احتمالآ این بازی یه جایی یه فایل گیر داره که روی هر سیستمی چه بالا و چه سیستم پایین گیر میکنه
شایدم مال کرک بازی باشه آخه جدیدن وقتی بازی رو کرک میکنن همه جور ایرادی پیدا میکنه!![]()
احتمالآ این بازی یه جایی یه فایل گیر داره که روی هر سیستمی چه بالا و چه سیستم پایین گیر میکنه
شایدم مال کرک بازی باشه آخه جدیدن وقتی بازی رو کرک میکنن همه جور ایرادی پیدا میکنه!![]()
دوستان یکی به من بگه این نیترو خریدنیه یا نه اگه نه پس با کدوم دکمه نیترو میزنیم ...
یکی هم اینکه من ماشین خودمو تزیین کردم خفن پس واسه چی ماشین خودمو نمی ده فقط به اجبار ماشینی که میزاره میرونم..
تشکر از پاسختون.. یعنی ممکنه از کرک بازی باشه؟چون من پچ و کرک بازی رو نصب کردم نشد؟ البته اینم بگم تو ویستا کمی بهتر اجرا شد؟ اگه ممکنه کرک سالم بازی رو بزارید. با تشکر..
![]()
همون اول که میخوای یه ماشین بخری چندتا گزینه کنارش هست که اگه عکس نیترو رو داشته باشه میتونی به اون ماشین نیترو هم اضافه کنی
برای اضافه کردنش بروبه قسمت upgrade
اگه نیتروس اضافه کرده باشی با space میتونی ازش استفاده کنی
توی بعضی از مسابقات مجبوری با ماشینی که بهت میدن فقط بازی کنی....چونکه داری واسه شرکت سازنده اون اتوموبیل رانندگی میکنی![]()
تشکر از پاسختون.. یعنی ممکنه از کرک باشه آخه من پچ و کرکو ریختم درست نشد؟ اگه ممکنه کرک سالم بازیو بریزید.
بازی رو اجرا کردم واقعا محشره و بی نظیر به نظر من shift فوقالعادست و این بی نظیریش به خاطر انه که شما تو اطاقم هستی
واعا حس عجیبی به ادم میده
یه مشکلی دارم اینکه زمان اجرا دکمه ها پایینه یعنی وقتی میخوام بپیچم حدود 3 ثانیه وقفه می افته تا بپیچع چه جوری بالا ببرم
از چنتا چیز این بازی خوشم نمیاد
1-نسخه pc اصلآ mouse نداره!!
2-مثل گرید نمیتونی هم تیمی انتخاب کنی (که این یکی از قشنگترین ویژگی دربازی Grid بود)
3- خیلی بیشتر از گرافیکی که داره روی سیستمها گیر میکنه
4-تنوع مراحلش کمه (تقریبآ هیچ نوع مسابقه جدیدی نسبت به بازیهایی که تاحالا اومدن نداره)
در ضمن دوربین داخل ماشین هم ابتکار جدیدی نیست...این نوع دوربین رو میشه توی بازیهایی از قبیل: Collin McRally Dirt و Test Drive Unlimited که مال دوسال پیش بودن هم دید
پس میشه گفت این بازی داره پول اسمشو میخوره
نیدفور اپید فقط Most Wanted
کمپانی بازیهای اتوموبیل سواری هم فقط Codmaster![]()
Last edited by underworld; 29-09-2009 at 20:22.
وای چقدر بد میگین از بازی!!!تنها بازی اتومبیل رانی که اصلا بهم حال نداد همین شیفته!؟به قول این آقا که میگه با 8600 کرایسیس رو بازی کرده .منم که 4850 دارم تونستم بازیو انجام بدم.اما....... این شیفت نمیدونم چی توش ریختن که انقدر سنگینه؟ راستش دموشو دیدم خیلی حال کردم
ولی موقعی که رفتم تو بازی.انگار 4.5 تا بازیو با هم اجرا کرده باشی بشدت فریمم اومد پایین؟ اگه مشکل از cpu باشه که کرایسیسو راحت بازی کردم. رمم2 گیگه راحت بازی مثل Grid رو جواب میده. درایور کارتو به روز کردم ولی بازم نشد!!؟
منتظر جواب شما دوستان ( عضو تازه انجمن)
اصلا اینطوری نیست
خوب شد بازی رو خریدم وگرنه داشت حرفهای شما دوستان باورم میشد، کلی ناامید شده بودم
بازی واقعا عالیه، جای حرف باقی نمیزاره، اولش با دید بدی بازی رو شروع کردم، ولی حالا میبینم که از لحاظ همه چیز عالی کار شده
گرافیک من 4770، رم 4 گیگ، cpu e6550 اور کلاک شده
مثل باقلوا داره بازیو اجرا میکنه هیچ مشکلی هم نداره، نه load طولانیه نه افت فریم داره
فقط داستان درست و حسابی نداره و نمره ign به بازی واقعا رو حسابه و gamespot واقعا بی حساب
بعد از mostwanted اولین باره که یه بازی رانندگی خوبو دارم بازی میکنم
من grid رو بازی نکردم و نمی تونم در موردش اظهار نظر کنم، ولی dirt رو بازی کردم و مالی نبود و بعد از بازی کردن 10 درصد بازی گذاشتمش کنار
رو چه حسابی اینقدر بازی رو میکوبین؟!؟!؟ آخر طبیعیه!!! فقط مشکل داستان داره و البته چند تا اشکال کوچولوی دیگه ( :
من الان وسطای تایر 2 هستم، امتیازمم تا الان 8.7
الان یه شورلت کامارو دارم تو مسابقه های آمریکایی تایر2 هستم . خیلی جالبه وقتی میرم تو خاکی و میخوام با همون سرعت بیام بیرون از خاکی ماشینم شروع به یورتمه رفتن میکنه !
قشنگ انگار داره چهارنعل مثل اسب میره .انقدر بالا پایین میپره !بعضی وقتا اگه پیست باریک باشه از اینور پیست میپرم اونور پیست .
برای کسی این اتفاق افتاده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)