منم میخوام Adsl بگیرم از پارس آنلاین... لطفا یکم راهنماییم کنید؟!
هزینه؟ شرایط؟ انواع سرویس؟
ممنونم.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
منم میخوام Adsl بگیرم از پارس آنلاین... لطفا یکم راهنماییم کنید؟!
هزینه؟ شرایط؟ انواع سرویس؟
ممنونم.
ممنونم قابلي نداره
سرعت دانلودش چطور
قيمت 128k 256k چند بات در ميان؟
سلام به دوستان.
به نظر شما از isp هاي زير كدوم بهتره؟
sabanet,parsinet,hamyarnet.
من از شيراز هستم ودنبال isp هستم كه محدوديت دانلود نداشته باشه.تو اينها فقط هميار هست كه محدوديت نداره سرعت 64 ماهي 30000 تومن.
صبا وپارسي هم محدوديت دارن سرعت 64 ماهي 13000 تومن با 2gig پهنا
شما چه پيشنهادي مي كنيد؟
به نظ شما اختلاف قیمت سپنتا با آسیاتک چیه؟ چون سپنتا تقریبا داره دو برابر میده.از لحاظ کیفیت هم که بگیم بچه ها از آسیا تک راضین.
دوست عزیز من قبل از این که با اسیاتک بگیرم از سپنتا خط 128 داشتم اصلا مشکلی نداشت فقط گرون بودش منم این ماه دیگه تمدیدش نکردم امدم از اسیاتک 128 گرفتم سرعتش مثل همون سپنتا هستش و در واقع فرقی از لحاظ سرعتش احساس نکردم بهت توصیه می کنم تو هم مثل من گول تبلیغ این شرکتها رو نخوری از من میشنوی تو هم برو از اسیاتک بگیر
سلام.
من می خواستم از آسیا تک سرویس adsl بگیرم. تو محل کارم 256 دارم و همینطور که همه اینجا گفتن از خدمات مشترکینش خیلی راضی هستیم.
1- می خواستم بدونم کسی 64 از آسیا تک گرفته؟ سرعت دانلودش چقدره؟
2- برای دو تا کامپیوتر تو خونه چه مودمی بخرم بهتره؟
3- در مورد اسپیلیتر ها برای اینکه روی خط تلفن نویز نندازه کسی اطلاعاتی داره که کدوم مارک بهتره؟ یا روی خود مودم هست؟
4- بعد از اینکه خط رانژه شد و مثلا چند ماه استفاده کردم ، اگه دیگه نخوام از adsl استفاده کنم برای قطع کردنش باید پول بدم؟
5- این نقل قول که برای استفاده از ------ برای p2p باید پول بدیم هنوز هم اجرا می شه؟
سلام
من می خوام از آسیا تک 128/128 رو برای مصرف خانگی بگیرم که حساب کردم بدون هزینه نصب میشه 19907 تومان ولی دیدم که 256/256 بدون هزینه نصب هم 23950 !
چرا اینقدر تفاضل قیمت بین این دو سرعت کمه ؟
حالا به نظر شما کدامیک رو بگیرم ؟
من از شرکت KCG نماینده ی شرکت لایزر در مشهدخدمات گرفتم و سرعت 64 با 2 گیگ حجم دانلود رو انتخاب کردم و بغیر از هزینه ی مخابرات و مودم هزینه ی اشتراک با مالیاتش شد 10400 تومان
سرعت دانلود من با نرم افزار دانلود تا 117 کیلو بایت میرسید یعنی 936 کیلوبیت.![]()
داشتم کیف دنیا رو میکردم که ناگهان....![]()
Last edited by labkhand; 19-06-2007 at 23:24.
آسياتك 256 خانگي نميده.براي شركت 256 ميده.با تشكر
سلام.عزيزان ؛ كسي مودمcorecess3121 نداره؟ لطفا اگه داريد راهنمايي كنيد كه خوب اند؟ يا نه؟.با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)