تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 109 از 482 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز همچی درسته دیگه انقدر تعطیل نیستم که من Du meter همیشه فعاله و سرعت رو با هاش چک میکنم، شما احتمالا DU Meter تون قدیمی هست برای من نسخه 4.01 هست احتمالا برای شما نسخه 3 هست که داتکم تو بخش دانلودش گذاشته. البته کلا Du Meter دقیق نیست و یکمی بیشتر نشون میده همیشه ولی خیلی نیست شاید بشه گفت به صورت روزانه یه 100-150 مگ بیشتر نشون بده.
    اول اینکه من به هیچ وجه منظورم این نبود که شما اطلاعاتتون کمه یا چیزی شبیه اون واژه ای که به کار بردین ! هر کسی هر قدر هم که در یک زمینه ای حرفه ای باشه ممکنه حواسش نباشه و مرتکب یه اشتباه پیش و پا افتاده بشه .

بعدش اینکه من همونطور که عرض کردم از Bandwidth Monitor استفاده میکنم ، اگر هم بخوام DU-Meter بگیرم مطمئننا از همین P30World میگیرم و همیشه هم جدیدترین نسخه رو میگیرم ، نه از سایت داتک !

و در نهایت ، شما خودتون حساب کنید ، با پهنای باند 512 هیچ جور نمیشه به عدد 200 گیگ در ماه رسید ، خود من خیلی وقت ها شده که 24 ساعته سیستمم روشنه و دانلود میکنم ، در بهترین حالت به 5.5 گیگ در روز نمیرسه ، با در نظر گرفتن اینکه سرعت Upload داتک دقیقا برابر سرعت دانلودش باشه (که معمولا در ISP ها کمتره) ، امکان نداره Upload منی که 512 دارم بیشتر از 5.5 گیگ بشه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول اینکه من به هیچ وجه منظورم این نبود که شما اطلاعاتتون کمه یا چیزی شبیه اون واژه ای که به کار بردین ! هر کسی هر قدر هم که در یک زمینه ای حرفه ای باشه ممکنه حواسش نباشه و مرتکب یه اشتباه پیش و پا افتاده بشه .

بعدش اینکه من همونطور که عرض کردم از bandwidth monitor استفاده میکنم ، اگر هم بخوام du-meter بگیرم مطمئننا از همین p30world میگیرم و همیشه هم جدیدترین نسخه رو میگیرم ، نه از سایت داتک !

و در نهایت ، شما خودتون حساب کنید ، با پهنای باند 512 هیچ جور نمیشه به عدد 200 گیگ در ماه رسید ، خود من خیلی وقت ها شده که 24 ساعته سیستمم روشنه و دانلود میکنم ، در بهترین حالت به 5.5 گیگ در روز نمیرسه ، با در نظر گرفتن اینکه سرعت upload داتک دقیقا برابر سرعت دانلودش باشه (که معمولا در isp ها کمتره) ، امکان نداره upload منی که 512 دارم بیشتر از 5.5 گیگ بشه .
    شرمنده راست میگی دقت نکردم خودم، مثل اینکه آپلود رو دو برابر نشون میده نمیدونم چرا ولی دریافت درسته همینه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شرمنده راست میگی دقت نکردم خودم، مثل اینکه آپلود رو دو برابر نشون میده نمیدونم چرا ولی دریافت درسته همینه.
    دشمنتون شرمنده .

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چند صفحه قبل راجع به گزارش dumeter صحبت کرده بودیم ولی محض نمونه این عکس رو گذاشتم از سرویس 128 پارس آنلاین همین الان ساعت نزدیک 11 صبح.
    داتک بیخودی dumeter رو توی سایتش نذاشته چون بدون تنظیم ارقامی که نشون میده بنفعشه و عموما کسی توجهی به این موضوع نداره آنچه که جلب توجه میکنه سرعت غیر واقعیه که بقول شما کف آدم رو میبره و این بنفع داتکه

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من سرعتم حدودا یه هفته هست که چند ساعتی تو روز از 32 میشه 14 تکونم نمیخوره از وقتیم این اختلال رو اعلام کردن بهتر نشده یعنی الان 24 ساعته که اینجوریه
    میخواستم بدونم بقیه ام همین مشکل رو دارن ؟

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من سرعتم حدودا یه هفته هست که چند ساعتی تو روز از 32 میشه 14 تکونم نمیخوره از وقتیم این اختلال رو اعلام کردن بهتر نشده یعنی الان 24 ساعته که اینجوریه
    میخواستم بدونم بقیه ام همین مشکل رو دارن ؟

سلام

برای من توی این روزهایی که اختلال وجود داره سرعتم خیلی بالا پایین میشه مثلا از 20 کیلو بایت میرسه

به 2 الی 3 کیلو ولی هیچ جا ثابت نمی مونه!!

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

هنوز داتک سرعت بالای 128 یعنی 256/512 رو فقط به شرکتها میده یا آزاد کرده ؟

ممنون

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

هنوز داتک سرعت بالای 128 یعنی 256/512 رو فقط به شرکتها میده یا آزاد کرده ؟

ممنون

هنوز آزاد نشده ولی با یه نامه از محل کار یا دانشگاه بهت ارائه میدن

من خودم با این روش 256 گرفتم

9. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان از طرف داتک برای من این اس ام اس اومده:
    بنابر اعلام مخابرات از تاریخ 2 اردیبهشت ذق علت تعمیر کابل دریای جنوب، اختلال در پهنای باند کشور تا 72 ساعت وجود دارد
    شاید برای شما که مشکل پیش اومده مشکل از همینجا باشه

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه مشکل من که از اینجا نبود چون که رفتم تو کنسول مودم دیدم ببببله سرعتم ک ردن 128 !
    زنگ زدم بهشون میگم چرا 128 ؟ میگه اینجا که 256 ثبت شده بعدش میگه باس شنبه تماس بگیری والا من که موندم :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •