تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما FarCry 2 سرتره یا Crysys?

راي دهنده
129. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FarCry 2

89 68.99%
  • Crysis

40 31.01%
صفحه 109 از 159 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1590

نام تاپيک: Far Cry 2

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منم این بازیو ریختم
    با آخرین رزولیشن و گرافیک اجراش میکنم.
    بازی توی کدوم کشور آفریقایی اتفاق میفته؟
    اینطور که تا الان فهمیدم مامور کشتن یکی از افراد تبهکار هستیم که قاچاق اسلحه میکنه ولی به جاش خودم مالاریا میگیرم و بعد به استخدام یکی از سران محلی درمیام تا براش کار کنم.تو همین مایه هاست نه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    منم این بازیو ریختم
    با آخرین رزولیشن و گرافیک اجراش میکنم.
    بازی توی کدوم کشور آفریقایی اتفاق میفته؟
    اینطور که تا الان فهمیدم مامور کشتن یکی از افراد تبهکار هستیم که قاچاق اسلحه میکنه ولی به جاش خودم مالاریا میگیرم و بعد به استخدام یکی از سران محلی درمیام تا براش کار کنم.تو همین مایه هاست نه؟
    بله تقریبا توی همین مایه هاست فقط موضوع اینه که ما به استخدام هیچ کس در نمیایم میگردیم هرکی ماموریت داد انجام میدیم و زیر دست هیچ کسی هم نیستیم و البته در پایان بازی مشخص میشه همین تبهکار یعنی جناب جاکال شخصیت مثبتی داره و شغل قاچاق رو برای کمک به مردم بحران زده آفریقا انجام میده و اصولا آدمی هست ناسیونالیست و وطن پرست البته در جواب سوالت که توی کدوم کشور هست باید بگم اصولا مشخص نیست و توی بازی هم اشاره ای به این موضوع نشده ولی اونچه که به نظر میاد توی مرکز یا قسمت شمالی هست. در کل بازی بی عیب و نقصی هست خیلی هم جذابه

داره خودمونی میشه black-devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا اصلا از این بازی سر در نمی یارم، همون اول یلزی وقتی یه مرده منو میبره هتتل بهد از یه عالمه فیلم کنترل شخصو بهم میده ، میرم چند نفرو میکشم، یهو بدون این که کسی منو بکشه یارو میفته پایین ،بعد یه اتاق دیگه لود میشه. که اول میگه سیو کن بعد چند تا نفنگ بر میدارم، دیگه معلوم نیست باید چیکارکنم؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

شما یک Mercenary (مزدور) هستید که با گرفتن پول به شما ماموریت میدن که Jackal رو بکشید چون باعث شده آتش جنگ روشن بمونه بین دو گروه بازی ... چون بهشون اسلحه می فروشه
    آره متاسفانه بعد از یه مدت بازی تکراری میشه
    شما به جاهایی برو که علامت تعجب داره تا ماموریت بگیری

آها من اینو نمیدونستم thx

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک بدی اینکه اسلحه ها نشانگر هدف ندارد باید چند تیر شلیک کنی تا به هدف بخورد---

6. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه black-devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جوابی نبود؟
    تو قسمت چند تا درم هست که همه بستن ، یه جعبه هم رو دیواره که تیرهو روشن میشه.
    تا الآن مجبور شدم برم سراغ ادیتور.
    از ادیتورش که خیلی با حال بود.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

کایت سواری هم خیلی حال میده. برای گرفتن بعضی از الماس ها باید برای رسیدن بهشون هم از کایت یا همون گلایدر استفاده کنید. بازیش بد نبود فقط درگیری های متعدد با این Guard Post ها اعصاب منو خرد کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمیدونم چرا اصلا از این بازی سر در نمی یارم، همون اول یلزی وقتی یه مرده منو میبره هتتل بهد از یه عالمه فیلم کنترل شخصو بهم میده ، میرم چند نفرو میکشم، یهو بدون این که کسی منو بکشه یارو میفته پایین ،بعد یه اتاق دیگه لود میشه. که اول میگه سیو کن بعد چند تا نفنگ بر میدارم، دیگه معلوم نیست باید چیکارکنم؟
    ادامه بدی می فهمی باید چیکار کنی میری اون ماشین که بیرون هست و ازش دود بلند میشه تعمیر میکنی اون اوایل فقط tutorial هستند

یک بدی اینکه اسلحه ها نشانگر هدف ندارد باید چند تیر شلیک کنی تا به هدف بخورد---
    نه اشتباه میکنی داره وقتی نشانه نمیری هدف قرمز میشه رنگش وقتی هم نشانه میری هم که خیلی خوب میتونی به هدف بزنی البته اسلحه ها با هم متفاوت هستند

کایت سواری هم خیلی حال میده. برای گرفتن بعضی از الماس ها باید برای رسیدن بهشون هم از کایت یا همون گلایدر استفاده کنید. بازیش بد نبود فقط درگیری های متعدد با این Guard Post ها اعصاب منو خرد کرد.
    بله خیلی حال میده چیز جالبی هست ولی توی شهر اول 2 تا جعبه الماس هست که عمرا نمیشه بر داشت یکی که توی صحرای بی آب علف هست روی یه سنگ بزرگ و قرار گرفته دورتا دورش هم چرخیدم ولی راهی برای رفتن روی اون سنگ نیست دور و برش هم برهوت هست جای مرتفعی هم نیست

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

این کایت کجا بود که من ندیدم؟؟از کجا اوردین؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این کایت کجا بود که من ندیدم؟؟از کجا اوردین؟
    نیاوردیم توی بازی هست بخصوص توی شهر دوم تعدادشون زیادتر هم هست روی قسمت های مرتفع که پرتگاه هستند می تونی پیدا کنی توی شهر دوم هم یه دونه اش اصلا کنار safe house هست آماده و حاضر برا پرواز خیلی فاز میده. من فقط یه اشکال به این بازی وارد میکنم اونم نحوه تموم شدن هست وقتی بازی تموم میشه میتونست برگرده به بازی که مثلا الماس ها یا چیزهای باقی مونده رو انجام بدیم اسلحه بخریم و ... و یه اشکال هم اینکه وقتی کمپ های گارد رو آنلاک میکنیم دیگه دوباره اونجا محافظ ها نباشند مثه safe house باشه اینجوری چون اصلا آنلاک کردن کمپ ها بی معنی میشه وقتی باز هم سر کله محافظ ها پیدا میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •