در مورده کارت گرافیک و سی پی یو اطلاع کاملی ندارم پس نظری نمیدم!..
ولی رم چون ویندوز 7 چیزی حدوده 500 مگابایت بیشتر از ایکس پی رم رو LOAD میکنه پس....
در مورده کارت گرافیک و سی پی یو اطلاع کاملی ندارم پس نظری نمیدم!..
ولی رم چون ویندوز 7 چیزی حدوده 500 مگابایت بیشتر از ایکس پی رم رو LOAD میکنه پس....
Last edited by Persian_Gun's; 15-08-2009 at 22:55.
ببخشید آخرین نسخه ویندوز 7 که وارد بازار شده چی هست که بخریم ...؟
ممنون
سلام!، من این کارهایی که گفتید رو کردم، اول UAC رو تا آخرین حد پایین آوردم بعد رست کردم بعد 7Loader رو Uninstall کردم بعد ریست و بعد باز 7Loader رو Install کردم اما هنوز 14 روز به پایان مهلت استفاده ام مونده و داخل 7Loader روی 7Loader Status که کلیک میکنم میگه 7Loader is not installed! حالا چیکار کنم؟!.
شما از چه نسخه ای استفاده میکنید؟!
اگر از لپتاپ استفاده نمیکنید از گزینه ی SLIC استفاده کنید ببینید جواب میده یا نه؟!
کســــــــی نبود ؟!
سوالات :
1 - درایو mp3 نمایش داده نمیشه چیکار میتونم بکنم و چشه ؟!
2 - چرا نمی تونم درایو جدید بسازم و اوون اررور رو میده ؟!
ممنون ..........
خودشونم میدونن چی میگه!
دلیلش رو میخواد بدونه....
اگه با دقت به عکس نگاه کنی میبینی که 44 گیگ فضای خالی دارن!...
از لپتاپ استفاده می کنم و نسخه ی RTM دارم و از فروشگاه همین سایت خریده ام!.
ببخشید خواهشمندم به من کمک کنید من ویندوز 7 بایلد 7600 را از طریق بوت نصب می کنم در مراحل پایانی نصب و پس از دو بار ریست شدن کامپیوتر در مراحل پایانی پس از صفحه Load windows وارد صفحه سیاه رنگی می شود که فقط فلش موس جا به جا میشود و هر چقدر صبر می کنم مانیتور به حالت Analog Digital می رود و حتی چندین با ر سی دی ویندوز را عوض کردم و حتی هاردم را از ابتدا پارتیشن بندی کردم اما مشکل حل نشد. قابل توجه که بایلد 7000 ویندوز 7 که چند ماه پیش خریده بودم کاملا نصب می شود و مشکلی ندارد. ایراد از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)