حالا من هی بگم کیفیت عکسهاش خوبه تو بگو بده! هر 10 صفحه یه بار انگار باید اینو بگی!!شما یه نگاه بنداز، اینها رو خودم گرفتم واسه همون کاری که بهت گفتم:
![]()
حالا من هی بگم کیفیت عکسهاش خوبه تو بگو بده! هر 10 صفحه یه بار انگار باید اینو بگی!!شما یه نگاه بنداز، اینها رو خودم گرفتم واسه همون کاری که بهت گفتم:
![]()
درضمن کیفیت عکسها رو مجبور شدم بیارم پایین که حجمش نصف بشه. کیفیت فیلمبرداریش هم که واقعا منو شگفت زده میکنه که انگار داری با دوربین دیجیتال فیلمبرداری میکنی! فوق العاده است، فوق العاده!!
علی راه افتادی!جوابت خیلی خوب بود، مرسی! فقط این نکته رو هم اضافه کنم که درسته که صفحه این گوشی خازنی نیست ولی نسبت به بسیاری از گوشیهای دیگه Toch خیلی دقیقتر و راحتتری داره. طوریکه توی تبلیغاتش میگن: تاچ در حد Iphone. کسانی هم که با Toch گوشیهای دیگه کار کرده باشن قبلا از کار کردن با این گوشی تو همون برخورد اول واقعا احساس خوبی بهشون دست میده (مخصوصا اگر آیفون یا f480 رو تست نکرده باشن).
ای بابا ما اینیم دیگه.
اینم راجع به تاچش راست می گی ، چون من خودم قبلاً P990 داشتم ، با K-jam و Jamin هم کار کردم.
صفحه این نسبت به اونا یه دنیای دیگست ، اونا انگار صفحشون پلاستیکیه و زبره و اصلاً انگشت روش حرکت نمی کنه ، تقریباً می شه گفت با انگشت نمی شه باهاشون کار کرد و نیاز به قلم دارن.
اما این صفحش شیشست ، قشنگ انگشت روش لیز می خوره(اینجاشو می شه با iphone مقایسه کرد) ، به راحتی می شه با انگشت باهاش کار کرد و نیازیم به قلم نداره...
اما باید قبول کرد به iphone نمی رسه.![]()
کیفیت عکسهاش معرکه هست.دوستان به احتمال فراوان فردا قراره برم گوشی و بخرم ...تبریک بگین بهم
![]()
یه فایل 9 مگابایتی از فیلمبرداریش هم دارم. میخوای بذارم بیشتر حال کنی؟! راستی کدوم معدنتو فروختی آخر؟!![]()
اقا مبارکه میبینم اخطار گرفتی اینم مبارکه
فقط دعا کنین منم امتحان دی رو قبول شم منم بیام جزء شما
دیروز رفتم کلوپ اکسپریا کلی گردو خاک و دعوا کردیم مدیر تاپیک پستهام و پاک کرد کارت زرد داد...
معدن نفروختم اتفاقا میخواستم بدون گارانتی بگیرم حالا به سرم زده پاشم برم جمهوری از فروشگاه مرکزی مایکروتل 620 بخرم.زدم به سیم آخر
گوشی رو اگر نمیخوای نگیر ولی بدون گارانتی هم نگیر! اشتباه محضه این کار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)