نوشته که واسه ویرایش سومه؟ این برنامه کانورتر چیه؟
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
مگه ایکس 6 نداری؟![]()
نوشته که واسه ویرایش سومه؟ این برنامه کانورتر چیه؟
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
مگه ایکس 6 نداری؟![]()
من کاریش ندارم که تست کنم!
خوب نصب کن ببین چجوریه!
توی سایت نوشته بود برای ویرایش 5
تازه خیلی هم طرفدار داشت!
اسمش رو سرچ کن تا متوجه شی.
فارسی رو می خونه ولی نمیشه نوشت که زیاد مهم نیست
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
چراغ قوه رو بزای من آپلود می کنی؟
لطفا اینجا آپلود کن که لینک مستقیم میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من قبلا 6680 داشتم. و الان یه دونه ایکس 6 خریدم.
یه گوشی بلوتوث خریدم و به 6680 وصل کردم. حالا از روی اون remove کردم. و میخوام به ایکس 6 وصلش کنم. ولی دکمه اش رو که نگه میدارم تا از ایکس 6 درخواست کد بکنه. انجام نمیده. و هیچ درخواستی به ایکس 6 نمیده.
مدل گوشی بلوتوث هم
Nokia BH-105 هست.
ممنون اگه راهنمایی کنید.
توی قسمت application یه چیزی داره به اسم access.setup فکر کنم از اون جا باید درست کنی
لینک مستقیمشو برات میزارم. برنامه های زیادی در رابطه با چراغ قوه واسه ایکس6 تو این سایت بود یا اولا فقط ال سی دی رو روشن می کردو رنگاشو عوض می کرد و اصلا ربطی به چراغ قوه نداشت و یا اینه اصلا کار نکرد. این یکی هم که برات می زارم تستش کردم عالیه فقط SOS نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یبار یه هندزفری بلوتوث سونی اریکسون خریده بودم استریو که از طریق AD2P کانکت می شد با فن آوری Mega BASS واسه صدا . واقعا بهترین صدای دنیا رو داشت واقعا 75 تومن بود ساخت مالزی. فشار می دادیم دکمشو نگه می داشتیم و بلوتوث رو روشن می کردیم کانکت می شد کدشم فکر کنم چهر تا صفر بود
پروداکت کد گوشی رو با چه کدی میشه فراخوندش؟
نه زیر باتری نوشته تو ایکس 6
و نه با ستاره مربع چهارتاصفر مربع
حالا چرا عصبانی؟ سیمبیان ویرایش 5 برنامهه اش باهم فرق فوکوله. رو 5800 جواب می ده رو ایکس شش می بینی جواب نداد! این خواست خداست![]()
روی لیبل جایی که شماره سریال درج شده.
شاد باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)