ای بابا این دیگه چه خبری بود.اهههههه.الان از کجا اون یکیو گیر بیارم نصب کنم.حالم گرفته شد![]()
ای بابا این دیگه چه خبری بود.اهههههه.الان از کجا اون یکیو گیر بیارم نصب کنم.حالم گرفته شد![]()
دیگه همیشه Expansion ها Stand Alone نیستن دیگه بعضی اوقاتم اینطورین، قبلنا که اکثر بازیها اینطوری بود.
متاسفانه لینکای صفحه قبل خراب شده ولی میتونید از این سایت با لینمک مستقیم دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این توضیحات بازی یکی ترجمه کنه بذاره.
REQUIRES LATEST TITLE UPDATE FOR DRAGON AGE: ORIGINS (installed automatically if you play while connected to Xbox LIVE). The archdemon lies dead--and yet in coastal Amaranthine, strange darkspawn still plague the land. As the newly appointed commander of the Grey Wardens, you must rebuild your shattered stronghold, recruit new Wardens to the cause, and defeat this terrifying menace. Includes: (1) A brand new campaign. (2) Five new party members -- plus the return of an old favorite. (3) Six new specializations. (4) Nearly 70 new player abilities. To begin this epic adventure:
From the main menu, select New Game, then either import your character from Dragon Age: Origins or create a new, high-level hero! There are no refunds for this item. For more information, see.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصاویر بازی هم اینجاست:
دوستان به نظرتون توی سال 88 می تونیم این بازیو بخریم. اگر نتونیم باید تا سال 89 صبر کنیمکسی اگر دید اومده حتما خبرشو بده.
من الان دارم یه بار دیگه میرم تقریبا 60 درصد اونو رفتم ولی احتمالا دیگه ادامه نمی دم چون ممکن هستش تا دو سه روز دیگه بتونم بسته مکمل اونو بازی کننم. برای بسته مکمل سیوهای قبلی که دارم میارم. اگه کسی سیو بازیو خواست من چند تا دارم.
من خود بازیو میخوامدادم به دوستم اونم رفته مسافرت.
واسه من لطفا سیو بزار!(ترجیحا human-noble-warrior باشه!: دی!
اتفاقا همین مورد هم داشتم ولی پاک شده. با Elf-warrior یه سیو دارم که خیلی قوی هستش. اگر سلاح ها اون منتقل بشه که خیلی عالی هستش. فقط سیو ها حجمش خیلی بالاهه فکر کنم حدود 600 مگابایت برای من هستش! هر سیو فکر کنم حدود 5 مگابایت باشه اگر فشرده کنم کمتر میشه. سیو آخر رو فقط بذارم کافیه؟
در ضمن در قسمت سیوهای بازی میرم فایلهای زیادی داره. همون قسمت saves رو بفرستم کافیه؟
اولین نقد و بررسی بازی Awakening منتشر شد و امتیاز خوب 9 گرفتش:
داداش،میتونی آپش کنی خب؟دانلودش مشکلی نیست،ولی اگه آپش برات سخته،بیخیخی:X
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)