الان این موتور کمبود قطعات داره و بخاطر همینه که ماشین رو می خوابونه
ایران خودرو که یه موتور نو به کسی نمیده
الان این موتور کمبود قطعات داره و بخاطر همینه که ماشین رو می خوابونه
ایران خودرو که یه موتور نو به کسی نمیده
درسته
ولی هر جای دنیا باشی یه ماشین نو بت میدن دیگه موتور که سهله.
حالا من موندم این چجور موتوره ملیه که حتی عرضه ندارن قطعاتش رو تامین کنن![]()
دقیقا همینه اولا که هر جای دنیا یه ماشین نو میدن به جای این و حالا اینجا حتی قطعاتشم میگن نداریم چه برسه به موتورش و قوانین تعویض کامل موتور تا 1000کیلومتر اوله از اون بگذره باید موتور تعمیر بشه
دوست عزیز واقعا نمیدونم دیگه چه باید بکنم حتی میخواستم به وزارت صنایع هم زنگ بزنم هیچی دیگه به مغزم نمیرسه
یه شکایت هم نوشتم که هم واسه معاونت بازرسی دادم هم میخوام فردا فکس کنم واسه وزارت صنایع
که یه کپی میذلرم ببینید چیزی از قلم نیوفتادههرچی خالی میشد بستم توش
با سلام و احترام
به عرض میرسانم در تاریخ 1/11/1390 خودروی سمند ال ایکس
به شماره شاسی(cf058607)
دقیقا 1 ماه پس از تحویل و با کارکرد 5000کیلومتر دچار نقص فنی و به اصطلاح موتور سوختگی شده و علی رقم تلاش های فراوان و عدم رضایت برای تعمیر موتور ماشین نو و درخواست تعویض موتور موفق نگردیده ام
و درخواست تعمیر موتور را دقیقا 2روز بعد از ایجاد مشکل نمودم که 3روز بعد با مراجعه به نمایندگی خودرو را دست نخورده مشاهده کردم سپس پس از از درخواست های ملتمسانه ی بنده نمایندگی شروع به باز کردن موتور کرد
تماس با 09644و ثبت شکایتی با شماره ی پیگیری:113974
پس از ان بعد از 2 روز کل موتور ماشین از ماشین جدا و کلا از پیستون و واشر و سر سیلندر و ....معیوب اعلام شد
و نمایندگی اعلام کرد لیست قطعات مورد نیاز امداد ویژه زده شده و حدودا 3ماه تاخیر دارد به علت کمبود قطعات وتحریم ها
و اثری هم از افراد پاسخگو در نمایندگی نیست و جویای علت شدم که: به گفته ی افراد نمایندگی با تمسخر مواجه شدم هم برای ایرانخودرو و هم خودم
تماس های مکرر بنده با دفتر منطقه ای هم هیچ کاری را از پیش نبرده است و فقط حرف تحریم ها زده میشود اما جوابگوی این سوال نشدند که تولید روزانه 1000عدد از این خودرو چگونه صورت میگیرد؟با کدام موتورو وسایل و از کجا؟
فقط گفته میشه که تا یکی 2ماه اینده قطعات میرسد
و کار بنده به صورتی است که در 30 کیلومتری محل زندگی در شهرک صنعتی واقع شده در حال حاضر در حال پرداخت روزانه 50.000تومان کرایه تاکسی برای رفت و بازگشت نوبت صبح و بعد ازظهر به منزل هستم
و جدای از این موضوع که خودرویی که برای اسایش و ارامش خانواده با صرف هزینه تهیه شده الان عملا غیر قابل استفاده است
و موضوع بدتر از این موارد این است که ماشین من الان مدل 1390 زده شده اما عملا اگر این ماشین رو تحویل من بدهند با افت قیمت حدود 3 میلیون تومان مواجه شده برای سال 1391 و جدای از موتور تعمیر شده ی ان افت قیمتی که بابت سال خوردن روی ماشینی که حتی استفاده از ان نکردم رو چه کسی به من میدهد ؟
وقتی اجازه ی واردات خودرو از سوی وزارت صنایع برای حمایت از سازندگان داخلی ممنوع شده با قیمت بالای این خودرو حدود 18 میلیون تومان خریدار انتظار
کیفیت بالا و خدمات پس از فروش فوری را دارد
و اما حالا افت قیمت به 13تا 14 وخسارت این چند ماه به عهده ی چه کسی است ؟
ایا پرداخت روزانه چند هزار تومان ناقابل برای خواب خودرو پاسخگوی این همه خسارات وارده به من و مالی که به صورت حلال با تلاش چندین ساله من به صورت شبانه روزی حالا تبدیل به یک خودروی بلا استفاده و بی ارزش شده میباشد؟
به راستی چه کسی پاسخگوی من است؟ سوال من این است ؟چگونه ایساکو اولین در خدمات شده ؟با کدام رضایت و پاسخگویی؟
این شکایت به طور همزمان برای وزارت صنایع و معاونت بازرسی ایرانخودرو ارسال گردید
با تشکر
این یکی از همون مشکلاته که ماشین های جدید دارن منم همینو باهاش کلی مشکل داشتم وقتی سرعت ماشین به 120 میرسه صدای موتور شدیدا زیاد شده تقریبا دو برابر و احساس میکردم به ماشین داره فشار میاد و در ضمن دور موتور اصلا مناسب این سرعت نیست باید حدود بین 3 تا 4 سرعت بین 120 تا 130 باشه که نیست!!!!!!!
کسی میدونه چرا ایا !!!!؟
سلام نه دوست عزیز عادی نیست،من ۱۲۰تا که میرم با ماشینم دور موتور از ۳۰۰۰ یکم انورتر هست دقیق روی فلش بعد ۳ .این که خیلی زیاده.ببر چک کنن واست
سلام دوست عزیز.اول از همه مبارکت باشه.ایشالا که واست یه عمری کار کنه.راجع به سوالات بگم که اصلا نگران این چراغ نباش هوسی این هروقت هوس کنه روشن میشه هروقت کنه خامش میشه،واسه خودم که وقتی که گاز میزنم شب میام خونه پارک میکنم صبح ک روشن میکنم روشن میشه بدم یکم باش کار میکنم بد ۱۰مین خاموش میکنم باز روشن میکنم اون چراغم خاموش میشه،راجع به ماشین سرد هم هیچوقت باش تند نرو و همون اول که آمپر پأیینه سعی کن بیشتره ۴۰تا باش نری بد که آمپر رفت بالا حالشو ببر.این تجربیات من بود.لذت ببر از رانندگی.
اگر نفرستادی دست نگه دار
بهتر از این میشه نوشتش
به نظر پیگیر باش یه چند جا از بازرسی صنایع - حمایت از حقوق مصرف کننده و .... انشاالله مشکلت حل بشه
چی بنویسم به نظرت؟
Last edited by pishooo2; 21-02-2012 at 23:49.
گوش شیطون کر بعد از 9 ماه خرید EF7 پایه گازسوز الان که دقت میکنم میبینم مصرف ماشین نسبت به قبل خیلی کمتر شده من دیروز ماشین رو تو جایگاه دم خونه پر گاز کردم رفتم دانشگاه برگشتم حدودا 150 کیلومتر شد رفت و برگشت تا دوباره رسیدم به جایگاه و گاز رو پر کردم 2700 تومن گرفت البته ناگفته نمونه خیلی ملایم برگشتم ولی رفتن یکم عجله داشتم رو 115 120 بود هنش سرعت ولی در کل مصرف با پراید مطابقت میکنه چون من پراید داشتم اونم همین مقدار مصرف میکرد
سلام
روبنزین هم مصرفش همینه یا کمتره؟
مال شما اول تو جاده وشهر حدودا مصرفش چند بود؟
من یکی ازین ماشین 88 چند وقتی دستم بود , دقیق حساب نکردم ,اما فکر میکنم تو شهر حدودا صدی 9 تو جاده هم صدی 6.5 یا 7 بود
احساس میکنم رو بنزین کمتر میسوزونه. درسته؟
Last edited by hossein.az; 22-02-2012 at 11:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)