اين دوستان تيونينگ تاک کارشناس روغن و مواد نفتي هستند که هي از اونا نقل قول مي کنيد؟ خودتون چي را امتحان کردين؟
اين دوستان تيونينگ تاک کارشناس روغن و مواد نفتي هستند که هي از اونا نقل قول مي کنيد؟ خودتون چي را امتحان کردين؟
مرسی.قیمتش چنده؟و کجاها میشه خرید؟
![]()
آره هست ولی کلا چیز به درد بخوری نیست. اولا - اگه همون اول سالم باشن - زودی خراب میشن و دیگه اینکه خیلی نیاز نیست. بالاخره هر جا باشی یه پریزی گیر میاد که گوشیت را شارژ کنی. حتی اگه خیلی اهل مسافرت هم باشی باز موردی نداره.
من آترود میریختم. حتی یه بار آترود مخصوص پراید دیدم که ریختم روش نوشته بود 12 هزارتا. اما الان میگن که ممکنه تقلبی باشن و نمیریزم.
من مسافتهام زیاده و اگه بخوام از این بهران ها بریزم هر دو ماه باید برم روغن عوض کنم که حالشو ندارم.
دیگه اینکه تجربه ما به چه درد میخوره؟ حالا من از کجا بدونم که روغنهایی که تعویض کرده ام خوب بودن یا نه؟
يعني چي تجربه ما به چه درد مي خوره؟ مگه فکر کردي بقيه اين نظريات گهربارشون را که به بقيه هم توصيه مي کنن از کجا آوردن؟
من خودم اسپيدي مي ريزم هم 3500 تا هم همراه با ----- روغن و هوا عوض مي کنم.
دوستـان همونطریکه قبلآ هم توضیح دادم برای ماشین های با تکنولوژی امثال پراید که مال 20- 15 سال پیشه ، نیازی نیست
دنبال روغن های خارجی و یا گرون داخلی با کیفیت های بالا برید . چون از یک طرف پول بیخودی دادین بعدش هم چون روغن های
جدید اساسشون سینتتیک هست ( یعنی از مواد مصنوعی نـه نفتی ) برای موتورهای قدیمی سودی که ندارن هیچ ، ضرر
هم دارن . بازم میگم بهتـرین روغنی که میتونین برای پراید مصرف کنین ، روغن چهار فصل بهران تکتـازه که استانداردش
SAE 20 W 50 و کیفیتش API SG هست .
کـه با خیال راحت میتونین هر 000 10 کیلومتـر عوضش کنین . خود من چندین ساله که دارم ازش استفاده می کنم .
سلا دوستان یه سوال داشتم من یه جفت چراغ راهنمای داخل سپر LED رو ماشینم نصب کردم می خواستم بدونم چرا چراغ اینقدر تند چشمک می زنه آیا مصرفش بالا رفته یا نه ؟
نه همشون اینطوریه
اگر راهنماهای فابریکم یکیشو برداری اینطوری تند میزنه فکر کنم اگر بخوای اروم بزنه باید یک مقاومت فکر کنم دقیق یادم نیست سره مدارش بزاری
در کل مشکلی نداره
مقاومت بنداز ، فکر کنم 420 اهم ( اصلا متمئن نیستم ) باید بذاری
منم 2 سالی میشه که ایرانول 6000 میگیرم
هر 3000 - 3500 هم عوضش میکنم به همراه فیلتر هوا
فیلتر روغن هم هر 2 بار عوض میکنم![]()
سلام
آقا ما دیروز رفتیم روغن عوض کردیم واسه پرایدم صبا مدل 87 یارو توتال ریخت
گفتیم خوبه الان اینجا رو خوندم
استاندارش باید این باشه نیست ترسیدم مشکلی پیش نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استاندارد واسه پراید sae:20w50 api:sf ---sg
ولی واسه این توتالی که برا ما ریخت اینه SAE:20w50---------------API:SI
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)