خالی بندی هست بابا: دی
نیست؟
تا دلت بخواد مشروط شو! مدرک معادل تا جایی که من میدونم مربوط به معدلت هست! که زیر فکر کنم 12 باشه، بهت مدرک معادل میدن...
خالی بندی هست بابا: دی
نیست؟
تا دلت بخواد مشروط شو! مدرک معادل تا جایی که من میدونم مربوط به معدلت هست! که زیر فکر کنم 12 باشه، بهت مدرک معادل میدن...
2 ترم که نه ولی قرار بود برای ورودیهای 86 به بعد اگه 4 ترم متوالی و یا 5 ترم غیر متوالی مشروط بشن اخراج حساب میشه.در ضمن چیزی به اسم مدرک معادل نمونده .مدرک مصوب کاردانی میگیرید گه برای اون هم معدل کل باید بالای 12 باشه.
کسی نگفت کاردانی آورده یا نه ها
مشروطی هم بزارید دمه کوزه آبش رو بخورید! از این خبره ا نیست بابا
مگه مهد کودکه
یعنی مشروطی و اخراج تو پیام نور معنی نداره؟؟؟!![]()
نه اینکه معنی نداشته باشه
بنده تا حدودی همین آزاد رو تجربه دارم
تا 3-4 ترم قانونشه!
درست
ولی تا 6 ترم معمولا کاری ندارن
6 ترم به بعد هم باز اگه خیلی بخوان گیر بدن 2-3 ترم تعهد میگیرن که اونم عمل نمیکنه یارو
آخرش هم دانشگاه اخراج نمیکنه! خوده یارو منصرف میشه از خوندن!
در کل معدل کل زیره 10 نیاد کاری ندارن معمولا یا کارشون سره کاریه
پیام نور هم که خیلی چیزه دندونگیری نیست
با اینکه ارزونتر هست و بیشتره دانشجوهاش سن بالا و شاغل هستند باید به مراتب بیشتر از این مواره مشروطی داشته باشند
نه داریوش جان منم عین خودت هم ازاد میخونم هم پیام نور.ولی پیام قضیش جدیه 4 ترم متوالی اخراجی.
به به حاج gaxter .. شما اینطرفا قربان ؟
یکم از این داریوش (قدس السره الشریف) یاد بگیر باز حداقل هر 5ماه یبار میاد اینورا یه سری میزنه
امتحان کجا بود gaxter جان من دقیقا 3 ساله (غیر از امتحان ورودی پیام نور) امتحان ندادم !! پیام نورم که ترم اولش رو به همراه همین داریوش که تحت تعقیبه حذفیدیم.
تو چه میکنی ؟ نگفتی بالاخره چی داری میخونی ؟
تو اصلا رنگ دانشگاه پیام نور رو دیدی ؟!! مسئولین دانشگاه برات جایزه تعیین کردن..به هر کسی که یبار رویتت کنه 40 هزار دلار جایزه میدن
سلام داش میثم گل
من پیام it میخونم .دهنمون سرویس شد با این امتحانای مسخرش . منم عین شما جینگلبرت ها میحذفیدم سنگینتر بودفقط 5 واحد پاس کردم اونم با نمره مورد علاقم 10.
بابا داریوش میاد فرافکنی میکنه همش جو مطلوب و استوایی اینجا رو متشنج میکنه .اسمش تو لیسته اینترپله حاجیت
داریوش میبینی چه طوری پشت سرت حرف میزنم![]()
كسي چيزي در اين مورد نميدونه ؟؟؟!!!
حالا چرا این رشته سخت رو انتخاب کردی ؟! تو پیام نور پاس کردن درسهای فنی خیلی سخته. ریاضی هم داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)