چه ها یه خبر... نفر اول رشته تجربی امسال از شهر ابدانان (استان ایلام) میباشه . واقعا باید بهش تبریک گفت که بدون هیچ امکاناتی این رتبه رو اورده
چه ها یه خبر... نفر اول رشته تجربی امسال از شهر ابدانان (استان ایلام) میباشه . واقعا باید بهش تبریک گفت که بدون هیچ امکاناتی این رتبه رو اورده
دوست عزيز من خودم هم ايلاميم ولي اصلا باورم نميشه كه ايلميها هم بتونن اينقدر تلاش كنن و به اين جاها برسن.
انشائ الله كه موفق ميشه در همه عمرش.
راستي شما از كجا ميدوني كه نفر اول شده؟
ايا نتيجه ها اومده تا ما هم بريم بگيريم؟
لطفا بگيد كه اگه تو دولتي قبول نشم ايا تو غير انتفاعي ميشم؟ چون طاقت خواندن واسه سال بعد ندارم؟
ممنونم.
منطقه 3 سهميه اش بيشتره يعني ؟!
من شنیده بودم هر منطقه ای که شرکت کننده ی بیشتری داشته باشه سهمیه ی بیشتری هم داره ...
نه بیشتر نیستمنطقه 3 سهميه اش بيشتره يعني ؟!
من شنیده بودم هر منطقه ای که شرکت کننده ی بیشتری داشته باشه سهمیه ی بیشتری هم داره ...
شما درست شنیدی
شما با رتبه 10000 منطقه 1 ت ، می تونی روزانه و خیلی شبانه خیلی شهر ها رو قبول شی ولی 10000 منطقه 3 رتبه کشوریش فکر کنم بالای 50000 هست و نمی شه از رشته های تاب قبول شد.
بچه ها این سی دی سامان رشته رو که دادن میانگین درصد های سال پیش رو دادن...ریاضی 12 و فیزیک 14 و شیمی 18 !!!!
حالا ببینید امسال شیمی چه ترازی میده... کسایی که شیمی رو بالا زدن باید خیلی خوشحال باشن چون پارسال که شیمیش از امسال آسونتر بود شده 18 امسال وای به حال میانگین ریاضی و شیمی و البته ادبیات !! به نظرم میانگین فیزیک از شیمی بالاتر باشه چون تقریبا همه فیزیک رو بالاتر از شیمی زدن مثل خود من !!!!
Last edited by javat00; 26-07-2009 at 10:55.
باسلام=====ایا انتخاب رشته فورا بعد از اعلام نتایجه یا چند روز بعدش شروع میشه؟؟چند روز مهلت داریم تا انتخاب رشته کنیم؟؟
فکر کنم از اعلام نتایج تا آخرین مهلت انتخاب رشته 8 روز زمان هست.( 5 روز مفید برای انتخاب رشته )![]()
Last edited by bnmnb; 26-07-2009 at 12:19.
باسلام=====ایا انتخاب رشته فورا بعد از اعلام نتایجه یا چند روز بعدش شروع میشه؟؟چند روز مهلت داریم تا انتخاب رشته کنیم؟؟سلامفکر کنم از اعلام نتایج تا آخرین مهلت انتخاب رشته روز زمان هست.( 5 روز مفید برای انتخاب رشته )![]()
درسته 5 روز هست ولی 100% 2 روز هم تمدید می کنن
مثل اينكه 4 روز واسه ديدن نتايج، 5 روز واسه انتخاب رشته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)