تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 312 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

فکر نمیکردم که جوابم اینطوری تند باشه !

در این فروم کسی نباید تبلیغ کنه چه برسه به اینکه لینک سایت رو هم بزاری که ملت اجباراً برن عضو بشن.وقت مردم ارزش داره.

پست قبلیم ویرایش شد.

باز دوباره شروع شد !!

از سایت گیم تریلز هم که ویدیو ور میدارن معمولآ لینک مستقیمش رو نمیدن !! در ضمن این اصلآ تبلیغ نیست !! فقط آدرس منبع هست و کسی که آپلودشون کرده !!

دنبالش رو دیگه نیار !! خواستی بیا پروفایل !!
    پست قبلی ویرایش شد ولی دوباره هم میگم هر دو فایل کاملآ سالم هستن

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز دوباره شروع شد !!

از سایت گیم تریلز هم که ویدیو ور میدارن معمولآ لینک مستقیمش رو نمیدن !! در ضمن این اصلآ تبلیغ نیست !! فقط آدرس منبع هست و کسی که آپلودشون کرده !!
    دستت طلا درسته ولی اینکه مجبور بشن عضو بشن دیکه از آدرس و منبع هم گزشته و درست نیست.
    بحث تموم.

دوستان الان کیا ویدئو اول رو دانلود کردن ؟ سالم بود ؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دانلود گیم پلی حرکت 360 برای نسخه ی PC [رسمی]+گیم پلی آموزش فیفا 10 نکست

2 تا گیم پلی جدید اومده که واقعآ ارزش دیدن داره !!

اولیش برای PC باز هاست که میتونن حرکت دریبل 360 رو کاملآ واضح توی بازی ببنین ! دومی هم برای کنسول بازهاست که در قسمت تمرین آموزش هایی داده میشه که اونم جالب هست ، دانلود هر دو در لینک زیر :

دانلود ویدیوی PC :

http://gigagame.ir/dl2/files/fifa10_360dribbling_%5Bwww.GiGaGame.ir%5D.mp4

دانلود ویدیوی نکست :

http://gigagame.ir/dl2/files/fifa10_tut_battacke%5Bwww.GiGaGame.ir%5D.avi

برای توضیحات کامل این دو ویدیو هم از اینجا میتونید بخونید :

http://gigagame.ir/article150.html

آقا دستت درد نکنه جالب بود .
    در ضمن کار خوبی کردی لینک مستقیم دادی اینجوری من روم شد به بقیه هم لینک بدم . بهشون میگیم اینا رو یک نفر به اسم elendil فرستاده میگم دعات کنن .

سلام!

همچنین یه ویدئو مربوط به نسخه PC منتشر شده که مربوط به 360 Dribbling هستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویدئو رو حتما نگاه کنید!!
    من این ویدئو رو ( که elendil هم لینک دانلودشو گذاشته ) دهها بار نگاه کردم و بارها فریم به فریم حرکاتو جلو و عقب بردم و نهایتا به چند نکته پی بردم .
    اول اینکه باید بگم احساس خوبی از این حرکت به انسان القاء میشه هر چند که باید عملا کنترل بازیکن رو در دست گرفت و با اون تغییر جهت داد تا حس این کنترل بطور کامل منتقل بشه .
    از نقطه نظر Aesthetic زیبایی خاصی به بازی داده شده و همینطور به شناور شدن گیم پلی بازی کمک شایانی کرده .
    اما نکته ای مهمی که در این ویدئو مشهود بود این هست که کارکتر در زمان حرکت نهایتا قادر به تغییر مسیردر 32 جهت بود که به نظر میرسه همین شعاع حرکتی برای این بازی کافی باشه . این مساله رو میشد از روی راداری که حرکت آنالوگ رو نشون میداد به خوبی مشاهده کرد ( اگه دقت کنید متوجه میشید بازیکن نسبت به حرکت کمتر از 11.25 درجه آنالوگ واکنش نشون نمیده ) .
    درمجموع به نظر من این نوآوری EA نمره قبولی رو میگیره و ترکیب این کنترل با پاسهای دقیق این بازی ( در فیفا 9 هم شاهد این پاسهای بی نظیر بودیم ) نوید از یک گیم پلی بسیار جذابو میده .

4. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

در مورد نسخه ی نکست هم باید بگم که پاس و سانتر ها خیلی بهتر شدن ، برای مثال شما اگه یه بازکن جلوتون باشه از تیم خودتون و بخواید به بازکن پشت سریش پاس بدید ، کافیه دکمه ی پاس رو فشار بدید ، بازیکن نزدیک حودش جاخالی میده ! در مورد سانتر توپ هم همینطوره، وقتی سانتر کنید و از بازیکن خودی کسی جلوتون باشه سرش رو خم می کنه !
    تعادل بازیکن بعد از شوت زدن خیلی بهتر شده (از نظر طبیعی بودن) ،برای مثال اگه یه شوت تو حالت نا متعادل بزنه ،بعد از شوت بعدش به حالت کاملآ طبیعی میفته ، البته بعضی نکات تو فیفا09 نکست هم بوده ولی اینجا کاملآ بهینه شده !!

در کل فیفا 10نکست-جن نمونه ی کامل فوتبال هست ! باید انتظار نمره 9 به بالا از این بازی داشت !
    [این نکات تو تریلر صفحه ی قبل میتونید ببینید : forum.p30world.com/showthread.php?t=314651&page=114]

6. 2 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام به همگی!
    مثه اینکه بعضی از کاربرا از فضای بازی که برای تبادل نظر قرار داده شده دارن سوء استفاده می کنن!
    لطفا از بحث های خارج از موضوع تاپیک و اسپم وار پرهیز کنید و کل کل های الکی رو در تاپیک راه نندازید!
    همچنین در مواجه با این گونه پشت ها از برای گزارش تخلف استفاده کنید تا در اسرع وقت رسیدگی بشه!

ممنون!

8. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست من اگه میگفتی fifa Gameplay خوبی نداره یا اشکالای دیگه ازش می گرفتی شاید قبول می کردم ولی تو این یکی مورد واقعا شرمندتم شما بی 09 رو روی PS3 بازی کن اونوقت ببینم این حرف رو می زنی حتی اونجا GAMEPLAY هم بی نظیره
    مگه گیم پلی فیفا ایراد داره ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خدایش تا فردا کف کردم دمو رو بگیرم هرچی باشه از این فیفا 09 خوبتره

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

360 360 360 همین بود!به نظرم زیاد چیز عجیب و خارقالعاده ای نبودش!من فکر کردم یا خدا دیگه قرار چی باشه!
    هر چند آزادی عمل را بیشتر کرده!که این خودش خوب هست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض بچه ها کسی میدونه؟یا اصلا" من اشتباه میکنم؟

سلام بچه ها یه سوالی دارم شاید از نظر بعضبی ها خنده دار باشه!! چرا تو ترانسفر منیجر مود نمیشه از تیمای رقیب بازیکن خرید؟مثلا" با میلان نمیشه از اینتر بازیکن گرفت!! به نظر شما در فیفا 2010 این مشکل حل میشه؟ لطفا"اگر کسی میدونه جواب بدهه!!!
    بچه ها کسی میدونه؟یا اصلا" من اشتباه میکنم؟

داره خودمونی میشه BardiyaAkhbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ایران ، تهران

پيش فرض

فردا تازه دمو منتشر میشه ... برای دانلود احتمالا جمعه باید منتظرش باشیم ...

دوستان یه درخواست داشتم ، البته می دونم جاش اینجا نیست ولی اگر بتونید لینک دانلود Creation Master 09 رو بدید ممنون میشم ... چون هر جا گشتم لینک دانلود خراب دادند ... خیلی ممنون و شرمنده که اینجا درخواست دادم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •