درسته.تو خود سیما ماورا هم به این که فیلم دو تا پایان متفاوت داره اشاره شد و حتی صحنه هایی از بیمارستان و خودکشی پسره تو رحم مادر نشون داد![]()
درسته.تو خود سیما ماورا هم به این که فیلم دو تا پایان متفاوت داره اشاره شد و حتی صحنه هایی از بیمارستان و خودکشی پسره تو رحم مادر نشون داد![]()
درسته . من اشتباه کردم. فیلمی رو که ایشون گفتند رو با یه فیلم دیگه اشتباه گرفتم . من فکر کردم اسم همون فیلم رو گفتند که در یه شهر کوچیک موجودات پروانه ای شکل دیده می شه و پیشگویی هایی می کنند .(فکر می کنم اسم این فیلم ،مرد پروانه ای بود یا یه همچین چیزی)
![]()
سلام.
دوستان من cd یا dvd فیلم کنستانتین رو نتونستم پیدا کنمجایی رو توی تهران سراغ دارید بشه خرید؟
ممنون.
سلام رفقا
متاسفانه دیشب فیلم **سرگیجه** دیر وقت پخش شد و نتونستم شیش دونگ اونا ببینم.
حال دو سوال در مورد این فیلم برام پیش اومده:
1_انگیزه ی دوست *اسکاتی* از به قتل رسوندن همسرش چی بود؟
2_در پایان فیلم چه اتفاقی برای اون *زن* در بالای برج کلیسا افتاد؟
مرسی
سلام.
من این فیلم رو دارم با زبون اصلی دیدم واقعا فیلم نابی : دی
دوبله دیشب رو البته ندیدم :
1 ) ثروت زنش دیگه .
2 ) زن آخری ؟ خوب معلوم دیگه میمیره !
یک تاپیک برای آلفرد هیچکاک داریم نقد این فیلم توش هست توصیه میکنم بخونید .
مرسی از جوابتون...
در مورد جواب سوال دوم _ایا زن اخری خودکشی کرد یا توسط اسکاتی کشته شد؟
فهمیدم اشکال از کجا بود...
سانسور
ديشب من هم مثل خيلي از شما از ديدن نسخه مثله شده و سلاخي شده فيلم "سرگيجه" هيچكاك در تلويزيون حسابي عصباني شدم. سانسور حدود 30 دقيقه فيلم و حذف بخش هايي از داستان فيلم كه حتي با معيارهاي صدا و سيما هم مشكلي نداشت، به هم ريختن نماهاي مختلف فيلم ،دستكاري در دوبلاژ و ... تنها بخشي از اين دسته گل هاي تلويزيون است. به عنوان نمونه سكانس پاياني فيلم در دو نسخه اصلي و سانسور شده فيلم را كنار هم مونتاژ كرده ام تا خودتان شاهد دستكاري وحشتناك اين شاهكار كلاسيك سينما باشيد. (پرش هاي بخش انتهايي نسخه سانسور شده مربوط به من است. در ضمن روشني مانيتور را تا حد امكان زياد كنيد تا جزييات را هم ببينيد) اي كاش آقايان اين همه اصرار به پخش شاهكارهاي سينما با اين كيفيت فجيع و نازل نداشتند. چون با اين كارشان دل تمام هنر دوستان در اقصي نقاط جهان را به درد مي آورند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مطلب را از سایت بالاترین(https://balatarin.com/permlink/2007/9/29/1141945 )
گرفتم.
این که دیگه چیز جدیدی نیست
قیچی دستشونه هر جا رو دلشون بخواد حذف می کنن
فیلم محرمانه لس آنجلس رو دیدم تلویزیونمون نشون داد تا 1 هفته تو کف فیلمی بودم که اینا نشون دادن
کیم بسینجر بخاطر اون فیلم اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن رو گرفت ولی تلویزیون ما چیزی حدود 1 دقیقه نشونش داد خوب فکر کنید یعنی چی؟
نه بابا تازه این از اون سانسورای خوبشون بود , مگه فیلم Spiderman 3 و یا Departed رو یادتون نیست از هر کدوم حدود 45-50 دقیقه رو سان. کرد بودن !![]()
لطفا یکی از دوستان فیلمهای پنجشنبه و جمعه را بگذاره
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)