من يه سوال داشتم گفتم همينجا بپرسم بهتره
من مودمم رو از طريق لن وصل كردم هر وقت به داخل ويندوز ميرم خود به خود كانكت ميشه
حالا من ميخوام يه كانكشن درست كنم كه خودم كانكت بشم
كسي ميدونه چجوري بايد اين كانكشن رو بسازم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من يه سوال داشتم گفتم همينجا بپرسم بهتره
من مودمم رو از طريق لن وصل كردم هر وقت به داخل ويندوز ميرم خود به خود كانكت ميشه
كسي ميدونه چجوري بايد اين كانكشن رو بسازم؟
مطمئنی که از سایت های Share دانلود نمیکنی؟
به حضور برادر / خواهر عزیزم عارضم که :
نمی خوای دوستات رو در این مورد راهتمایی کنی ؟
سئوال غیر فنی بود . در کلاس من نبود. نمی دونم..
پس تو بخش مشترکین نیستی ( شایدم تو همارا نیستی )
--- یه سوال غیر فنی دیگه -----
خانم غفارزاده و علیپور هنوزم تو شرکت هستن ؟
راستی شب خواب دیدم . . . . ..
یک اتفاقایی افتاد که یهو از خواب بیدار شدم.
![]()
![]()
: اون جونه که اومده بود سر سفره تو خونه مادر بزرگم آقای جواهریان خودمون بود . اون اقای تقریبا 40 ساله هم جلیل زاده خودمون بوده .
کلی حال می کردم ها . حیف که از خواب بیدار شدم. هی روزگار.
فکر کردم فقط من شبا خواب اینترنت پرسرعت و کامپیوتر میبینم نگو شما هم بله . . . .
خدایی نکرده اون اتفاقه ناجور نبود که ؟
این جلیل زاده با SUV یش اوومده بوود ؟
( روزگار غریبیست نازنین )
هم کلاسیم بود. چند بار هم تو یه شرکتی دیده بودمش .
باشه اگه دیدم می گم.
نمیدونم چرا کجا من رو با این دیدین یا کی چی گفته .
تو شاتل ندیدیش احیانا ؟ یا تو ماکس نت ؟
عزیزم ای پی هات رو چک کنی همه چی دستت میاد.ببین مثل اینکه اینا اوومدن لینکای دانلود مسنجر رو ----- کردن ( همارا رو میگم ) ( لینکای مربوط به نسخه ی 8 و 9 ) ولی یادشون رفته لینک ورژن ویستاش رو هم همین بلا سرش بیارن
بنابراین اون فایل کوچیکه دانلود میشد ولی وقتی می خواستم بصورت آنلاین نصبش کنم Network Error میداد
رفتم با یه --- نسنش کردم دیدم عین باقلوا نصب شد
یه مساله ای هست فکرمو عجیب مشغول خودش کرده :
اینا اومدن برا من آی پی عوض کردن دوباره اولش شده 212 سایتای تست آی پی میگن ماله یونانه
ولی الان من دو تا سایت دارم که هر روز بهشون سر میزنم ، اینا اگه با آی پی غیر ایرانی بری توش نمیذارن
پس چطور شده که اینطور شده ؟
دیروز و امروز چه بلایی سر دیتا اوومده بوود ؟
امروز خط من تا ظهر همش ماکزیمم سرعتش 8 بوود الان تازه برگشته رو 22 ( نه 25 )
راستی همارا پهنای باند 128 رو چند میفروشه ؟ ( سرعت نه ها پهنای باند )
سرعتش چند میشه ماکزیزم ؟
همارا پهنای 128 اش رو بین چند یوزر شیر میکنه ؟ شاتل چطور ؟
اتفاقا به نظر من برعکسش درسته
اونی که اینترنت 5 مگی داره زیاد به حالش فرق نمیکنه نویز باشه یا نه ولی اونی با کلی زحمت رفته یه DSL 64 گرفته تا مثلا تو هزینه هاش صرفه جویی کنه برا اون مهم میشه
دوست عزیزم ،
ارزونترین نامحدود = همارا سیستم
در مورد واگذاریش هم که مشکلی نیست ( خودم دارم استفاده میکنم )
بهتره که دایره ی انتخابتون رو یکمی کوچیک کنید // چون برای 256 بین نامحدود و محدود 3 ماهه 10 گیگ خیلی تفاوت قیمت هست
این سایتای پایین هم آپدیت هستن یه سر بزنید
Shatel.ir
Hamarasystem.net
Maxnet.ir
سلام
دوستانی که دنبال راپیدشر و اکانتش هستند
من در هاستم یه اسکریپت نصب کردم که می تونم لینک های راپید شر را تبدیل به لینک مستقیم
فقط محدودیت در آپلود دارم یعنی هر چند تا می خواد پارت باشه ولی پارتها از 40 مگ بیشتر نباشه و مگا آپلود 50
مرسی .موفق باشید
من خودم 6 تا فیلم آپلود کردم می توانید دانلود کنید با لینک مستقیم و قابلیت ادامه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
بچه ها چه خبره الان. سرعت شده 2.
دقیقا نیم ساعته که تلاش میکنم یه تست بگیرم نمیشه.
بالاخره پس از 1 ساعت تمام تلاش، تونستم یه تست بگیرم. (گرفتن تست، یک ساعت طول کشید)
(به قول دوست عزیزم Zed2 جون):
و خداوند، اینترنت پرسرعت را آفرید . . .
برای سرعت 512 این تست رو گرفتم:
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 18-09-2008 at 05:30.
معمولا موقع خرید سیم رانژه می گم من . برای خرید من از ادرس : اول خیابان پاستور - جنب لبننیاتی می گیرم.دلم براش خیلی تنگ شده : فروشنده رو می گم . سعی کنید بعد از ظهر برید . اگر تونستید از اونجا می تونید بگیرید اولش می گه ندارم (سیم رانژه) ولی بگید برای adsl می خوام بهترین رو میده (بهترین از این لحاظ که تو مسیر سیم دچار هراش و زخمی شدن نیست.) اما چند سالی هست که این سیم ها رو نمی آورند .
من دیدم بعضی ها برای سیم تلفن از سیم رشته ای یا سیم های برق استفاده کردن که اصلا صلاح نیست.
سیم تلفن از نوع مسی و 2 رشته ای هست یعنی 2 تا رشته سیم رنگی داخل یک پوشش طوسی یا سفید.
برای ما مطمئن ترین این گونه سیم ها این هست که سیم ها خراش یا زده نداشته باشند.
؟
به خاطر یک ثانیه می خوای جمع اوری کنی ؟
256 شما باید بین 27 و 35 باشه در بهترین حالت .1 ثانیه خیلی زیاده فکر کنم منظورتون صدم ثانیه هست. چون اگه اونیکه گفتید باشه یک مشکلی هست چیزی داره سرعتتون رو می خوره.
quote=kamran987456;2963354]من يه سوال داشتم گفتم همينجا بپرسم بهتره
كسي ميدونه چجوري بايد اين كانكشن رو بسازم؟[/quote]
نمی دونم مارک مودم شما چیه اما معمولا پشتش یک سوراخ کوچیکی هست که اگر ریست کنی مودم برمی گرده به تنظیمات اولیه.
الان بعد ریست مودم فقط یک کانکتشن بساز و تمام.
اما چون تنظیمات مودم تان را نمی دانید اول مارکش رو بگید تا راهنماشو براتون بزاریم تا طبق اون کار کنید.
دستت درد نکنه عالی بودن/دانلود کردم.
درست شد.
Bizimt جون، چرا پینگ همارا اینهمه بالاهست؟ دلیلش چیه؟
چرا دست اندرکاران، فکری برای کاهش پینگ نمیکنن؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب کاملی بدی دوست گلم.
موفق باشید![]()
tohidkh جان ببین.
علتش ممکنه به پیک ساعات برگرده که سرور نمی تونه سریع پاسخ رو برگردونه.
تازه همه اینها نیشه گفت فقط از سوی همارا هست.
فرض کن یک شرکتی که مقداری از پهناش از ماهواره هست اگر این ماهواره دچار مشکل باشه حالا هر چی ممکنه مشکل مسیری ما باشه و ما نتوانیم زمانی که پک مان داره از آن مسیر عبور میکنه سریع جواب بگیریم.
درسته که ما می تونیم با ping بفهمیم سرور مشکل داره یا نه ولی به مسیر های ارتباطی هم بستگی داره.
من هیچ موقع به این سایتها اطمینان نداشتم.
برای همین همیشه خودم همه چی رو تست میکنم.
و مستقیم از خود سرور که بهش نزدیکترم ازمایش رو شروع می کنم.
تا مشکل ر و تا حدودی فرض کنم چیه و از کجاست.
در اینده برنام های رو براتون معرفی می کنم تا بتونید مشکلات سرویس دهندتان رو با کمک ماون از مبدا تا مقصد شناسائئ کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by BIZIMT; 18-09-2008 at 02:23.
آه .... روزگار
تو شاتلتو شاتل ندیدیش احیانا ؟ یا تو ماکس نت ؟ندیدیش احیانا ؟ یا تو ماکسنت
؟ ؟؟
نخیر MaSoOd جـــــــان.
ببین مثل اینکه اینا اوومدن لینکای دانلود مسنجر رو ----- کردن ( همارا رو میگم ) ( لینکای مربوط به نسخه ی 8 و 9 ) ولی یادشون رفته لینک ورژن ویستاش رو هم همین بلا سرش بیارن
بنابراین اون فایل کوچیکه دانلود میشد ولی وقتی می خواستم بصورت آنلاین نصبش کنم Network Error میداد
رفتم با یه --- نسنش کردم دیدم عین باقلوا نصب شد![]()
MaSoOd گل من . فکر کنم همه بدونن که 2-3 ماه میشه ip ایران رو یاهو بسته!
همه چی رو سر این همارا نندازین.
برا شما نه ، همه.یه مساله ای هست فکرمو عجیب مشغول خودش کرده :
اینا اومدن برا من آی پی عوض کردن دوباره اولش شده 212 سایتای تست آی پی میگن ماله یونانه
ولی الان من دو تا سایت دارم که هر روز بهشون سر میزنم ، اینا اگه با آی پی غیر ایرانی بری توش نمیذارن
پس چطور شده که اینطور شده ؟
قبلا یه شرح کوچیکی داده بودم.
من نمیدونم من کجا دارم تبلیغ میکنم که این پیامها رو به من میدن و تهدید میکنن ؟؟؟ اقا بحث قیمت رو نکنین لطفا بعضی ها خوششون نمیاد.
تلفن هر شرکتی برا این کاراست.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)