بازم اینجا میرسه به بحث سلیقه
قسمت پشت مک وانها دو جوره
یکی این مدلی که شما گذاشتی و تقریبا سقف و در صندوق عقب یکی هستن (انگار قوز داره ماشین !)
یه جور هم هست که صندوق عقبش پایینتره :
(همین ماشین جلویی)
و به نظر من این مدلش شیک تره.
بازم اینجا میرسه به بحث سلیقه
قسمت پشت مک وانها دو جوره
یکی این مدلی که شما گذاشتی و تقریبا سقف و در صندوق عقب یکی هستن (انگار قوز داره ماشین !)
یه جور هم هست که صندوق عقبش پایینتره :
(همین ماشین جلویی)
و به نظر من این مدلش شیک تره.
Last edited by taghi_ramzi; 23-07-2009 at 16:16.
ممنون به خاطر کمکت
ولی سوالم اینه که
1 - با 1.500.000 میشه یه بیوک تمیز ( از همه لحاظ) بخرم ؟
2- با 8 سیلندر بودنش هم مشکلی ندارم ... بنزین زیاده
3- اینکه میگن لوازم یدکی و قطعاتش گرون و گیر نمیاد صحت داره؟
هم اکنون نیازمند یاری سرخ تان هستیم![]()
بنزین زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ممنون به خاطر کمکت
ولی سوالم اینه که
1 - با 1.500.000 میشه یه بیوک تمیز ( از همه لحاظ) بخرم ؟
2- با 8 سیلندر بودنش هم مشکلی ندارم ... بنزین زیاده
3- اینکه میگن لوازم یدکی و قطعاتش گرون و گیر نمیاد صحت داره؟
هم اکنون نیازمند یاری سرخ تان هستیم![]()
حتی اگه صدی 20 تا باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره حتی اگه صدی 20 تا باشه
آخه یه پیکان داشتیم .. یه سال پیش دست یکی از دوستان بود ... باهاش تصادف کرد ... هنوزم که هنوزه این ماشین از این تعمیرگاه به اون تعمیر گاه پاس کاری میشه .. اینه که توی کارت سوختش خیلی بنزین مونده .....
1-بستگی به طرفت داره ولی به نظر من یه بیوک سرپا میشه گیر اورد
2-شما بزرگترین مشکلو حل کردی یعنی در اولو پشت سر گذاشتی.
3-کی گفته همچین حرفی رو؟قطعاتش مثل پیکان تو هر بقالی ریخته کلا شورولت اینطوریه
مگه شما از بنیاد هلال احمری؟
که نیست.
بلیزر با اون عظمت یا دوج رم صدی 18 میسوزونن.
همینطوری بگم لذت ببرید ، قیمت ورودی نمایشگاه ماشین ، 8 هزار تومنه ، تا جمعه هم بیشتر نیست.
ای بابا.. اون بنده خدا لابد تعمیر کار نبوده ، باد تنظیم کن بوده.. درسته موستانگ 67 خیلی تکه و از مک وان یه رده محبوب تره.. ولی ترنس ام 76 تو ایران در برابر مک وان سوسکه... اون هم هیچی نه ترنس ام 76 ؟!! با اون جلوپنجره اش !! رضا جان مک وان خیلی پرچمش بالاتر از ترنس ام و کامارو و این چیزاس..
تقی جان اونی که شما میگی فست بک بهش میگن .مک وان هم توی همین اتاق موستانگ ساخته شد توی ناچبک ساخته نشد .
در مورد حرف اون آقای مثلا تعمیر کار هم باید بگم چون توی ایران کلا ماستنگ کم هستش کمتر کسی رغبت داره مثلا جلوی یه ترانس آ ام بره سراغ اینا ولی موستانگ کلا توی دنیا با ارزتر از کامارو تفایربرد ترانس آ ام هستش .
ولی در کل اگه مثلا تو یه GT500 یا gt 350 ماستنگ کبرای شلبی رو پیدا کنی چیز با ارزشتری داری.
در مورد اون قیمت ی هم دوست غزیزمون بابک خان گفتن باید بگم میشه پیدا کرد تمیزشم میشه پیدا کرد ولی بدون پلاک و بیمه .که اونا هم نزدیک به 1.5 میلیون دیگه خرج داره .
لوازم هم به لطف نا آگاهی خیلی از مالکان این ماشینها که بردن و بهترین ماشینها رو برای خریدن یه حلبی به اسم پراید دادن اوراقی الان کلی پیدا میشه هر کی هم میگه خرجش زیاده خبری از خرج یه 206 نداره .
بیویک واقعا ماشین خوبی هستش شتاب و نرمی خاصی داره .کمی بودجه رو ببری بالا و شانس بیاری میتونی سر پا گیر بیاری و کم کم بهش برسی.
بچه ها یه کمک نیاز داریم این موتور رو با این مشخصات میشه سوار مکوان 1973 کرد
من تا 1 یا 1.5 خرج موتور و گیربکس نو میخوام کنم میخوام یه موتور بذارم روش که حد اگثر 250-260 رو اسب بخار بده میتونم با این بودجه بگیرم؟
مثلا یکی از اینا
351 V8 250 bhp این حدود چنده؟
351 V8 300 bhp این حدود چنده؟
این دو تا موتور هم مال موستانگ سال 1970 هستند
مثل اینکه قوی ترین موتور مکوان 1973 با حجم 351 156 اسب بخار هست درسته!!!!! منبع ایران موستانگ
موتور همون مکوان زرده 351 هست 156 اسب هست درسته به گفته ایران موستانگ قویترین موتور مکوان 73 همینه
با گذاشتن یکی از این موتورها گیربکس هم باید تعویض شه؟
هزینه دیسکی کردن چرخ عقب حدودا چند میشه؟
Last edited by رضا صادقی; 24-07-2009 at 10:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)