تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 214 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    ترجیحا از دارو های شیمیایی و آنتی بیوتیک از اکنون استفاده نکنید!هرچند از نظر پزشکی ممکن است تا 25 سالگی جوش های غرور ادامه داشته باشند اما بهتر است در بهداشت صورتتان کوشا تر باشید.از شوینده های ملایم غیر صابونی استافده نمایید بهتر است،روی خوراک هایتان هم دوباره اندیشی نمایید تا ببینید چه چیزی به شدت جوشهایتان می افزاید و اگر از خوراک های شتابی(fast food)استفاده می کنید،آن را کنار بگزارید و رژیمی بدون خوارک های آماده برای خود به کار بندید

2. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام

من 22 سالمه هنوز ریشام درنیومده.یعنی کامل درنیومده.

امروزم رفتم پیش متخصص پوست.نه آزمایشی نه چیزی.

گفت تا 25 سالگی جا داره.

به نظر خودم که چیزی سر در نیاورد.

فقط یه قرص جوشان زینک پلاس واسم تجویز کرد.

حالا به نظر شما اثر داره؟

همچنین شما چه راهکارهایی پیشنهاد میکنید؟

در ضمن 3-2 روزی که استفاده از ماینوکسیدیل هم شروع کردم.
    کسی نیست جواب بده؟

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام

گفت تا 25 سالگی جا داره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دکتر درست گفته

5. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همگی ......... راه هایی برای درمان جوش صورت میخواستم ! یکی از دوستان راکوتان را پیشنهاد کردن ..... من اصلا نمیدونم چیه ؟!
    شما چه راه هایی پیشنهاد میکنید ؟!
    دوست عزیز قبل از استفاده از این قرص باید مورد آزمایش قرار بگیرید تا معلوم بشه کبدتنون مورد آسیب قرار نمیگیره یا نه
    همچنین این دارو رو باید بسیار جدی بگیرید و با تجویز هر دوست و آشنایی سراغش نرید چون ممکنه باهاتون نسازه و شدیدا عواضی براتون داشته باشه
    حتما قبل از اینکه جوشگاه دائمی براتون اتفاق بیوفته به یه متخصص پوست مراجعه کنید.البته اگه براتون راکوتان تجویز کرد ، این قرص ریشه ی هر جوشی رو خشک و ریشه کن خواهد کرد به شرطی که مناسب و به تعداد دستور شده مصرف کنید نه کم و نه زیاد
    لب و صورتتون هم خیلی خشک خواهد شد که پزشک مربوطه در موردش بیشتر توضیح خواهند داد.

سلام

گفت تا 25 سالگی جا داره.

دوست عزیز این مسئله وراثتی هست .ممکنه با دارو و راه حل شیمیایی طوری بشه که رشد شدید مو رو داشته باشید. به نظر من خیلی هم خوش به حالت آخه واسه چی میخوای صورتت ریش داشته باشه؟
    اگه زیاد حساسید به یه دکتر متخصص دیگه ای مراجعه کنید تا از نزدیک ببینتتون و بتونه راه کار مناسب ارائه بده.ولی برای حالت عمومی میتونید مقاله ها و پرسش و پاسخ های موجود در اینترنت رو ببینید و بخونید.

7. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز قبل از استفاده از این قرص باید مورد آزمایش قرار بگیرید تا معلوم بشه کبدتنون مورد آسیب قرار نمیگیره یا نه
    همچنین این دارو رو باید بسیار جدی بگیرید و با تجویز هر دوست و آشنایی سراغش نرید چون ممکنه باهاتون نسازه و شدیدا عواضی براتون داشته باشه
    حتما قبل از اینکه جوشگاه دائمی براتون اتفاق بیوفته به یه متخصص پوست مراجعه کنید.البته اگه براتون راکوتان تجویز کرد ، این قرص ریشه ی هر جوشی رو خشک و ریشه کن خواهد کرد به شرطی که مناسب و به تعداد دستور شده مصرف کنید نه کم و نه زیاد
    لب و صورتتون هم خیلی خشک خواهد شد که پزشک مربوطه در موردش بیشتر توضیح خواهند داد.

دوست عزیز این مسئله وراثتی هست .ممکنه با دارو و راه حل شیمیایی طوری بشه که رشد شدید مو رو داشته باشید. به نظر من خیلی هم خوش به حالت آخه واسه چی میخوای صورتت ریش داشته باشه؟
    اگه زیاد حساسید به یه دکتر متخصص دیگه ای مراجعه کنید تا از نزدیک ببینتتون و بتونه راه کار مناسب ارائه بده.ولی برای حالت عمومی میتونید مقاله ها و پرسش و پاسخ های موجود در اینترنت رو ببینید و بخونید.
    از زیاد هم زیادتر
    والا توی سایتای پزشکی برا 1 سوال حداقل 200 پرسش مختلف وجود داره.
    یکی میگه محلول تاثیری نداره،یکی میگه برا جلوگیری از ریزشه نه رشد،یکی میگه معجزه میکنه،یکی میگه ریزشو بیشتر میکنه و...
    یکی مثل شما میگه ریش میخوای چیکار

به هرحال ممنون از پاسختون.
    200 تا پسر خاله دارم،100 تا پسر دایی،همشونم ماشاالله صورتای پر مو.
    دایی و عمو و پدر هم مین طور.
    اما شانس من...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

سلام به همگی ......... راه هایی برای درمان جوش صورت میخواستم ! یکی از دوستان راکوتان را پیشنهاد کردن ..... من اصلا نمیدونم چیه ؟!
    شما چه راه هایی پیشنهاد میکنید ؟!
    سلام. من يک سال پيش، از اين استفاده کردم البته با توصيه و تجويز پزشک بود، خوب هم جواب داد، خيلي اثربخش بود اصلا محشر بود!
    فقط دو تا عيب مهم داشت: اوّل اينکه هزينه​ زيادي داشت، اون موقع هر قرصش هزار تومن بود!
    دوم به خاطر عوارض جانبي مسخره مثل خشکي لبها، و به هم زدن معده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان ، من کارشناس تغذیه هستم نیاز به هیچ دکتر پوستی نیست فقط مطمئن شوید مشکل اختلال غدد و هورمون ندارید.تنها راه با موفقیت به پایان رسوندن این مرحله(یعنی جوش زدن) اینه که همیشه صورتتون رو تمیز نگه دارید، صابون نزنید با پاک کننده های مایع و بی بو صورتتون رو دو بار با پنبه آغشته به پاک کننده تمیز کنید جوش ها رو دست کاری نکنید. رژیم مخصوص داشته باشید غذاهای سرخ شده و محرک و با طبع گرم نخورید، سیب بخورید، و روزانه 5 عدد بادام خام بخورید آب زیاد بخورید هویج بخورید و ورزش کنید تا گردش خون در بدن شما بیشتر شود و سموم بدنتان دفع شود. ترجیحا از ماسک های عسل و دارچین هفته ای دوبار استفاده کنید عسل به دلیل اسمولالیته بالا میکروب کش است و دارچین منافذ پوست را تمیز می کند درست مثل یک اسکراب لایه بردار عمل می کند.
    برای رفع لک های آفتاب سوختگی از پوست سیب استفاده کنید و برای رفع لک و مک و کمرنگ شدن جای جوش صورت خود را دو بار در هفته با ماسک روغن گلسرخ و عسل ماساژ دهید. و حتما ضد آفتاب فاقد چربی استفاده کنید.مطمئن باشید نتیجه مطلوب می گیرید.
    من شیراز هستم بلوار نصر درمانگاه ثامن الائمه خوشحال میشم اگر سری به ما بزنید تلفن 0711-7319911

11. 2 کاربر از Z-AGHAEI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

از داروهای زیر استفاده کن:
    محلول کلیندامایسین به همراه الکل سفید هر 12 ساعت با یک تکه پنبه به روی جوشها بمالید.
    پماد موضعی هیدروکورتیزون هر 12 ساعت.
    کپسول تتراسایکلین هر 8 ساعت یک عدد.
    کپسول زینک سولفات هر روز یک عدد.
    قرص جوشان ویتامین C هر روز یک عدد.
    ---------------------------------------------------------------
    پرهیز غذایی: عدم استفاده از غذاهای سرخ کرده.
    نمک و ادویه جات کمتر مصرف کن.
    شیرینیجات و تخم مرغ سعی کن نخوری.
    کاکائو نخور.
    اگه دختری ، لوازم آرایشی کمتر مصرف کن.
    به هیچ وجه، آکنه ها رو دستکاری نکن.

من جایی نخوندم که همچین مسئله ای رو تایید کنه.
    سلام دوستان ، من کارشناس تغذیه هستم نیاز به هیچ دکتر پوستی نیست فقط مطمئن شوید مشکل اختلال غدد و هورمون ندارید.تنها راه با موفقیت به پایان رسوندن این مرحله(یعنی جوش زدن) اینه که همیشه صورتتون رو تمیز نگه دارید، صابون نزنید با پاک کننده های مایع و بی بو صورتتون رو دو بار با پنبه آغشته به پاک کننده تمیز کنید جوش ها رو دست کاری نکنید. رژیم مخصوص داشته باشید غذاهای سرخ شده و محرک و با طبع گرم نخورید، سیب بخورید، و روزانه 5 عدد بادام خام بخورید آب زیاد بخورید هویج بخورید و ورزش کنید تا گردش خون در بدن شما بیشتر شود و سموم بدنتان دفع شود. ترجیحا از ماسک های عسل و دارچین هفته ای دوبار استفاده کنید عسل به دلیل اسمولالیته بالا میکروب کش است و دارچین منافذ پوست را تمیز می کند درست مثل یک اسکراب لایه بردار عمل می کند.
    برای رفع لک های آفتاب سوختگی از پوست سیب استفاده کنید و برای رفع لک و مک و کمرنگ شدن جای جوش صورت خود را دو بار در هفته با ماسک روغن گلسرخ و عسل ماساژ دهید. و حتما ضد آفتاب فاقد چربی استفاده کنید.مطمئن باشید نتیجه مطلوب می گیرید.
    من شیراز هستم بلوار نصر درمانگاه ثامن الائمه خوشحال میشم اگر سری به ما بزنید تلفن 0711-7319911

داره خودمونی میشه amir_x3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من پوست صورتم قسمت پيشونيم چربه روي بينم هم چربه بقيش خشكه جوريكه بعد از حموم پوستهاي سفيد رنگي كه مثه شورش از صورتم جدا ميشه

ميشه يه صابون برا شستشوي صورتم بدين+كرمي كه پوست صورتم رو مرطوب و نرم كنه(فاقد چربي)

داره خودمونی میشه EshMoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام ؛
    من یه سوال مربوط به مو دارم (عذر می‌خوام که در تاپیک نامربوط مطرح می‌کنم ؛ جای دیگه‌ای پیدا نکردم برای مطرح کردنش) ؛

من به خاطر ورزشی که می‌رم مجبورم مو های پامو بزنم ؛ ولی الان که چند دفعه شده می‌زنمش داره هی ضخیم‌تر و پررنگ‌تر می‌شه ؛ دارویی، مو بَری، ماده‌ای چیزی سراغ ندارید که بشه رشد مو های اون قسمت رو کلاً متوقف کرد و یا سرعتش رو کم کرد و یا حداقل از ضخیم‌تر شدنش جلوگیری کرد ؟؟

ممنون می‌شم اگه جواب بدید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •