تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 166 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چند تا نرم افزار دیگه :
    1-نرم افزار headset control بهتون این اجازه رو می ده که باهاش وقتی هدست استفاده می کنید آهنگ رو جلو وعقب کنید.
    2-نرم افزار www2sms نرم افزاری هستش که باهاش می تونید پیامک رایگان بفرستید البته اینو هم بگم که شما باید در سایت O2 که فک کنم یه سایت آلمانی هستش عضو باشد.
    3-این نرم افزار هم نرم افزاری هست که شما میتونید باهاش پیامک رایگان بفرستید web25ms.

2. 3 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چند تا نرم افزار دیگه :
    1-نرم افزار headset control بهتون این اجازه رو می ده که باهاش وقتی هدست استفاده می کنید آهنگ رو جلو وعقب کنید.
    2-نرم افزار www2sms نرم افزاری هستش که باهاش می تونید پیامک رایگان بفرستید البته اینو هم بگم که شما باید در سایت O2 که فک کنم یه سایت آلمانی هستش عضو باشد.
    3-این نرم افزار هم نرم افزاری هست که شما میتونید باهاش پیامک رایگان بفرستید web25ms.
    البته باید بگم که برنامه هدست کنترل فقط اهنگ رو قطع و دوباره پخش می کنه و قادر به جلو و عقب بردن نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

لطفا در مورد اپدیت توضیح بدین..من رفتم از داخل خود گوشی اپ دیت جدید 113mb رو بگیرم اول میگه وصل کن به pc بعد هم که میره واسه backup .backup هم که میگیرم دیگه بعدش هیچ اتفاقی نمیفته . ولی سری های قبلی که میرفتم واسه update بعد از backup راحت upate میشد.هر کاری کردم از چیزی سر در نیاوردم.لطفا راهنماییم کنید. راستی من تو خونه wireles ندارم واسه update میرم کافی نت .اگه واسه update جدید به pc نیاز هست بهم بگین که چه چیزایی لازم هست که با خودم ببرم کافی نت

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

لطفا در مورد اپدیت توضیح بدین..من رفتم از داخل خود گوشی اپ دیت جدید 113mb رو بگیرم اول میگه وصل کن به pc بعد هم که میره واسه backup .backup هم که میگیرم دیگه بعدش هیچ اتفاقی نمیفته . ولی سری های قبلی که میرفتم واسه update بعد از backup راحت upate میشد.هر کاری کردم از چیزی سر در نیاوردم.لطفا راهنماییم کنید. راستی من تو خونه wireles ندارم واسه update میرم کافی نت .اگه واسه update جدید به pc نیاز هست بهم بگین که چه چیزایی لازم هست که با خودم ببرم کافی نت
    سلام.

از روشی که تو امضام هست استفاده کنید.

6. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها همین شیوه عالی هست هر کیی برنامه خوبی داره معرفی کنه با بقیه شرش کنه که بقیه هم استفاده کنن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان سوالی...
    من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی نصب برنامه تو گوشی سخته؟
    انجوری که mehdi_bgr گفتن وایرلس نداشتم قیدشو بزنم؟آخه جز این هم n97 تو نظرمه که میگن هنگیه....؟؟؟

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

دوستان سوالی...
    من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی نصب برنامه تو گوشی سخته؟
    انجوری که mehdi_bgr گفتن وایرلس نداشتم قیدشو بزنم؟آخه جز این هم n97 تو نظرمه که میگن هنگیه....؟؟؟
    سخت که نیست زیاد! ولی با گوشی های دیگه تفاوت داره یه مقدار.

این گوشی یه internet tablet هستش! پس اگه به اینترنت وایرلس دسترسی نداری زیاد به دردت نمیخوره! همه کاراییش با اینترنت خودش رو نشون می ده

واسه انتخاب گوشی می تونی تو بخش مشاوره خرید تاپیک بزنی.

10. این کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خسته نباشید . من یک مصلب از یکی از دوستان خوندم در مورد نصب برنامه از روش matrix . خواستم بدونم تو این روش دیگه نیازی به دانلود اون نرم افزار نیست؟!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خسته نباشید . من یک مصلب از یکی از دوستان خوندم در مورد نصب برنامه از روش matrix . خواستم بدونم تو این روش دیگه نیازی به دانلود اون نرم افزار نیست؟!!!!
    سلام.

اون روش بطور کل کنسل شده...تو آپدیت جدید برنامه هایی که فرمتشون deb هست مثل بقیه برنامه ها (sis - exe - cab or jar ) نصب می شن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من برنامه پی سی سویت نوکیا ریختم تو کامپیوتر ولی وقتی گوشی وصل میکنم اتفاقی نمیفته میشه کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •