لطفا من را راهنمایی کنید
نمایندگی ها یا سرچشمه های لپ تاپ در ایران کیا هستن؟ آدرسشون یا سایتشون ؟
لطفا من را راهنمایی کنید
نمایندگی ها یا سرچشمه های لپ تاپ در ایران کیا هستن؟ آدرسشون یا سایتشون ؟
فکر کنم حدود 600 و زیر اون میتونی از لپ تاپ های ایسر (سلرون) بخری مانند مدلهلی 1525 که یکسال گارانتی سازگار ارقام رو هم داره
650 تومان core 2 duo می دن 1.6 GHZ با 2M cash با FSB 533 با رم 2G
کجای کاری؟
با سلام
شما با ید مشخص کنید چه برندی دوست دارین
من این دستگاه رو پیشنهاد می دم
Toshiba L140
قیمتشم هم خیلس توپه
لینکشا می زارم اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
با سلام خدمت دوستان و همینطور آقای REGISTERED USER که سوال های ما رو عنایت فرمودند.
و اما آقای REGISTERED USER من به گفته ی شما تا دو سه روز دیگه این لپ تاپ رو تهیه می کنم فقط می خواستم بگم که
1.آیا این لپ تاپ(Dell Xps M1530 T9300) می تونه کارهای مربوط به برنامه نویسی و بازی رو توام با هم انجام بده منظورم اینه که از این دو نظر مناسب هست؟
2.و اینکه اگه من بخوام این لپ تاپ و وسایل جانبیشو مثل باتری و بالشتک خنک کننده که گفتید و ...رو تهیه کنم بهتره کجا برم؟(در تهران)
3.و اینکه الان قیمت مقطوع این لپ تاپ چنده؟
3.اگه می شه یک کم راجع به اون بیشتر توضیح بدید چون بالاخره آدم پول کمی رو واسه این چیزا نمی ده !
و ببخشید از اینکه سرتونو درد آوردم.
خواهش میکنم .
من شخصا با دستگاه با cpu amd نداشتم ولی میگن خوبه ولی این حرارت ش یکم زیاده
ولی شما بازم عجله نکن قیمت داره تو بازار متعادل میشه به نظر من همونی که گفته بودم از همهشون بهتر ه
من الان 830 دادم دستگاه ولی بازی های جدید توش اجرا نمیشه چون ati x1100 هستش شما هم سعی کن پولت رو دور نریزی چون بعد مثل من پشیمون میشی
گرافیک اینتل در حد متوسط ه و برای گیم خوب نیستن و بیشتر برای کارای دفتری مناسبن
همون طور که دوستمون گفه قیمتا تقریبا نزدیکه چون هزینه حمل هر لپتاپ نزدیک 5 -6 تومنه مستقیم بخری هزینه حمل به جیب خودت میره
با تشکر از دوستان چندتا قیمت میخواستم
1- 1525 با
Intel Core 2 Duo T5470 (1.6GHz, 2MB Cache, 800MHz FSB)
رم یک گیگ و هارد 120
2- وسترو 1500 با کانفیگ بالا ( گرافیک x3100)
دوست عزيز، مدل 1525 كه نوشتين با گارانتي زيگورات 800.000 تومان هست
در مورد مدل دوم هم به سيستمي كه گرافيك اينتل 3100 دارد نميتوان كانفيگ بالا گفت. اين مدل با كانفيگ (2.0,2m cache, 1G, 120G, BT, Web) با قيمت 940.000 تومان با گارنتي ايران موجود است.
دوست عزيز اين مدل لپ تاپ الان در بازار موجود نيست و كانفيگ ديگر آن هست.
البته نميدونم اين تبليغات حساب ميشه يا نه. من تا بيام با قوانين انجمن آشنا بشم كارت قرمز گرفتم. آقاي مدير انجمن توروخدا رحم كن و فقط بگو اين مدل آدرس مشخصات دستگاه دادن هم تبليغاته؟
دوست عزيز مدل مورد نظر شما كمتر در بازار موجود است. اما در برخي جاها ممكن است پيدا كنيد. مثلا HP DV2520 با كانفيگ(cpu 1.66, 2m cache , 1G, 120G) و گارانتي سبز حدود 900.000 تومان هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)