شرکت لقمان که طالقانی هستش سرویس 256 بدون محدویت ماهی 35 تومان میده.
راصد که 128 رو با این قیمت میده .... توضیح میدی ؟راصد کمترین تعرفه رو فعلآ تو اهواز داره . در ضمن برای بازی انلاین هم خوب جواب میده.
شرکت لقمان که طالقانی هستش سرویس 256 بدون محدویت ماهی 35 تومان میده.
راصد که 128 رو با این قیمت میده .... توضیح میدی ؟راصد کمترین تعرفه رو فعلآ تو اهواز داره . در ضمن برای بازی انلاین هم خوب جواب میده.
سلام دوستان
من از رایانه گستر فرزانگان (نمایندگی پارس آنلاین) سرویس گرفتم و یک مشکل دارم و آن این است که مدام در حین کار با اینترنت اتصال قطع میشه و دوباره پسورد میخواد که خیلی خسته کننده شده .
آیا برای این مشکل راه حلی وجود داره ؟
با تشکر از اساتید اهوازی
شرکت لقمان تمام سرویس ها 1به8 هستش (یعنی شیر شده بین 8 نفر) سرعت شما در اکثر مواقع روی 10 تا 14 هستش.
اینجا شاتل مرکز چمران یاهو مسنجر و یاهو میل باز نمیشن ... !
بقیه ی جاها چطورن ؟
جون من کسی نبود نامه جور کنه ؟ پس چجوری این همه کاربرای پرسرعت داریم ؟ یعنی بی خیال پر سرعت بشم ؟![]()
رجایی هم بسته شده (یحتمل بخاطر 16 آذر)
برو از شاتل 128 اقتصادی بگیر سرعتش 512 هست![]()
من الان 128 آرت دارم . مشکلی ندارن که بکنمش 128 اکو ؟ چون اینطوری فکر نکنم سرعت رو تغییر بدن فقط حجم رو کم می کنن . حوصله ریسک کردن هم ندارم ( تازه من حجم رو می خوامبرو از شاتل 128 اقتصادی بگیر سرعتش 512 هست![]()
)
باز خوبه یکی جواب داد امیدوار شدیم![]()
مرکز گلستان هستم مسنجرم گاهی باز میشه گاهی باز نمیشه
اینو از یه جا کپی کردم :
دوستان تسلیت میگم یاهو باز اسیر س....شد میتونید برید به این سایت کد:
http://sockslist.net
و یه ip port v5 رو انتخاب کنید ترجیحا us باشه بعد تو قسمت proxy socets یاهو وارد کنین و دو سوته آن شین پوز بعضیا رو به خاک بمالین
قند شکن کد:
www.unblockanysite.co.cc
تیک remove java scripo هم از بالا بردارین ضمنا با تست یه دونه ip port نامید نشین
منم مسنجرم باز نمیشه
ولی از طریق خوده سایت یاهو میتونم وصل بشم و مشکلی ندارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)