اتفاقا من یکی که حتی ثانیه شمارش رو گذاشتم ××× پس فردا میشه =)) ولی خب این جا طرفدار هاش زیاد نیستن ! توی iPodTouchFans بری قشنگ میبینی که چه طوری دنبال می کنن !!! من که اکثر سایت ها رو توی فیدم دارم ...
اتفاقا من یکی که حتی ثانیه شمارش رو گذاشتم ××× پس فردا میشه =)) ولی خب این جا طرفدار هاش زیاد نیستن ! توی iPodTouchFans بری قشنگ میبینی که چه طوری دنبال می کنن !!! من که اکثر سایت ها رو توی فیدم دارم ...
آخه کی IPOD Touch رو MP3Player حساب میکنه؟؟؟؟؟!!!
که تاپیکش رو اینجا زدین؟؟؟!!
اره با یه فیلتر شکن وصل شو به ایتونز یه برمامه مجانی بگیر نصب کن تو گوشیت![]()
آخه به نظر شما جای بهتر دیگری هست (البته من هم خیلی دوست دارم ipod touch به عنوان mp3 player به حساب نیاد چون خیلی گنده تر از این جور وصله هاست) .. یادم چند ماهه پیش یه تلاش هایی شد برای این که تو سایت یه سروسامونی برای ipod touch و iphone بدند اما انگار به هیچ نتیجه ای نرسید...
البته....... اين مشكلات فقط و فقط بدليل اينه كه ما متاسفانه يا خوشبختانه تو ايران زندگي ميكنيم......![]()
من که الان چند هفتس منتظرم
بنرش برافراشته شد
آماده باشید
در ضمن تو آیپاد تاچ فنز شمارش معکوس و ثانیه شمارش بالای دست راست صفحه گذاشته
در این لحظه یک روز و 7 ساعت و 54 دقیقه و 40 ثانیه مونده
Last edited by mamad6280; 08-09-2009 at 16:05.
البته این رو هم اضافه کنم که چندان فرقی هم نداره ها !(به جز از نظر فیلتر !) چون که اصلاهمون خارجی ها جیل بریک و این صوبتا رو راه انداختن ... و خوداشون هم اکثرا گوشی ها و ایپاد هاشون جیل بریک شده هست(توی فروم هایی مثل iPodTouchFans بری میبینی که پایین اسمشون مدل دستگاهشون و این که جیل بریک هست یا نه رو نوشته که اکثرا جیل بریک هست !)
در این لحظه یک روز و 4 ساعت و 19 دقیقه و 35 ثانیه !
فکر می کنم ساعت سیستمت خرابه چون که این جور تایمر ها بر اساس ساعت سیستم هست !!!
فردا شب ساعت 9 :
Engadget.com
و خیلی از سایت های دیگه پشتیبانیش می کنن از نوع فارسی !!!
همچنین
Narenji.ir
هم که یه سایت معرفی گجت هست ! قول داده که برای مراسم ساعت 9 به صورت زنده از انگجت ترجمه کنه و بزاره ! =))
کسی نمی دونه از کجا میشه ویدیوش رو دید ؟
سلام محمد جون خوبی اقا ؟منم رپیکس ...
همونطور که روزبه هم گفت توی همون فروم خودموناین بنر نشون دهنده چیست ؟ یکیش که 100 درصد ایپادتاچ جدید هست و بعدیش بنظر خودم هم ایپادکلاسیک جدید هست ...
ایتونز و فریمور جدید ایفون هم فکر کنم معرفی بشه و ای کاش apple table هم معرفی بشه ...![]()
والا تا اونجایی که من میدونم پس از تموم شدن کنفرانس بالافاصله یه لینک برای دانلودش میاد ... که من همون رو همینجا قرار میدم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)