از دوستانی که اپدیت کردن میشه بگن تم جدیدیم اضافه شده یا نه؟من خیلی تم امتحان کردم اما در همشون هنگ بیشتر میشه ولی در تم اصلیش هنگ خیلی کمتره؟
از دوستانی که اپدیت کردن میشه بگن تم جدیدیم اضافه شده یا نه؟من خیلی تم امتحان کردم اما در همشون هنگ بیشتر میشه ولی در تم اصلیش هنگ خیلی کمتره؟
سلام من بازی های Ngage روی گوشیم پاک شده اگه آبدیت کنم اونا بر می گرده و کسی تونسته با خود گوشی آبدیت کنه چون از من می گه نمی شه
سلام . من تا دیروز n85 داشتم ولی به خاطر یه مشکل سخت افزاری مجبور شدم بفروشم . ولی چون گوشی خوش دستی برام بود و ازش راضی بودم تصمیم گرفتم n86 بگیرم که خیلیا میگن ورژن بالاتره n85 هست .
اگر لطف کنید قیمت روز گوشی رو به همراه اینکه اگر خریداری کنم این گوشی رو باتوجه به اطلاعات بالا برد کردم یا نه بهم بگید .
این قضیه هک کردن گوشی رو هم همینطور ، اینکه جایی هست که گوشی رو برام بی دردسر هک کنه ؟ واسه اپدیت کردنش بعد از هک به مشکل نمیخورم ؟
و اینی که میگن کابل تلوزیون نداره حقیقت داره ؟
سلام فکر کنم قیمتش حدود 440 هزار تومان باشه و این گوشی دقیقا ورژن بالاتر N86 است و مهمترین تفاوتشم در فرستنده اف ام و دوربینش است و فکر نکنم برد خاصی کرده باشی (نظر شخصی)
گوشی باورژن 11 رو برات راحت هک می کنن اما این ورژن جدید می گن هک نمی شه
این علامت سوال چی بود؟شما سعی کن تم هایی استفاده کنی که بدون آیکن هستن.(البته چون میخوای هنگ کم بشه وگرنه من با اون هنگ کوچیک مشکل ندارم
)
![]()
هنو کسی با PC آپ نکرده ؟ ؟ ؟
نمیدونم والا اگه فوکوس نکنه که چرته ..
ادم ریشو بخنده که چی بشهگریه کنه بیتره ..کاش یک تشخیص گریه هم میزاشتن
احتمالا با ادمای اخمو مچ نیس
با وجود اون ریش دیگه چیزی از صورت باقی نمی مونه بخاط تشخیص بدهادم ریشو بخنده که چی بشهگریه کنه بیتره ..کاش یک تشخیص گریه هم میزاشتن
احتمالا با ادمای اخمو مچ نیس
اسمایل شات از اسمش معلومه دیگه !
ماله من چند نفرو تا گوشهیه گوشه هم اگه باشن تشخیص میده!
من با خود گوشی آپ کردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)