شما چقدر از بازيو رفتي و ماشينت چيه كه با 980تا بدون ترمز مي پيچي؟؟؟
شما چقدر از بازيو رفتي و ماشينت چيه كه با 980تا بدون ترمز مي پيچي؟؟؟
اقایون یه سوال!من بازی رو خریدم!یک دی وی دی کامل هست!ایا این که من خریدم بازی کامله یا دمو هست؟؟؟؟خواهشا بی جوابم نزارید!
ملت کسی این بازی رو تو ویستا اجرا کرده ؟
اعصابم باز از دست این رفرش 60هرتزی تو بازی به هم ریخت . بازم همون مشکل لعنتی که با gear of war و crysis داشتم .
بازی تو رفرش 60hz اجرا میشه و چشم آدم درد میگیره تو این رفرش . من کمتر از 100hz نمیتونم بازی کنم . یکی به داده ما برسه . ضمنا از برنامه refresh lock و riva tuner 2.20 هم استفاده کردم نشد که نشد .
سلاماقایون یه سوال!من بازی رو خریدم!یک دی وی دی کامل هست!ایا این که من خریدم بازی کامله یا دمو هست؟؟؟؟خواهشا بی جوابم نزارید!
کامل هست دوست من.
این بازی از مدت ها پیش اعلام شده بود که دمو نخواهد داشت.
موفق باشی.
دمو نیست ولی کامل هم نیست.
فیلمهای بین ماموریتها تا حدی حذف شده.
آقا Samsung MB1795 اگر 17 اینچ باشه که رفرش 100 روی رزولیشین 1024 * 768 نداره که.ملت کسی این بازی رو تو ویستا اجرا کرده ؟
اعصابم باز از دست این رفرش 60هرتزی تو بازی به هم ریخت . بازم همون مشکل لعنتی که با gear of war و crysis داشتم .
بازی تو رفرش 60hz اجرا میشه و چشم آدم درد میگیره تو این رفرش . من کمتر از 100hz نمیتونم بازی کنم . یکی به داده ما برسه . ضمنا از برنامه refresh lock و riva tuner 2.20 هم استفاده کردم نشد که نشد .
فقط اگر رزولیشین رو کم کنی این رفرش رو میده.
احتمالا رزولیشین رو بالاتر از 1024* 768 میزاری که رفرش 85 رو هم بهت نمیده.
کارتهای GS هم مشکلات زیادی دارند. یادمه یک 7300GS نمیتونست Carbon رو روی High اجرا کنه. در حالیکه من با ATI Radeon 9200 که 128 هستش روی High بازی میکردم.
منبع جمله ی اول جعبه ی گرافیکهای 9500 هستش.
9500GT = 3 x Performance of 8500GT
آقا چرا علکی شایعه درست میکنی؟
من خریدم یک دی وی دی تریلر های وسط بازی رو هم نشون میده
با سلام
بنده هم دیشب این بازی را گرفتم و مشکل شما را داشتم یعنی Dont Sent می داد....
بلافاصله ویندوز را عوض کردم و درست شد
مشکلی که برای بنده پیش میاد این است....
زمانی که دارم پهنی چرخ ماشین را تنظیم میکنم سیستم هنگ میکنه اول فکر کردم اتفاقی است اما چند بار دیگر که به همان قسمت رفتم همینطور بود و سیستم هنگ کرد!
کسی میدونه چرا؟
با تشکر
Last edited by szr; 23-11-2008 at 10:14.
منم دقیقاً همین مشکل رو دارم !!! دلیلشم نمیدونم !
تا اینجا هم فقط برای بزرگ کردن چرخ هنگ کرده !
با سلام
بنده هم دیشب این بازی را گرفتم و مشکل شما را داشتم یعنی dont sent می داد....
بلافاصله ویندوز را عوض کردم و درست شد
مشکلی که برای بنده پیش میاد این است....
زمانی که دارم پهنی چرخ ماشین را تنظیم میکنم سیستم هنگ میکنه اول فکر کردم اتفاقی است اما چند بار دیگر که به همان قسمت رفتم همینطور بود و سیستم هنگ کرد!
کسی میدونه چرا؟
با تشکر100% از ناقص بودن بازیه!
چون اون فایل مربوطه رو نداره و چاره ی دیگه هم جز هنگ کردن و پرت کردن بیرون از بازی نداره...
گرافیکش ................
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)