تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 1004 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام داداش اینجا میگی
    مشکلش چی میتونه باشه
    متاسفانه مدل 120N اطلاعات کافی رو نمیده. ولی اونطور که گفتین مشکل از ماکس نت هست!

دوستان بنده 1 ماهی میشه وضع سرعت ایترنتی که از ماکس گرفتم خرابه با 512 نمیتونم سرعت 128 رو بگیرم ما تو میرداماد هستیم ( فکر کنم رو شهید قندی باشه) آیا دوستای دیگه هم این مشکلو دارند؟ کدوم isp وضعش خوبه
    ماکس نت تو آذربایجان غربی کلا گند زده!!! ترکانت گزینه بدی نیست سرعتی که میده مناسبه. مخابرات هم همینطور بعلاوه اینکه قیمت کمتری هم داره

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

دوستان بنده 1 ماهی میشه وضع سرعت ایترنتی که از ماکس گرفتم خرابه با 512 نمیتونم سرعت 128 رو بگیرم ما تو میرداماد هستیم ( فکر کنم رو شهید قندی باشه) آیا دوستای دیگه هم این مشکلو دارند؟ کدوم isp وضعش خوبه

دوست عزیز اگه به پستای قبلی دقت کنی میبینی که مام داریم ناله شبگیر میکنیم . کلا وضعیت مکس نت 2 ماه میشه تو آذربایجان غربی همینه . این بی عرضه ها درست هم نمیکنن ! در حالی که برای شرقی فقط 1 هفته مشکل داشت

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان یه نگاه به عکس وضعیت نویز خط من بندازید، واسه داون استریم نویز ندارم ولی واسه آپ استریم شدیدا نویز دارم. میخواستم بدونم قضیه چیه؟بالاخره خط تلفن من نویز داره یا نه؟

Last edited by urumchi; 10-07-2011 at 00:25.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اون مربوطه به مخابرات. اگه خط شما نویز زیادی داشت که SNR 34 برای downstream نداشتی. معمولا نویز بیشترین تاثیر رو روی downstream میذاره! upstrream رو چند بستن؟
    مثلا الان مودم رو چک کردم snr 40 برای دانلود و 20 برای آپلود داشت. کلا از شاهکارهای مخابرات ایثار هست

5. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اون مربوطه به مخابرات. اگه خط شما نویز زیادی داشت که SNR 34 برای downstream نداشتی. معمولا نویز بیشترین تاثیر رو روی downstream میذاره! upstrream رو چند بستن؟
    مثلا الان مودم رو چک کردم snr 40 برای دانلود و 20 برای آپلود داشت. کلا از شاهکارهای مخابرات ایثار هست
    Downstream: 2304

Upstream: 768

بین SNR Margin Downstream و SNR Margin Upstream چه فرقی وجود داره؟
    کی میدونه این چه اروریه؟ هر وقت این ارور داده میشه اینترنتم عملا تعطیل میشه اینم بگم که من فقط یه دونه pc دارم و مودمم وایرلس نیست

Last edited by urumchi; 10-07-2011 at 14:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

[QUOTE=IVAN;6246656]متاسفانه مدل 120N اطلاعات کافی رو نمیده. ولی اونطور که گفتین مشکل از ماکس نت هست!

داداش من متوجه نشدم منظورت از مدل 120N چی بود شرمنده ها داداش؟
    اگه مدل مودل را بگین که اونم linksys wag54g2

مشکل نویزم از مخابرات بود که پورتم را عوض کردن درست شد
    ولیی این قضیه 120N چی بود میشه بگی ؟
    راستی من چیکار کنم که این upstream و downstream منو مثلا رو 2 مگ ببندن باید 2 مگ بخرم یا چی آخه یکی از دوستای من 128 گرفته 13 تومان downstream رو 2مگ بستن 2048 ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

[QUOTE=saeid000;6252004]
    متاسفانه مدل 120N اطلاعات کافی رو نمیده. ولی اونطور که گفتین مشکل از ماکس نت هست!

داداش من متوجه نشدم منظورت از مدل 120N چی بود شرمنده ها داداش؟
    اگه مدل مودل را بگین که اونم linksys wag54g2

مشکل نویزم از مخابرات بود که پورتم را عوض کردن درست شد
    ولیی این قضیه 120N چی بود میشه بگی ؟
    راستی من چیکار کنم که این upstream و downstream منو مثلا رو 2 مگ ببندن باید 2 مگ بخرم یا چی آخه یکی از دوستای من 128 گرفته 13 تومان downstream رو 2مگ بستن 2048 ؟
    بله 120N مدل بروزتر مودم شما هست
    اعمال پهنای باند با مقدار بیشتر به isp مربوطه و شما باید درخواست سرعت بالاتر کنید ولی این مورد زیاد مهم نیست.
    شما باید ببینید آیا پهنایی که به شما میدن رو اجازه دارید که کامل استفاده کنید یا محدود هستین!؟
    مثلا امکان داره که ۲ مگ بسته بشه ولی ترنسفر شما بیشتر از 100 کیلوبایت نباشه!! اینم مد نظر داشته باشید

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان یه نگاه به وضعیت نویز خط من هم بندازید :
    ADSL 128 - مرکز وحدت

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

Downstream: 2304

Upstream: 768

بین SNR Margin Downstream و SNR Margin Upstream چه فرقی وجود داره؟
    کی میدونه این چه اروریه؟ هر وقت این ارور داده میشه اینترنتم عملا تعطیل میشه اینم بگم که من فقط یه دونه pc دارم و مودمم وایرلس نیست

احتمالا به Adsl Mode هم مربوط بشه! معمولا در حالت adsl2+ مقدار snr تون برای آپلود بیشتر میشه
    اون ارور هم نشون میده که شما nat هستین . مخابرات از این روش برای کاهش هزینه استفاده می کنه وقتی تداخل آی پی در داخل شبکه ایجاد بشه این ارور برگردونده میشه
    مربوطه به مخابرات با کیفیت و تکنولوژی بالای ارومیه !!

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

دوستان یه نگاه به وضعیت نویز خط من هم بندازید :
    ADSL 128 - مرکز وحدت

ممنون
    برای شما مقادیر مناسبه. فقط کمی افت سیگنال دارین که مربوطه به مخابرات و کاری نمیشه کرد! چون مقدار snr به این دلیل پایین نیست پس در کل خوبه نگران نباشید

11. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

سلام دوستان

من تازگی 128 نامحدود از مکس نت گرفتم، من مرکز ولی عصر هستم، اینم تست سرعتم ساعت 12 شب

Last edited by exreme; 11-07-2011 at 09:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •