looooolفقط نگفت کسی که دوربین و مالتی مدیا میخواد باید یه 8910 و یه پیکسون بگیره.
قیمت 700 و خورده ای![]()
looooolفقط نگفت کسی که دوربین و مالتی مدیا میخواد باید یه 8910 و یه پیکسون بگیره.
قیمت 700 و خورده ای![]()
تو گروه های اجتماعی هم گفتم الانم میگم
واقعا گوشی بزرگ ادم رو اذیت میکنه !
بابا باید حملش کنی یا نه ؟
همیشه که نمیشه دستت بگیری وقتی هم میزاری تو جیبت اذیت میشی !
واسه هر کاری 3.5 اینچ کافیه و استاندارد !
حالا واسه دل سامسونگی ها3.7 اینچ
از اون بزرگتر واقعا اذیتت میکنه همین اچ دی 2 شده اندازه این سرامیکبزرگ های کف حمام چون خیلی پهنه![]()
یه بار باهاش کار کنین بعد بیاین بگین ساتیو بهترهشما که هی ساتیو ساتیو میکنین چرا یکیتون نمیرین بخرین
10 نفرین هی میاین میگین کلاس داره اینطوره اونطوره
خب بخر برادر من
![]()
علی تو بیا بریم آنلاین بزنیم![]()
تو خودت چرا 8910 یا اچ دی 2 نمیخری؟؟
انقدر اچ دی و اچ دی 2 میکنی؟؟
البته نمایشگر 10 هم باشه مهم نیست سایز گوشی مهمه...واسه هر کاری 3.5 اینچ کافیه و استاندارد !
حالا واسه دل سامسونگی ها3.7 اینچ
این عکسو ببنید 4 اینچه ولی با 3.7 و 3.5 سایزش خیلی فرق نداره...
البته کار به بزرگی و کوچیکی بعضی گوشی ها ندارم یکی ممکنه گوشی بزرگ رو بتونه تحمل کنه پس لطفا نگید گوشی فلانه و ...
ممنون
Last edited by Mah12; 17-11-2009 at 00:03.
اینم حرفیه![]()
در نتیجه ساتیو بگیرین![]()
اچ دی 2 حاشیه ها تو طراحیش کمه خیلی هوشمندانه کار کرده اچ تی سی زهره مار علی ریسربرید ریویوی آرنا رو بخونید گوشی اندازه آیفونه و از i8910 کوچکتره ! ریسر تو رفتی پاره آجر خریدی تقصیر hd 2 نیست دادا
![]()
اونلی ستیوتو زمینه ساپورت برنامه هیچ او اسی ویندوز نمیشه چه موبایلش چه پی سیش بله
اونلی ستیو
![]()
اندازه اچ2 اونقدرها هم که میگید بزرگ نیست.درسته سایزش از بقیه گوشی ها ربزرگ تره ولی مهم اینه که باریکه.همین باریکی باعث میشه که توی جیب شلوار لی خیلی راحت تر از ساتیو جا بشه.من خودم تجربه داشتم که این حرف رو میزنم.من گوشی آیفونم تو جیبم کمتر از n96 که قبلا داشتم اذیتم میکنه.
باریک بودن گوشی خیلی مهم که اچ دی2 باریکه.
در کل به نظر منم این دو گوشی نباید با هم مقایسه بشن چون هدف هرکدوم جداست.
Last edited by mr_rayan; 17-11-2009 at 00:23.
hd2 درسته بزرگ هستش ولی تو جیب راحت جا میشه.
مقایسه hd2 با ساتیو به جایی نمیرسه.
ولی ساتیو به غیر از دوربین بهتر چیز شاخی جلوی hd2 نداره.
البته موزیک پلیر خوبی داره ولی چه فایده روش جک 3.5 نذاشته.
وب بروزر ساتیو واقعا ضعیف هستش خودم باهاش ور رفتم.تو لود صفحات عملکردش خنگ هستش.
خودم با ساتیو 4 ساعت کار کردم و الانم هم که HD2 دارم.
با این قیمت در کل HD2 بهتره.
ساتیو 500 تا هزار تومنی بیشتر نمی ارزه بهش پیاده بشی.
از لحاظ ساپورت نرم افزار و بازی هم سیمبین واقعا شورشو در اورده.
شما یه دونه فیلم با فورمت DIVX رو نمیتونین روی ساتیو اجرا کنین چون فعلا COREPLAYER واسه این ورژن سیمبین نیومده.
بار يه برند گوشي خوف داد بيرون همه برندشون يادشون رفت
شما بورو خدمات سربازي! كاريتو كار گوشي نباشه! هوشمندانه كار كناچ دی 2 حاشیه ها تو طراحیش کمه خیلی هوشمندانه کار کرده اچ تی سی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)