عزیز اینجا جای این حرفا نیست که ...!اقا مهدی ای دی یاهومسنجرتو برام پ.خ کن کار دارم باهات
برو تو پروفایلش یا بهش پ.خ بزن تا بهت بگه ...
عزیز اینجا جای این حرفا نیست که ...!اقا مهدی ای دی یاهومسنجرتو برام پ.خ کن کار دارم باهات
برو تو پروفایلش یا بهش پ.خ بزن تا بهت بگه ...
سلام
من قصد خريد 6220 رو دارم ولي هرجا سوال ميكنم(توي رشت) ميگن مجاره بعد بهشون ميگم شارژرش دو شاخه هست
يا سه شاخه ، ميگن سه شاخه . من از كجابايد بدونم پك اصلي اين گوشي كدومه . دوست دارم شارژر گوشيم مثل همه
موبايلها دو شاخه باشن يا كابل تي وي اون هم دو شاخه باشه (استاندارد) . قيمتها هم براي مجار 200 تا 250 . همشونم
ميگن ما پك اصلي رو داريم . خلاصه گير كرديم بدجوري هم گير كرديم . نه ميتونم از 6220 دل بكنم نه ميتونم پك اصلي رو
تشخيص بدم .
دوستان اگه اطلاعاتي تو اين زمينه دارن و مارو هم آگاه كنن ممنون ميشم
با سپاس
تا اونجا که من میدونم مجار فقط یه لیبله و فرقی با چینی ندارهسلام
من قصد خريد 6220 رو دارم ولي هرجا سوال ميكنم(توي رشت) ميگن مجاره بعد بهشون ميگم شارژرش دو شاخه هست
يا سه شاخه ، ميگن سه شاخه . من از كجابايد بدونم پك اصلي اين گوشي كدومه . دوست دارم شارژر گوشيم مثل همه
موبايلها دو شاخه باشن يا كابل تي وي اون هم دو شاخه باشه (استاندارد) . قيمتها هم براي مجار 200 تا 250 . همشونم
ميگن ما پك اصلي رو داريم . خلاصه گير كرديم بدجوري هم گير كرديم . نه ميتونم از 6220 دل بكنم نه ميتونم پك اصلي رو
تشخيص بدم .
دوستان اگه اطلاعاتي تو اين زمينه دارن و مارو هم آگاه كنن ممنون ميشم
با سپاس
فقط حواست باشه که ضمانت شارژ باطری رو ازشون بگیری وقتی که گوشی رو خریدی, چون باطری رو ممکنه عوض کنن و تقلبی بندازن
تو بقیه چیزا هم تخصصی ندارم,بچه های دیگه جواب میدن
کابل TV، سرش که به تلویزیون میخوره باید 3 رنگ باشه!
شارژر هم مهم نیست، چون گوشی هایی که مال اروپا هستند، شارژر اونجوری (سه شاخه) و بقیه معمولی ... یعنی به تناسب کشوری که قرار بوده، گوشی بره شارژر مناسب میذارن!
بعدشم شک نکن که همش چینه!
قضیه شارژ 3 شاخه چیه ؟؟؟
در ضمن گوشی ها همه چینی و تحت لیسانس نوکیا هستند ... زیادم با فنلاندی فرقی ندارند ... مجار و آلمانی و از این حرفا هم نداریم ...![]()
سلام این عکس شاید بتونه کمکت کنه . گوشی من لیبل فنلانده ولوازمش همینان
Last edited by salamaqmehdi; 14-07-2009 at 13:23.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر از تمام دوستاني كه راهنماييم كردن.
من اطلاعي از چيني يا مجار ندارم ولي اكثر فروشنده ها ميگن مجار گرون تر از چينيه . در ضمن توي عكسي كه
يكي از دوستان قرار دادن شارژر به صورت دوشاخه هستش كه بنظر مياد بايد مربوط به پك اصلي باشه .
بنظر شما چيني رو كه كمي ارزونتر از مجار هست رو بگيرم يا مجار، كه شارژرش سه شاخه هست و كمي هم گرونتره . البته ميگن بايد تبديل سه شاخه به دو شاخه رو هم جدا بخرم تا به پريز برق بخوره .
الان تو بازار اكثرا به اسم مجار يا چين ميفروشن . من تا حالا نديدم فروشنده اي به اسم فلاند 6220 رو معرفي كنه ، شايد هم من خوب نگشتم .
باسپاس
سلام در مورد اينكه وقتي بهت ميزنگن شماره ميافته نه اسم بايد بگم كه چون هم زمان نمايش شمارههاي سيم و گوشي انتخاب شده ايجورييه اگه فقط 1 انتخاب بشه اكي ميشه
اين فريمور جديد5 ,هك شد منم اپ كنم گوشيمو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)