دوست عزیز تو قسمت مشاوره مطرح کنید هم زودتر به جواب می رسید هم قوانین رو رعایت کردین . ممنون
دوست عزیز تو قسمت مشاوره مطرح کنید هم زودتر به جواب می رسید هم قوانین رو رعایت کردین . ممنون
با سلام
این چیزایی که گفتین به نظر من همش تو یه مدل شاید پیدا نشه ولی از همه نزدیکتر inspiron 1564 هست
سلام
ببخشید چند تا سوال داشتم این اولیش
اونم این که لپتاپ 1640 چند اینچه؟!
بعضی جاها میگن .15 و بعضی جاها میگن 16.4
ممنونم
سلام دوست عزیز
هنوز از 1558 راضی هستی؟
من قصد خرید دارم .نظرت چیه؟
از دوستان اگر کسی نظری در مورد 1558 داره،لطفا بگه
توی سایتای خارجی دیدم که عده ای از خاموش شدن اتفاقی این laptop نوشتن .برای کسی پیش اومده؟
سلام
اونایی که رفتن دل خریدن چه مزی تو این لپ تاپها بود که تو لپ تاپهای دیگه مثل وایو نیست؟
خیی ممنون ازتاپیک خوبتون
اره هنوز دارم ازش استفاده می کنم واقعا پرفرمنسش عالیه یعنی توپه
کیفیت صداش هم توپه
در مورد ریستارت ناگهانیش هم که دوست دیگه مون گفته بودن من که تا حالا چیزی ندیدم
امتیاز ویندوز 7 هم کمترینش 4.8 هست که به گرافیکش داده و بیشترینش رو به رم و سی پی یو که بالای 7 است
مرسی
دوستان نظرتون در مورد
Dell Inspiron 1750
چیه؟
دارن برام از خارج از کشور میارن
از مشخصاتش خبر ندارم
قیمتش هم اگه لطف کنید ممنون میشم
دوستانی که Inspiron 1564 دارند آیا تونستند ویندوز ویستا نصب کنند ؟ و آیا تمام سخت افزارها تو ویستا کار میکنه ؟ چون من الان سایت خود دل رو دیدم برای 1564 فقط درایور ویندوز سون داره.آیا ویستا روش جواب میده ؟
سلام خدمت عزیزان دل(البته از نوع گوشتیش نه لپتاپیش)
آقایون وخانومها من می خواستم یک لپ ناپ تو قیمتهای1200تا1300بگیرم یک خورده که تحقیق کردم دوتا مدل از 2تابرند جلب نظرم کرد:
1.asus n61jq
2-dell 1558
البته قیمت اولی هولو هوش 1400هستش ولی کلاٌ می خواستم ببینم از این 2مدل شما کدوم رو می پسندین.البته پسندیدن علمی نه از روی تعصب.لطفاٌ هرچه سریعتر پاسخ دهید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)