سلام
آره منظورم همین بود، ممنون.
موفق باشید...
سلام
آره منظورم همین بود، ممنون.
موفق باشید...
من دو تا از فایلهای ویدئویی که دوستان گذاشته بودنو گرفتم و تماشا کردم .نسبت به ورژن قبلیش چند تا تغییر برام ملموس بود.
یکی از مهمترین تغییراتی که به چشمم خورد این بود که تو نسخه pes6 وقتی یک تیم حمله میکرد کم کم بقیه اعضاء تیم هم اضافه میشدن که تا اینجای کار طبیعی بود اما در ادامه کار این وضعیت بحدی تشدید میشد که حریف بسختی خیلی زیاد میتونست از فشار خیمه تیم مقابل خارج بشه . کونامی بازیو در این وضعیت طوری طراحی کرده بود که تواناییهای بازیکنان تیم مدافع کمتر از اندازه طبیعی خودشون میشد .بهمین خاطر تو این حالت کمتر پیش میومد که تیم مدافع بتونه ضد حمله بزنه.
اما تو این نسخه که من دیدم این مساله خیلی طبیعی شده و مشاهده میشه که تیمها مدام در حال تغییر وضعیت از دفاع به حمله و بالعکس هستن.
این سرعت بازیو بالا برده و بازیو به عالم واقع نزدیکتر کرده که سبب بالاتر رفتن جذابیت بازی میشه.
CFR Cluj رومانی که در لیگ قهرمانان با آ.اس رم،چلسی و بوردو هم گروهه و در بازی اولش آ.اس رم رو در المپیک رم،2 بر 1 برد!
----------------------------
IGN عکس جدیدی از بازی منچستر یونایتد و بارسلونا زده.در صورتی که به تصویر دقت کنید می بینید ورزشگاهی که بازی در آن در حال برگزاریست اولترافورد است!!!
![]()
يعني در واقع اين تيم توسط كونامي لايسنس شده درسته؟
راستي سيستم مورد نياز رو گذاشتي پست اول داداش ساسان؟ اون قطعيه ها
بله حتی تیم Cluj هم لایسنس شده.فعلاٌ کونامی تا 4 سال با Uefa قرارداد داره.
چشم.تازه متوجه شدم.همین الآن میزارمش تو پست اول.از جناب google-boy07 و همچنین شما که یادآوری کردید ممنونم.
*پست اول ویرایش شد*
Last edited by sasanjfr; 27-09-2008 at 15:31.
میگم دوستان کونامی چرا از تکنولوژی موشن کپچر استفاده نمی کنه بره انیمیشناش یعنی این تکنولوژی رو نداره ؟؟؟
تا حالا مصاحبه ای بوده که در این مورد از این کمپانی در مورد موشن کپچر سوالی بشه...؟؟؟
اين بازي موبايل pes2009 كه بهتري بازي موبايل نمايشگاه لايپزيك شد چجوريه؟؟
كسي عكسي-خصوصياتي چيزي نداره؟؟؟؟
اتفاقا منم در تعجبم ژاپنيها كه خوب بلدن از موشن استفاده كنن. البته دليلش اينه بازيكناي بزرگ نميان برن تو كمپاني كونامي موشن اجرا كنن براشون كلا ساپورت نشدن مشكل اساسي PES هست
شما از كجا اين خبر رو شنيدي؟ نسخه موبايل PES هنوز نيومده مال فيفا 09 اومده احتمالا مال اون رو شنيدي. من خودم بازي كردم روي گوشيم عجيب فاز داد بهم ولي نسخه موبايلي PES هميشه موفق و قشنگ بوده
به به داش ساسان عزیز خیلی خوشحال شدم!!!!وجدانا اولترافورد را نمیگذاشتن خیلی حال گیری بود!!!!
آره ولی حتما لازم نیست مثل فیفا بازکنای بزرگو دعوت کنن بره همین حرکتای کلیش میگم مثل دویدن شوت زدن دریبل و غیره .....
یه جوری شه که از این حالت آدم آهنی بودنشون در بیان البته من همینجوریم دوست دارم ولی خوب موشن کپچر شه یه چیز دیگست عالی میشه به نظرم امسال که نشد ولی به زودی تو ورژنای بعدیش باید بکنه وگرنه
سالای دیگه با این پیشرفتی که فی.... نکست داره تو زمینه ی انیمیشناش میکنه رقابت براش سخت میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)