سلام نه نمی تونید بازی کنید.
در ضمن Flag هم میشید که اگه به لایو وصل بشید بن میشید.
سلام نه نمی تونید بازی کنید.
در ضمن Flag هم میشید که اگه به لایو وصل بشید بن میشید.
این قفل رو داره . با داشبورد جدید فعال میشه. ولی رو داشبورد قبلی فعال نیست.
میتونی با Abgx360 1.0.5 چک کنی .
من دی وی دی اساسین رو تو دستگاه گذاشتم پیغام داد که باید اپدیت کنم منم گزینه ی no رو زدم ..یعنی اپدیت نکردم ..حالا ایا منم flag شدم و تو لایو برم بن میشم؟؟؟..بعد ازاینکه lt+ رو ریختم اساسین رو گذاشتم که صفحه سیاه شد و چیزی نشون نداد(باید بازی با -- lt+ میذاشتم که یادم نبود متاسفانه)...حالا با این تفاسیر بن شدم؟تو رو خدا زود جواب بدین خیلی نگرانم![]()
خواهشا سوالاتتون رو تو یک تاپیک بپرسید تا در یک تاپیک هم جواب بگیرید اینطوری فقط خودتونو اذیت میکنید !!
تمام دوستانی که فعالیت میکنن اینجا همه ی تاپیک هارو سر میزنن نیازی به پرسیدن یک سوال تو تمام تاپیک ها نیست عزیز.
ممنون
سلام ...
اول از همه ممنون که جوابمو تو اون تاپیک دادید
در مورد خواسته تون هم باید بگم که سوالمو اول تو این تاپیک مطرح کردم دیدم بعد از دو روز کسی جواب نداده گفتم شاید جای دیگه مطرح کنم جواب بگیرم ...بهر حال شرمنده ..یه ذره نگران بودم باعث شد که اینجوری بشه...
اخرین ورژن چنده ؟؟ لینک هم بدید ممنون میشم.
نه عزیزم دشمنت شرمنده. همیشه اینطوری نیست !! گاهی پیش میاد که دیر جواب بدن بچه ها .
ممنون از درک بالات.
اگه درک همه کاربرا مثل درک و معرفت velvet revoulver بود.... چی میشد... لذت بردم از پستش...
شرمنده نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و این پست رو ندم... بعضی ها واقعا باید برای ما الگو باشن.
از همه معذرت می خوام که پستم بی ارتاط با موضوع تاپیک بود!
سلام دوستان.
میخواستم بدونم با آپدیت به ورژن آخر دیگه نمیشه بازیهای کپی رو اجرا کرد؟!
طریقه آموزش آپدیت کردن ورژن آخر رو از کجا میتونم داشته باشم.
سلام
خیر مشکلی به وجود نمیاد.
آموزش آپدیت هم در پست اول همین تاپیک موجود هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)