یه تلویزیون LCD: کابل HDMI و کابل VGA(کیفیت HDMI واقعا عالی هستش)
به تلویزیون معمولی نمیشه وصلش کرد.
یه تلویزیون LCD: کابل HDMI و کابل VGA(کیفیت HDMI واقعا عالی هستش)
Last edited by samuraii40; 17-09-2009 at 01:59.
آخه از لحاظ ضخامت نمیشه هیچ فرقی نداشته باشن،این عکس مربوط به تاپیک بررسی تفاوت های LCD و LED هستنش که میبینی چقدر تفاوت در ضخامت فاحش هست.
![]()
با سلام
دیروز رفتم نمایندگی سازگار ارقام تو بندرعباس تا یه دونه 5738z بگیرم.
گفت نداریم ،تموم کریدم ولی میاریم و قیمتش برا شما میشه 610 چون باید برا اوردنش پوبل هواپیما بدیم و از این حرفا
خلاصه سفارش دادم که برام بیاره
حالا میخواستم بدونم که این قیمتی که گفته منصفانه هست یا نه ؟ اگه نیست زنگ بزنم و کنسلش کنم .
یه بحث دیگه اینکه نمایندگی ها چه خدماتی باید ارائه بدن؟
والا من میتونم از تهران هم این مدل رو بگیرم و لی میخوام ببینم ارزشش رو داره که اینکار رو بکنم یا نه.
با تشکر
عجب حرفی ... مگه با TPOX نمیاد ؟ با چاپار هم که بیاد میشه 5 تومنگفت نداریم ،تموم کریدم ولی میاریم و قیمتش برا شما میشه 610 چون باید برا اوردنش پوبل هواپیما بدیم و از این حرفا- اونم دو روزه !
مدل Z الان تو تهران دارن میدهند 550.000 ! یکی هم اهوازه قیمت تهران همینقدر میده با گارانتی سازگار
رفع اشکالات سخت افزاری در حدی که در گارانتی ها و برگه هاشون ذکر شده ! اگر خدماتی واقعا بدهند !یه بحث دیگه اینکه نمایندگی ها چه خدماتی باید ارائه بدن؟
باید مشاوره هم بدهند ولی نمی دهند ! اشکالات نرم افزاری هم به اینها مربوط نمیشه !
جدا ؟ از این تبدیل استفاده کنید که 6 تومن نهایت قیمتشه ! این فقط برای انتقال تصویر به تلویزیون هست ... صدا را باید با کابل AV Stereo جداگانه خروجی بدهید به تلویزیونیه تلویزیون LCD: کابل HDMI و کابل VGA(کیفیت HDMI واقعا عالی هستش)
![]()
بر اساس قدرت از بالا به پایینه یا پایین به بالا؟! چون g که برای game نباید قویتر باشه؟!
قیمت تقریبی هم جلوش بنویسید.
موفق باشید...
آقا مقایسه از نازکی پنل کار اشتباهی هست برای فهمیدن تکنولوژی به کار رفته !!! .الان پلاسما 50 اینچ پاناسونیک مدل z حدود نیم اینچ ضخامتشه . 50 led سامسونگ 7000 بالا یک اینچ ضخامتشه.
نازک شدن پنل ربطی به تکنولوژی lcd led pelasma نداره . بسته به طراحی شرکت سازنده هست .
اقا این کابل ها به نوت بوک هم وصل می شن ؟
ترتیب قدرت صعودی هستش از بالا به پایین
الان فقط z یافت میشه که قیمت خون باباشون میدن
عزیز من بهت پیشنهاد می کنم دست نگه داری الان بدترین موقع برای خریده ، یک یا 2 ماه دیگه با وارد کردن انبوه این مدلل قیمتش شدیدا پایین میاد در حد 50-70 تومان
منم مثل شما قصد خرید دارم اما بخاطر وضعیت بد بازار دست نگه داشتم
از ما گفتن بود خود دانی
اگه میشه عکس از ال سی دی ایسر بیارین
شاید دیزاین ایسر با دل فرق داشته باشه
با تشکر
یک سوال هم خودم دارم : دی
فرق نوت یوک با لپ تاپ چیه ؟
همه نوت بوک ها حتی داغون ترینشون هم پورت VGA داره ... اصلا این سمتش یکی VGA و آنور Composite دیگه !اقا این کابل ها به نوت بوک هم وصل می شن ؟
تایید میشه ... هم اکنون وضعیت بازار افتضاحه ! چرا ؟عزیز من بهت پیشنهاد می کنم دست نگه داری الان بدترین موقع برای خریده ، یک یا 2 ماه دیگه با وارد کردن انبوه این مدلل قیمتش شدیدا پایین میاد در حد 50-70 تومان
منم مثل شما قصد خرید دارم اما بخاطر وضعیت بد بازار دست نگه داشتم
از ما گفتن بود خود دانی
1- موجودی کالا کم شده و قیمت رفته بالا ... همه وارد کننده ها منتظرند ببینند بازار چه خبر میشه !
2- گمرک خوابیده ! تاز مسئولینش می خواهند عوض بشوند و ماه مبارک هم روی کارشان اثر گذاشته !
3- فصل خرید نوت بوک الان نیست ... از 2 ماه دیگه بازار شدید رونق میگیره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)