این هم لینک دانلود نقشه تهران 88 6.5 مگی . بی زحمت امتحان کن ببین نصب می شه.![]()
با نهایت تاثر اعلام می کنم گوشی اینجانب مفقود شد! به همین راحتی! 5-6 ماه براش صبر کردم سره 2 هفته گمش کردم.![]()
این هم لینک دانلود نقشه تهران 88 6.5 مگی . بی زحمت امتحان کن ببین نصب می شه.![]()
با نهایت تاثر اعلام می کنم گوشی اینجانب مفقود شد! به همین راحتی! 5-6 ماه براش صبر کردم سره 2 هفته گمش کردم.![]()
جاااااان ؟ واقعا ؟ بسی غم انگیز ناک می شویــــم ...
یعنی جایی رفته بودی و مثلا اونجا جا گذاشتی و ... ؟؟
بیخیااااااااااااااال !!!!!!!!!. جدی ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟چی بگم والا ؟!یعنی زدن ازت ؟
به هر حال ایشالا یه جا جا گذوشته باشیش و هر چی زودتر ییداش کنی .
تویه تاکسی (ماشین شخصی البته) جا گذاشتم. یارو ناشی اولش وقتی زنگ زدم یه الو گفت بعدش دیگه همش رد تماس میزد آخرش هم دیگه سیم کارت رو درآورد!!!!!
عجب زمونه ای شده ها
یارو گلابی حتما فکر کرده 500 - 600 مایه گوشی هستش . ایشالا خدا به راه راس هدایتش کنه.
اینو خوب اومدی! تو دیار ما (قم) فکر کنم تنها کسی که کوکی داشته باشه منم!یارو گلابی حتما فکر کرده 500 - 600 مایه گوشی هستش . ایشالا خدا به راه راس هدایتش کنه.
یارو نمی دونه 160-170 تومان بیشتر پول این گوشی نیست! تازه اینم بماند که الجی بازار دسته دوم خوبی نداره!!!!!
چی میگی حسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...به همین راحتی؟...نگووووووووووووووو ووووووووووووووووو...
میگم خودتو زیاد ناراحت نکن...حکمتی توش بوده...یهو دیدی یه آرینا یا BL40 در خونتو زد...
کلا دیگه ناراحت نباش...درمورد اون یارو هم...ایشالا وقتی داره با کوکی حرف میزنه...در گوشش منفجر بشه...![]()
ممنون بابت همدردی! دمت گرم!چی میگی حسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...به همین راحتی؟...نگووووووووووووووو �ووووووووووووووووو...
میگم خودتو زیاد ناراحت نکن...حکمتی توش بوده...یهو دیدی یه آرینا یا BL40 در خونتو زد...
کلا دیگه ناراحت نباش...درمورد اون یارو هم...ایشالا وقتی داره با کوکی حرف میزنه...در گوشش منفجر بشه...![]()
سلام
حسین جان با نهایت همدردی از این که گوشیت گم شده،واقعآ ناراحت شدم،ایشالا که بر گرده از قدیم گفتن مال بد بیخ ریش صاحبش![]()
حکمتش همون bl40 هستش
ولی دم اون مرده گرم که دفعه اول گوشی رو جواب داد(قومی هستن دیگه)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)