تو که ابر سیستم داری نگران چی هستی
برا من خوب بود افت فریم نداشتم . خیلی خفنه حتما دانلود کن . خوشت نیومد پاک کن![]()
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
تو که ابر سیستم داری نگران چی هستی
برا من خوب بود افت فریم نداشتم . خیلی خفنه حتما دانلود کن . خوشت نیومد پاک کن![]()
نظر این دوستمون کاملا درسته ، به نظر من هر کسی که تبدیل ماشین از جی تی ای SA به IV رو بلده بهتره که به ما هم یاد بده ، می دونم نوشتن آموزش سخته ، اما یاد دادن به دیگران ثواب داره ، من خیلی دوست دارم پیکان پلیسم رو به ورژن GTA IV تبدیل کنم.
راستی من سی پی یو چهار هسته ای دارم با کارت گرافیک 1 گیگ اما بازم گرافیک بازی رو نمی تونم تا ته زیاد کنم ، منظورم عین اون عکسهای با کیفیتی هستش که توی بعضی سایت ها هست![]()
Last edited by emad1234; 01-09-2009 at 12:06.
سلام به همه ی دوستان ... من با این سیستم می تونم GtaIV نصب و بازی کنم (من خودم قبلا با Xbox این بازی قشنگ رو تا آخرش رفتم اما با این همه مود واسه بازی جوگیر شدم تو پی سی نصبش کنم ) مشخصات سیستم :
CPU : Intel Core2 6600 2.4Ghz
Ram : 2GB
VGA: ATI Readeon X1650 Series
.... :ِ خوبه ؟ ولی میدونم نهههههههههه ... آآآآ![]()
گفتم شاید تو پست بالا مشخصات رو اشتب وارد کرده باشم یه 2 تا عکس گرفتم خودتون ببینید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون میشم جوابمو بدین![]()
سلام دست عزیز کیلو متر شمار رو چه جوری نصب کنم اگر توضیح بدیدمامنون میشم.
با این مد اون سایت رینگتون و تم بازی به سایت GSM تبدیل میشه ...
سازنده : محمدرضا (خودم)
همراه با راهنمای فارسی :8:
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نیست ! اگه فرد کپی بردار جزء انسان باشه به این اصل توجه میکنه !
+ دانلود با حجم 122 کیلوبایت :
[/quote]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam mamnun ke inru saghtid
با این مد اون سایت رینگتون و تم بازی به سایت GSM تبدیل میشه ...
سازنده : محمدرضا (خودم)
همراه با راهنمای فارسی
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نیست ! اگه فرد کپی بردار جزء انسان باشه به این اصل توجه میکنه !
+ دانلود با حجم 122 کیلوبایت :
[/quote]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SAMANDU BRASH SAGHTAN![]()
سلام بر P30world ای هاحالتون خوبه ؟ نماز و روزه قبول
امروز میخوام براتون یه ماشین توپ و بی عیب و نقصو بزارم . یه کم به مخت فشار بیار ... آره درسته ... Toyota Scion
جایگزینی با : SultanRS
قابلیت ها :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- بدنه بسیار با کیفیت و زیبا
- کار کردن تمامی قطعات (درها،چراغها،کاپوت،صندوق)
- عدم مشکل در نمایش رینگ پس از ترکیدن لاستیک)
- آسیب دیدن همانند ماشین های اصلی بازی
- بدنه کاملا تیونینگ
- طراحی بسیار زیبا و با کیفیت اتاق و داخل ماشین
مهم ترین معایب :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خودرو دارای هیچ عیب بزرگی نیست و کاملا مثل ماشین های اصلی بازی درست کار میکنه و میشه با لامبورگینی گالاردوی بی عیب و نقص مقایسش کرد حتی میتونم بگم یه سروگردن از اون بهترم هست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست سرعت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ماشین دارای هندلینگ نیست برای همین هم ازش تست خاصی نباید میگرفتم اما چون خیلی ازش خوشم اومد رو همین هندلینگ هم ازش یه تست گرفتم حداکثر سرعت 80 هست که زیادی کمه و بخاطر نداشتن هندلینگه که اینم چیزی نیست بیخیال
نتیجه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حرف نداره دیگه چی بگم . فقط مردی کن و تشکر رو بزن . این تصویر خفنم ببینید :
تمامی تصاویر توسط خودم گرفته شده و تمامی متن هم خودم نوشتم اگه خواستید جایی بزارید حتما لینک منبع (
) و اسم من (محمدرضا) رو جلوش بنویسید . کسایی که این کارو نکنن نشون میدن که صارق هستن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+ دانلود با حجم 3.3 مگابایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ماشین که شما گزاشتی هندلینگ اختاصی داره،شما نوشتی نداره،چطور؟؟ من حدود 1 هفته پیش دانلودش کردم اون موقع که داشت.
راستی هندلینگ ادیتور گیر آوردم اگه کار کرد میزارم.
اونی که من دانلود کردم فقط یه ریدمی روسی داشت توشم نیست ! اگه داری هندلینگشو بزار ... ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)