کسی به سوال من جواب نمیده؟!!![]()
شما دیجی کالا را سرچ کنید ...سلام
سوالی داشتم از اساتید محترم؛ راستش می خواستم بدونم دسته بندی لپ تاپهای سونی بر چه اساسی انجام شده؟! یعنی به طور کلی سری های مختلف لپ تاپهای سونی شامل چه دسته هاییه و این دسته ها بر چه مبنایی ایجاد شده اند؟!
راستش من به دنبال خرید لپ تاپ سونی هستم ولی نمی دونم مثلا لپ تاپهای سری FW برای من مناسب تر هستند یا سری TT و یا دیگر دسته ها؟! اگر یکی از دوستان لطف کنه و دسته بندی کلی لپ تاپهای سونی و ویژگیهای هر دسته را توضیح بده، منو شرمنده لطف خودش کرده!
با تشکر
همه چی توضیح داده شده
با سلام خدمت تمام اساتید محترم ---راستش من میخواستم یه لپ تاپ سونی با کانفیگ زیر بخرم --ولی شنیدم میگن سونی تو باتری مشکل داره ایا این قضیه راسته ؟؟
اگه میشه نظرتونو در مورد مدل زیر بگین واینکه از کجا بخرم (تهرانم) و اگه میشه یه اطلاعاتی بدین تا بفهمم چطور باید بدونم لپ تاپ اصل سونیه ؟؟(ریفر شده نباشه و......)
Model F11 DGX/B
Processor Intel Quad Core
CPU Speed 1.6 - 2.8 GHZ Core I7
CPU Detail i7 - 6 MB
RAM 4096 MB DDR 2
HDD 500 GB Buffer 5400
Optical Drive DVD+RW DL
Webcam Yes
VGA Geforce G310 - 1024 DDR 2
LCD 16.4 HD
Modem No
Network LAN - WLan
Momory Card Reader Yes
HDMI Yes
Bluetooth Yes
iLink Yes
Finger Print Yes
Battery 6 Cell
O.S Wndows 7
Weight 2.8
از دوستان کسی با سری z کار کرده ؟ درسته که سرعت بارگذاری کمی داره؟ از بین سری z , y, sr کدام یک را پیشنهاد میکنید؟ و چرا ؟ من را از این سردرگمی برهانید![]()
Last edited by mani6606; 10-06-2010 at 15:16.
سری زد مرغوبترین سری وایو هست
در هر زمینه ای بهترین ها در این سری به كار رفته
كیفیت ساختش هم عالیه
اما قیمتش خوب بالاست
در این حد بگم نوت بوك 13 اینچش فول اچ دی بود![]()
تفاوت VPC-Z112GD/S با VGN-Z820G/B در چیه؟ چون هر دو که از یک سری هستند اما اختلاف قیمیت حدود 500 هزا تومان دارند.
سلام دوستان من یک گرافیست هستم و دنبال یه لپ تاپ (ترجیحا سونی) میگردم
خصوصیاتی که واسم مهمه:
رم4گیگ DDR3
نمایشگر 16 اینچ
قابلبت ریکاوری خوب
هارد 320
گرافیک 1 گیگ
سی پی سو با کش بالا 4 یا 6
در ضمن چون من نقشه کشی صنعتی هم میکنم میخام لپ تاپ به قول خودمون هن نباشه.اگه شما جای من بودین کدوم مدل رو انتخاب می کردین؟با تکشر ر ر ببخشید تشکر
سری Z با اینکه مشخصات خیلی خوبی داره ولی بزرگترین ایرادش این ات که صدا و لرزش دستگاه به خاطر کار زیاد فنها بالاست.
میشه با منبع معتبر این نکته را ذکر کنید...
شما خودتون از این سری استفاده میکنید؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)