تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 211 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی چی دیالوگ متفاوت ؟؟؟ من قبلش هم که برم توی اون اتاقه با اون مرتیکه مامور رئیس جمهور برخورد کردم و میخواست جنگ کنیم توی صحبت راضیش کردم که بره پی کارش بدون جنگ و فرار کنه ولی دفعه ی دوم که از سیوم آوردم باز باهاش حرف زدم یک قسمت از حرفهام رو قبول نکرد و خودش و یاراش رو به کشتن داد
    فکر کنم منظور ایشون همین بود...
    یک بار شما ایشون رو راضی کردین...یک بار دیگه هم باعث جنگ شد

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

اینجا رو نرفتم اسم انگلیسی بنویس
    یعنی مال تو چطوری بود ؟
    oasis ...
    فکر کنم اینجوری نوشته میشد
    حتما برو ...

آره کارمای من خیلی بالا بود حتی یک جا بود ماموریت یافتم برم برده بیارم ! منم نامردی نکردم ماموریت رو اول گرفتم بعد زدم هرچه برده دار بود کشتم و برده ها رو آزاد کردم
    من اونا رو خریدم ... البته اسپیچ بالایی داشتم کلی تخفیف گرفتم
    کاش میزدم میترکوندمشون

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

من اینو همین دور و برا پیدا کرده بودم

پایان بازی از چند قسمت تشکیل شده : اخطار SPOILER !!!!!
    :Part 1
    And so it was that the lone wanderer ventured forth from Vault 101, intent on discovering the fate of a father who had once sacrificed the future of humanity for that of his only child

Part 2
    High Karma

The Capital Wasteland proved a cruel, inhospitable place – but the lone wanderer refused to surrender to the vices that had claimed so many others. The values passed on from father to child – selflessness, compassion, honor – guided this noble soul through countless trials and triumphs
    Low Karma
    The Capital Wasteland proved a cruel, inhospitable place – and the lone wanderer ultimately surrendered to the vices that had claimed so many others. Selfishness, greed, cruelty – these were the values that guided a lost soul through countless trials and triumphs
    Neutral Karma
    The Capital Wasteland proved a cruel, inhospitable place

Part 3
    Player dies
    But it was not until the end of this long road that the lone wanderer learned the true meaning of that greatest of virtues -- sacrifice. Stepping into the irradiated control chamber of Project Purity, the child followed the example of the father, sacrificing life itself for the greater good of mankind
    Player lives
    It was not until the end of this long road that the lone wanderer was faced with that greatest of virtues -- sacrifice. But the child refused the follow the father’s selfless example…instead allowing a true hero to venture into the irradiated control chamber of Project Purity, and sacrifice her own life for the greater good of mankind
    Project Purity blows up
    It was not until the end of this long road that the lone wanderer was faced with that greatest of virtues -- sacrifice. But the child refused the follow the father’s selfless example. A picture of the Jefferson
    Memorial in flames is shown. Part 4 is not played

Part 4
    Player doesn't side with Eden
    Thankfully, when selected by the sinister President to be his instrument of annihilation, the wanderer refused. Humanity, with all its flaws, was deemed worthy of preservation. The waters of life flowed at last – free and pure, for any and all. The Capital Wasteland, at long last, was saved
    Player sides with Eden
    Sadly, when selected by the sinister President to be his instrument of annihilation, the wanderer agreed. Humanity would be preserved, but only in its purest form. The waters of life flowed at last – but the virus contained within soon eradicated all those deemed unworthy of salvation. The Capital Wasteland, despite its progress, became a graveyard

Part 5
    So ends the story of the lone wanderer, who stepped through the great door of Vault 101, and into the annals of legend. But the tale of humanity will never come to a close, for the struggle of survival is a war without end. And war… war never changes

4. 3 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون بابت پایان ها
    ولی ای کاش بصورت فارسی میذاشتی
    البته بعضی هاشو میتونم معنیش رو بفهمم ولی یعضی هاش نصف و نیمه متوجه میشم

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

فکر کنم منظور ایشون همین بود...
    یک بار شما ایشون رو راضی کردین...یک بار دیگه هم باعث جنگ شد
    سلام.
    بستگی به مهارت صحبتتون هم داره

oasis ...
    فکر کنم اینجوری نوشته میشد
    حتما برو ...

من اونا رو خریدم ... البته اسپیچ بالایی داشتم کلی تخفیف گرفتم
    کاش میزدم میترکوندمشون
    سلام اون شهر رو که پیدا کردم اما هنوز نرفتم اما روی نقشه ظاهر شده با چند جا دیگه فعلا مکان های کشف شده ام شد 55 تا
    خیلی کیف میده با این غول راه میافتی میری همه چیز هم که میتونی بهش بدی حمل کنی بعد بری بفروشی من الان 4000 تایی پول دارم نمیدونم باهاش چیکار کنم
    این عکس رو بچه ها نگاه کنید

این پسر اسکاتی رو من پیدا کردم میگه من رو ببر Big town این رو کسی برده تا حالا اونجا ؟
    توی بازی هم همش قصه تعریف میکنه اعصاب آدم خورد میشه
    یکبار بهش گفتم خفه شو گفت خودت خفه شو
    گفته توی اون شهر خیلی پول داره

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ممنون بابت پایان ها
    ولی ای کاش بصورت فارسی میذاشتی
    البته بعضی هاشو میتونم معنیش رو بفهمم ولی یعضی هاش نصف و نیمه متوجه میشم
    سلام
    توی صفحات اولیه ی همین تاپیک من با معنی فارسی فکر کنم دیدم این پایان ها رو
    +
    هر کدوم رو مشکل دارین بگین ترجمه کنیم براتون

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

سلام من تونستم ببرمش به big town ‎ولی من speech‏ بالایی داشتم بهش گفتم خفه شو ساکت شد دیگه.
    روی نقشه که نگاه کنی سمت راست همون شهر بچه ها بود فکر کنم

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من معنی فارسی این پایانا رو تو تاپیک نیافتم! گشتم نبود! اگر گشتی بود به منم خبر داد!

این شهر oasis همونه که دار و درخت توش هست؟ باید حتما برم اونجا اما مشکل اینه که اونجا پره از death claw

این داگمیت خیلی جونش کمه یه وخ نمیره! اگه بمیره کی بره واسه من مهمات پیدا کنه؟؟؟

امروز می خوام برم سراق آقای تنپنی چون یه عده هیتمن فرستاده بود نو بکشن! شاید کشتمش شایدم باهاش کنار اومدم!

اون پسره اسکاتی هم خیلی نازه از کجا پیداش کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها اینطوری که من از نوشته ها که امید گذاشته فهمیدم اخر بازی هیچ فرقی نداره فقط speech‏ اون مرده که اخر بازی حرف میزنه تغییر میکنه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این پسره توی همون شهر بچه ها هست فکر کنم اسمش little lamp light ‎‏ بود درست یادم نیست همون اولش میبینیش 1 کلاه جشن تولد گذاشته سرش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •