تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 1211 اولاول ... 959991051061071081091101111121131191592096091109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فکر نکنم اینا قبلا ترجمه شده باشه
    بهتره حسین خان بیاد یک نگاهی بندازه
    ولی خدائیش ترجمه های این گوگل خیلی فجیعه
    در کل ممنون
    میدونی اینا نقد بازی که سایت pesgaming بازی کرده ......

اگه دقت کنی به متن میبینی که خیلی جاهاش رو تو صحبتها و اخباری که در مورد بازی رد وبدل شد گفته شده ...

حالا ممکنه یه چیزایه جدیدی داشته باشه .....!؟

...........................................

این هنوز مترجم نسخه آلفاست چه برسه به بتا ........

گوگل یعنی Googol.....!
    گوگل به ما کمک میکند .......گوگل دوست خوب ماست ....!!!
    دوست من گوگل شرکتی که تونست در عرض 10 سال به اینجا برسه ....به گوگل شک نکنید ...

راستی تاحالا با خودتون فکر کردین گوگل مخواد تا کجا بره ....!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فکر نکنم اینا قبلا ترجمه شده باشه
    بهتره حسین خان بیاد یک نگاهی بندازه
    ولی خدائیش ترجمه های این گوگل خیلی فجیعه
    در کل ممنون

بهزاد جان همونطوریکه محمود گفت بیشتر نکات تکراریه اما خوندن دیدگاه یک نفر دیگه که توی playtest بازی شرکت داشته خالی از لطف نیست .

نکات منفی :

هنوز دیوارهای نامرئی موقع پرتاپ اوت دستی وجود داره که نمیزاره بازیکن از یک محدوده ای جلوتر بره .

هنوز همون 8 جهت حرکت رو داریم .

دروازه بانا هنوزبه نزدیکترین یارشون پاس میدن .

حرکات دروازه بانا هنوز خیلی محدوده .اونا باید ریسک بیشتری بکنن حتی اگه لازم بود برای کات کردن توپا از محوطه 18 هم بیرون بیان .

نمیشه توپو به حالت چیپ از روی سر بازیکن حریف عبور داد .همینطور درمورد دروازه بان حریف .

هنوز هیچ کدوم از فریبهایی که روی آنالوگ بود برنگشته .مهارتهای تصادفی نه چندان جالبی که با آنالوگ چپ انجام میشد هنوز هست (احتمالا منظورش حرکت زیدانیه که بعضی وقتا تصادفی زده میشه ) .

خیلی از حرکات فنی که من میخام انجام بدم اتفاق نمیفته خیلی شانسی ممکنه اون حرکات صورت بگیره .

بافت چمن نیاز به کار بیشتری داره .اونا بخصوص توی زاویه دوربین wide خیلی صاف دیده میشن .

نکات مثبت :

گرافیک عالیه .

حرکت آهسته بازی گیم پلی رو به واقعیت خیلی نزدیک کرده .

انیمیشن بازیکنا خیلی پیشرفت داشته .هنوز باید بیشتر کار بشه اما تا این مرحله که ما دیدیم خوب هستن .

سیستم اسلایدر جدید خیلی عالی و با شکوهه .بلافاصله استراتژیهایی که انتخاب کرده اید رو میشه مشاهده کرد .

با منتقل کردن یک بازیکن به پست غیر تخصصی امتیازش بشدت کم میشه که این عالیه .این مساله سبب میشه که گیمرها هر بازیکنی رو هرجا که دلشون میخاد نزارن .

دیگه نمیشه تنها با یک بازیکن به عمق تیم حریف زد و تمام بازیکنان حریفو جا گذاشت .

نمیشه با سرعت بالا بصورت 90 درجه چرخید ابتدا بازیکن سرعتشو کم میکنه و بعد 45 درجه میچرخه که این خیلی خوبه .

سرعت توپ خوبه .شاید احتیاج به تنظیم بیشتری هم داشته بشه اما تا الان خیلی خوب بود .

بازیکنا بعد از زدن ضربات شروع مجدد مثل کاشته ها و.. دیگه خشکشون نمیزنه .

سیستم جدید پنالتی که اصلاحاتی دراون صورت گرفته که به میزان فشار دادن دکمه ها حساسه که این هم یک پیشرفت خیلی خوب و خوشاینده .

بنظر نمیرسید مثل 2009 داور تند تند کارت قرمز از جیبش دربیاره و به بازیکنا نشون بده .

پیشنهاداتی برای بهتر ساختن بازی :

دیوارهای نامرئی در زمان پرتاپ اوت رو حذف کنید .

پرتاپ های دستی دروازه بانا باید تقویت بشه و یک نمودار میله ای برای اندازه قدرت پرتابها یا شوتهاشون تعریف بشه . اونا باید بتونن پرتابهای متنوعی داشته باشن .

به دروازه بانها اجازه بدین وقتی شوتها رو میگیرن توپ رو برای هرکی دوست داره بفرستن نه برای نزدیکترین بازیکن .یک نمودار برای میزان قدرت شوتها و پرتاب هاشون تعبیه بشه .دروازه بانهایی مثل رینا باید مهارت بیشتری برای ارسال توپ بمنظور ضد حمله برای هم تیمی هاشون داشته باشن .این مساله در حال حاضر امکان پذیر نیست .

این هیاهو و تشویق (چنت) فعلی تماشگران رو از بازی حذف کنید و بجاش از طریق تالارهای گفتگو چنت هایی که مردم ارائه میدن رو توی بازی قرار بدین .از این طریق میشه صدای واقعی تشویق تماشاگران رو که توسط مردم ضبط شده رو وارد بازی کرد این نکته خیلی مهمیه .

بازیکنان باید سانترهای بلندی توی بازی داشته باشن تا بازی واقعی تر به نظر بیاد .

درحال حاضر تمام بازیکنان مهارت یکسانی در سانتر کردن دارن باید در این زمینه یک گوناگونی و تفاوت بین بازیکنان وجود داشته باشه .

فریبهایی که قبلا میشد با آنالوگ انجام داد باید برگردن .اجازه بدین از فریبهای قدیمی بازی که با آنالوگ میشد انجام داد بتونیم استفاده کنیم و یا اینکه بعضی از حرکات فعلی رو روی آنالوگ چپ قرار بدین .

پاسها باید به مقدار فشار دادن و زمان نگهداشن دکمه پاس حساس باشن .

حرکت در 16 جهت باید در 2011 قرار داده بشه (شاید خیلی دیر باشه که بخان اونو توی 2010 بکار بگیرن ) .

گزاشگری به زبانهای مختلف قابل دانلود باشه مثل فیفا .چرا این اجازه رو به ما نمیدین که گزارشگری رو مثلا با زبان ژاپنی یا آسیایی یا آمریکای جنوبی داشته باشیم ؟

چرا تیمهای لیگ ژاپن یا مثلا برزیل روبرای دانلود قرار نمیدین ؟

تنوع زمین های بازی مسلما تاثیر زیادی در بازی میزاره .

توی بخش آنلاین ما به پشتیبانی بیشتری احتیاج داریم که البته قول این مساله داده شده یک تست آزمایشی از نسخه بتای آنلاین این اطمینان رو به ما میده که این بخش به خوبی کار میکنه .

3. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

بابا این کونامی چیکار میکنه پس!!!!!
    فیفا هر روز داره Screen Shot از بازیش میده (خودمونیما Fifa هم خوب کار کرده)

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

الانم از همه دوستان و کسانی که تاحالا فیفا رو بازی نکردن بخوام که حداقل برن فیفا رو توی pc بازی کنن و این حرفای من رو اونجا ببینن
    به نظر من مهمترین برتری که فیفای PC به PES 2009 داره!به نظر من سرعت کم و تنظیم سرعت بازیست!!که خیلی روی واقع گرا بودن بازی تاثیر میگذاره!چیزی که در Pes 5 ,6 ,4 بود ولی از نسل جدید تنظیم سرعت ر برداشتند!من تنظیم سرعت در فیفا را در کمترین حد میگذارم تا بازی آروم بشه!و البته میشه به رنگ ها هم اشاره کرد که در روز فیفای Pc خیلی بهتر به نظر میرسه!!ولی ساکر 2009 اینطور نیست!!البته شب تو فیفای PC به نظر من زیاد خوب نیست!
    امیدوارم Pes 2010 گیم پلی کند و واقع گرایی را ارائه کنه!
    حرکت در 16 جهت باید در 2011 قرار داده بشه (شاید خیلی دیر باشه که بخان اونو توی 2010 بکار بگیرن )
    اونوقت این جمله معنیش چی میشه!؟

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

اونوقت این جمله معنیش چی میشه!؟
    یعنی میگه بشه تو مایه های حرکت 360 درجه فیفا

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابا این کونامی چیکار میکنه پس!!!!!
    فیفا هر روز داره Screen Shot از بازیش میده (خودمونیما Fifa هم خوب کار کرده)
    کونامی داره کار میکنه ..........

دیگه میخوای برات چیکار کنه ...!!!
    امسال تمام قسمتهای بازی دستکاری شده ......!

امسال لیسانسهای جدیدی خواهیم داشت و...................

بازی متفاوتی را خواهید دید .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

fifa کامپيوتر کجا pes کامپيوتر کجا شما مطمئنيد فيفا pc رو بازی کرديد؟ آره قبول دارم که صدا گذاريش خيلی بهتره ولی از نظر gameplay خيلی فيفا ضعيفه بعد از يه مدت هم تکراری ميشه

9. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

کونامی داره کار میکنه ..........

دیگه میخوای برات چیکار کنه ...!!!
    امسال تمام قسمتهای بازی دستکاری شده ......!

امسال لیسانسهای جدیدی خواهیم داشت و...................

بازی متفاوتی را خواهید دید .....
    اگه همه چیزشم عوض کنه چه فایده که موتور بازی رو عوض نکردن.
    مثلا الا تو سال 2010 هستیم ولی هنوزم از اون موتور قدیمی استفاده میکنن.

11. 2 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

محمود جان قبول دارم کونامی داره کار میکنه. ولی تا به حال فقط دو تیم بارسلونا و لیورپول و ورزشگاه آنفیلد لیسانس شدن. خوب اگه داره خوب کار میکنه باید تو Screen Shot ها شاهد تیم ها و ورزشگاه های دیگه ای باشیم. در مورد قسمتهای مختلف بازی هم قبول دارم تا به حال خوب کار کرده. ولی باید طرفداراشو از کارهایی که میکنه با خبر کنه که تا به حال چند عکس از خود بازی که خیلی هم با نسخه ی قبل فرقی نداشت و یک تریلر کوتاه که اونم به درد نمی خورد سرمون شیره مالیده (بهتون بر نخوره)

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه همه چیزشم عوض کنه چه فایده که موتور بازی رو عوض نکردن.
    مثلا الا تو سال 2010 هستیم ولی هنوزم از اون موتور قدیمی استفاده میکنن.
    دوست من بنا به تشخیص اونا هنوز میشه با این موتور کار کرد و هنوز انعطاف پذیره ......شاید دیدی تو 20100 هم همین موتور بود .....

شما مگه اطلاعات و اخبار منتشر شده از بازی رو ندیدی و نخوندی ...

مطمئن باش دارن روی موتور بازی کار میکنن و اینو شک نکن که انیمیشنهای جدید به بازی اضافه میشه ...

بهت قول میدم امسال یک بازی متفاوت ببینیم

محمود جان قبول دارم کونامی داره کار میکنه. ولی تا به حال فقط دو تیم بارسلونا و لیورپول و ورزشگاه آنفیلد لیسانس شدن. خوب اگه داره خوب کار میکنه باید تو Screen Shot ها شاهد تیم ها و ورزشگاه های دیگه ای باشیم. در مورد قسمتهای مختلف بازی هم قبول دارم تا به حال خوب کار کرده. ولی باید طرفداراشو از کارهایی که میکنه با خبر کنه که تا به حال چند عکس از خود بازی که خیلی هم با نسخه ی قبل فرقی نداشت و یک تریلر کوتاه که اونم به درد نمی خورد سرمون شیره مالیده (بهتون بر نخوره)
    سلام ....جان ....خوبی

نه اصلا این طور فکر نکن ........

چون با این دوتا تیم بازی میکردن فقط این دوتا لیسانس شدن یا ورزشگاه آنفیلد ....................

تا حالا هم اطلاعات خوبی رو از بازی داده .......
    شما بزار بازی تکمیلتر بشه بعد اطلاعات جدیدتر ی از چیزایی که به بازی اضافه شده میده ..

هر چی به پایان ساخت بازی نزدیکتر بشیم اطلاعات منتشر شده بیشتر میشه ......

همیشه گفتم بازم میگم که سیاست پدرو مادر نداره حتی برای انتشار Screenshots از یک بازی

مرسی
    Last edited by google_boy07; 19-07-2009 at 16:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •