سلام دوست عزیز . مرســی . رمان ها رو تو تایپک زیر قرار دادم ولی تازگی آپدیتش نکردم
وقــت داشته باشـــم اینکارو انجـام میــدم
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز . مرســی . رمان ها رو تو تایپک زیر قرار دادم ولی تازگی آپدیتش نکردم
وقــت داشته باشـــم اینکارو انجـام میــدم
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از لطف شما بخاطر این کتاب زیبا از این نویسنده عالی کمال تشکر را دارم.
خواهشمندم رمان های دیگر آقای ادیب یغمایی مخصوصا :"ازعشق تا ابدیت" "ژینوس" و"میعاد در آفتاب" رو هم در صورت امکان بگذارید. ارادتمند شما
ممنون هادی جان گل کاشتی .
اما اگه به ترتیب الفباش کنی که دیگه خیلی عالی میشه .ممنون![]()
همراز عشق
نویسنده : سهیلا باقری(فاخته)
این رمان طولانی و زیبا رو انتشارات یسنا به قیمت 4500 تومان منتشر کرده.
همراز عشق
همراز عشق (Persian)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا ازکتابهای جنایی وپلیسی امیرعشیری ویاپرویزقاضی سعید هم برای داونلود قراردهید.ممنون
سلام اگه امكان داره رمان بربادرفته ورمان اسكارلت روبراي دانلودبذاريد
سلام من نویسنده ی رمان رخساره هستم.این رمان رو فقط و فقط برای سایت نودهشتیا نوشتم و انتهای تایپم هم ذکر کردم که دوست ندارم جز نودهشتیا این رمان رو توی سایت دیگه ای بذارن پس لطفا این رمان رو از سایتتون پاک کنید.
پیشاپیش متشکرم![]()
رمان کسی می آید
نوشته ی مریم ریاحی
فایل موبایل
قالب کتاب : JAR
نام کتاب : امینه
نویسنده : مسعود بهنود
حجم کتاب : ۲۷۶ کیلوبایت
ساخته شده با نرم افزار : پرنیان
قالب کتاب : JAR
پسورد :منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخلاصه داستان :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رمان امینه درباره دختری به نام خاتون است که پدرش یکی از سرداران است صفوی که در همان دوران اعدام می شود. امینه دختری با هوش و با درایت است که گروهی از دختران اصفهانی را با خود همراه می کند ، گروهی تشکیل می دهد که قصد اموختن از ورزش و رزم تا علم را دارد. تا این که آوازه این گروه به گوش شاه سلطان حسین می رسد. او با دیدن خاتون یک دل نه صد دل عاشقش می شود . خاتون وارد کاخ می شود . با درایت خودش بسیاری از امور قصر را در دست می گیرد ..
لینک دانلود:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)