بهتر بود تو تاپیک اخبار گوشی های نوکیا مطرح می کردید ... در هر حال فک کنم قیمتش حدودا همون چیزی که گفتید باشه ... البته شاید در اوایل قیمتش بالا تر باشه ولی زود متعادل میشه !
بهتر بود تو تاپیک اخبار گوشی های نوکیا مطرح می کردید ... در هر حال فک کنم قیمتش حدودا همون چیزی که گفتید باشه ... البته شاید در اوایل قیمتش بالا تر باشه ولی زود متعادل میشه !
ضمن تشکر از amir200812
من رفتم توی ovi.com ثبت نام کنم این ارور را میده:Sorry, you are not eligible for a Nokia account at this time
چیکار کنم؟؟؟
ظاهرا این جریان FM transmission مربوط به اشکال در Firmware نیست! جالبه:
Sorry to say the problem still persists even after the v21 update.
In fact, it's not a firmware issue.. It's a regional firmware issue related to the product code of your mobile. Some product codes for some countries / regions do not accept such application of FM transmission. Therefore, if you mobile code is related to a county / region that does not accept that., so you're case would be like mine to lose this app...متاسفمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم که -- یا پچ یا... براش بیاد
![]()
یه سئوال:
اگه قرار باشه n97 بفروشید ، چه گوشی میخرید؟
اصلا نواقص داره یا نه؟
من شخصا فعلا گوشیمو نمی فروشم، چون:
1- حافظه 32 گیگ که هنوز تا 48 گیگ هم افزایش پیدا میکنه، فوق العاده هست!
2- اف ام ترنسمیتر
من نسبت به گوشی قبلیم (N95 8GB) راضی تر هستم، سرعت بیشتری داره، صفحه کلید qwerty داره، باتریش بیشتر دوام میاره، صفحه لمسی نسبتا خوبی داره (نسبت به 5800) و...
مهم تر از اون، هنوز پولش رو ندارم(شوخی کردم)
سلام !
میگم من دیروز 5800 رو که حدودا یک سال و نیم بود داشتمش دادم رفیقم 175 هزار تومن ! n97 اون رو که 3 ماه کار کرده گرفتم ازش با 165 سر دادم !
یعنی n97 دست دوم که سالم هست و فقط چند تا خش بالاش هست گرفتم 340 هزار تومن !
به نظرتون خوب گرفتم ؟؟؟
ضمنا وقتی گرفتمش ورژن 12 بود فکر میکنم ( دیروز رو میگم) آخه اون تو فاز آپدیت و بازی و اینا نیست اصلا !
من با Hellox هـــکش کردم ! و کلاینت N-Gage رو نصب کردم روش و بازی ها رو هم نصب کردم !
اما امروز آپدیت کردم ورژن 20.0.00.24 که تو همین تاپیک بود ! اما حالا هـــک نمیشه ...
خواستم ببینم حل میشه یا نه ؟
بعد اینکه اپدیت جدیدتر نیومده ؟؟؟
همیت حالا روی گوشی من v21.0.045 هست!
دست رو دلمون نذار که ورژن 20 و 21 به این راحتی -- نمیشه
باید با جنگولک بازی و فلش کردن باید هکش کنی
(راهنماییش تو بخش -- هست)
تو 21 رو تونستی -- کنی ؟؟؟دست رو دلمون نذار که ورژن 20 و 21 به این راحتی -- نمیشه
باید با جنگولک بازی و فلش کردن باید هکش کنی
(راهنماییش تو بخش -- هست)
ضمنا 21 با 20 چه فرق هایی کرده ؟؟
مال من 20 هست
فرقشون رو نمیدونم
ولی هنوز هکش نکردم چون حوصله ندارم بعد فلش دوباره همه برنامه ها رو از اول بریزم روش
-- هم فقط برا این میخواستم بکنم که office & adobe رو بتونم روش اجرا کنم
نمیدونم این گوشی که این همه پول براش دادیم چرا این دو تا برنامه اش تریال است ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)