شرمنده ایرانسل ندارم! با وایرلس هم خواستم آپدیت کنم نشد![]()
شرمنده ایرانسل ندارم! با وایرلس هم خواستم آپدیت کنم نشد![]()
چرا نشد؟یکی از دوستان با وایرلس آپدیت کده و شده.چند پست قبل نوشته که با وایرلس آپ کرده.شرمنده ایرانسل ندارم! با وایرلس هم خواستم آپدیت کنم نشد![]()
بله شدنش میشه، اما اونجایی که من میرم و وایرلس داره، هم ------ های خاصی داره، هم باید وارد اکانت شد با یوزر نیم و پسوورد. اما با سافتویر آپدیتر گوشی مستقیم میخواد به اینترنت وصل بشه و به خاطر همین نمیتونه!
بله متوجه شدم.بله شدنش میشه، اما اونجایی که من میرم و وایرلس داره، هم ------ های خاصی داره، هم باید وارد اکانت شد با یوزر نیم و پسوورد. اما با سافتویر آپدیتر گوشی مستقیم میخواد به اینترنت وصل بشه و به خاطر همین نمیتونه!
متاسفانه تو دانشگاه ما هم همینجوریه و یوزر نیم و پسورد میخواد.بنابر این نمیشه با گوشی اینترنت کار کرد.
سلام خدمت همه من تازه این گوشی گرفتم قبلا سونی اریکسونw700 داشتم اصلا از نرم افزارهایش سر در نمی یارم این ساین چه جوری نرم افزار آفیس و پی دی اف می خوام بریزم نمی تونم پیغام امنیت و ساپورت و .... می ده کسی می تونه زحمت نرم افزارش برای من بکشه یا برام کامل توضیح بده
IMEI:351540048213839
پیشا پیش ممنونم
اینجا برید پست اول رو بخونید و درخواست بدید تا براتون key و certificate آماده بشه . بعد با استفاده از نرم افزاری که توی پست اول همون تاپیک هست برنامه ها رو ساین کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------
موقع فلش یه اروری داد گفت که یه فایل اختیاری که توش iran 2G همچین چیزی داشت رو می گفت پیدا نمیشه . این مهمه ؟
چون الان اینترنت اش کار نمی کنه تقریبا می خواستم ببینم از همراه اوله یا این ؟
Last edited by behii; 12-06-2010 at 23:03.
به پست بعد توجه کنید
سپس با نظراتتون برای گذاشتن سوپرایزهای بیشتر تشویقم کنید
Last edited by sinasarfaraz; 13-06-2010 at 01:36.
.....................
Last edited by sinasarfaraz; 13-06-2010 at 02:06.
یه سوپرایز توپ و خفن
مطمعنم همتون منتظر این برنامه بودید
عوض کردن آهنگ در حال پخش با تکان دادن گوشی در 5530
بوسیله این نرم افزار شما میتوانید مانند بسیاری از گوشیهای سونی اریکسون تنها با تکان دادن گوشی خود آهنگ در حال پخش رو عوض نمایید .
از ویژگیهای برجسته این نرم افزار اینه که در تمام منوهای گوشی (حتی خارج از موزیک پلیر) شما میتوانید با تکان دادن گوشی آهنگهارو تعویض نمایید .
.....................
فایل ضمیمه بعد از اکسترکت کردن شامل دو فایل میباشد .
Shake-Control : این برنامه اصلی میباشد , ابتدا این را نصب نمایید اما اجرا نکنید .
Shake-Phone : رابط کاربری , سپس این را نصب نمایید .
بعد از نصب وارد موزیک پلیر شوید , سپس این نرم افزار رو اجرا نمایید و آنرا مطابق میل خودتون تنظیم نمایید .
بعد از آن مجددا وارد موزیک پلیر شوید و با تکان دادن گوشی آهنگهای خودتون رو عوض کنید .
البته این نسخه بتا میباشد و منتظر تغییرات دیگری هم در ویرایشهای بعدی باشید .
در ضمن این برنامه ساین نشده است.برای دانلود آموزش ساین به همراه برنامه ی ساین کردن روی لینک زیر کلیک کنید
.....................
گوشیهای تحت پشتیبانی : Nokia 5800 XM, Nokia 5230, Nokia 5530, Nokia n97, Nokia n97mini, Nokia X6 و ...
لینک دانلود برنامه :با حجم 338 کیلوبایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود فایل pdf آموزش ساین کردن:با حجم 4.39 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه تشکر خشک و خالی یادتون نره
Last edited by sinasarfaraz; 13-06-2010 at 02:05.
بچه اگه بخوام وصلش كنم به كامپيوتر و آنلاين با nokia software updater آپديتش كنم حجم آپديتش چقدر بايد باشه؟؟؟؟ الان براي من زده 140 مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)