کسی از این تاپیک و بچه هایی که اینجا هستند جایزه ای چیزی برده از قرعه کشی؟
کسی از این تاپیک و بچه هایی که اینجا هستند جایزه ای چیزی برده از قرعه کشی؟
راستي دوستان تو اين قسمت هايي كه اين هفته اومده بالاخره خود مهران مديري اومد يا نه؟
نه مهران مدیری قسمت 20 وارد میشه
این گل یا پوچ بازی کردنشون منو کشته : ))
سلام من تا حالا اصلا دنبال سی دی قهوه تلخ نبودم.ولی میخوام از تیر 90 یعنی بعد کنکور برم دنبالش و بشینم نگاه کنم
در چند قسمت میشه تا آخرش؟ چند مجموعه؟قیمت هر مجموعه چنده؟قیمت کل مجمعه ها که بخوام بگیرم دیگه تا تیر اومده نه؟
میدونم هنوز همه مجموعه ها نیومده ولی تا تیر 90 که میاد نه؟
دایی من تو مشهد خریده و گفتش که پیامک فرستادن شما برنده جایزه نقدی شدید شماره حساب رو بفرسیتید
تا پول واریز کنیم.
میگه هنوز هیچ پولی نریختند تو حسابش چند روزه که شماره حساب رو فرستاده.
سلام
اونجوری پدرت در میاد بخوای بخری که حساب کن هر سه عدد سی دی یا یک دی وی دی 2600 من میخرم
90 قسمت هم هست یعنی 90 تا سی دی
انشا الله تا اون موقع تموم شده هر هفته 3 عدد سی دی داره میاد
یکی از دوستان من 5 روز بعد از اعلام شماره حساب ، 50 تومن جایزه اش رو براش ریختن ...دایی من تو مشهد خریده و گفتش که پیامک فرستادن شما برنده جایزه نقدی شدید شماره حساب رو بفرسیتید
تا پول واریز کنیم.
میگه هنوز هیچ پولی نریختند تو حسابش چند روزه که شماره حساب رو فرستاده
اگه اس ام اس سر کاری نبوده باشه (یعنی از سوی خود شماره ی پخش الوند بوده باشه) ، می ریزن ، دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره ...
پ.ن: بچه ها عارف لرستانی داشت حروم می شد ها!! خیلی مستعده خداییش! چقدر انرژی می ذاره واسه بازیش!! چرا همچین بازیگری باید سال ها دور از فضای طنز ما باشه؟! معرکه بود این سه قسمت!
اخبار :
معتضد در گفتوگو با برنا
در مورد قهوه تلخ :
گفتوگوي ايسنا با امير مهدي ژولهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نگارش «قهوهي تلخ» از ديگر كارهاي مهران مديري سختتر بود
براي شكستن خط قرمزهاي تلويزيون به سراغ شبكه نمايش خانگي نرفتيم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Vallio; 13-10-2010 at 12:33.
راست میگی ...سیبیلش رو فاکتور بگیریم شبیه بود.با همون فیگور هم نشسته بود پشت میز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)