تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 288 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دانشگاه آزاد یا پیام نور قبول شدید؟
    من خودم دارم کارشناسیه رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات میخونم . فکرکنم رشته خوبی قبول شدی

آخه من رشته برق شرکت کردم و برق هم درساش خیلی سخته یعنی اآزمونهای سال قبل به من کمک میکنه؟

من دانشگاه ازاد قبول شدم مديريت فناوري اطلاعات-سيستمهاي اطلاعاتي پيشرفته / واحد الكترونيكي اخه چون غیر حضوری و الکترونیکیه میگم ارزش داره؟؟؟ شهریش چقدره؟؟

2. این کاربر از amirkalak6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من دانشگاه ازاد قبول شدم مديريت فناوري اطلاعات-سيستمهاي اطلاعاتي پيشرفته / واحد الكترونيكي اخه چون غیر حضوری و الکترونیکیه میگم ارزش داره؟؟؟ شهریش چقدره؟؟
    نمیشه دیگه ادامه تحصیل در مقطع دکتری بدی، مدرک مجازی رو هم خیلی کم برای استخدام قبول می کنن
    شهریه هم بیشتر از واحدهای عادی هست

واحدهای حضوری شهریه ی 9 واحد میشه حدود 1،700،000 تومن

4. 4 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

من ارشد دانشگاه آزاد هستم. ترم هام تموم شده. دارم پایان نامه مینویسم.

از طرفی در کنکور ارشد سراسری هم ثبت نام کردم. میخواستم بپرسم اگر پایان نامم امسال تموم نشه و ترم مهر رو هم بردارم، و از طرفی در ارشد سراسری قبول بشم و مهر برم برا ثبت نام، مشکلی نداره ؟

یعنی همزمان در دو ارشد سراسری و آزاد ، دانشجو بودن مشکلی نداره ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.

از طرفی در کنکور ارشد سراسری هم ثبت نام کردم. میخواستم بپرسم اگر پایان نامم امسال تموم نشه و ترم مهر رو هم بردارم، و از طرفی در ارشد سراسری قبول بشم و مهر برم برا ثبت نام، مشکلی نداره ؟

از لحاظ قوقانین فقط میتونید در یک رشته باشید مگر فراگیر باشه ....
    ولی مواردی دیدم که باهم در دو دانشگاه میخونن.ولی شاید برای ثبتنام در دانشگاه دولتی مدارک اصلی رو بخواهند .باید دید که در موقع ثبتنام چه خواهد شد ....
    ولی از طرفی چون فقط پایان نامه دارید شاید موردی نباشه .با مسول اموزش دانشگاه صحبت کنید ...

موفق باشید

7. 3 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام.

يعني شما دوباره ميخواي دو سال وقت بذاري ارشد بخوني

در جواب سوالت هم نه نميشه

9. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض پشت کنکور ارشد ماندن مسئله این است!!!

کسی که بخواد یه سال پشت کنکور ارشد بمونه و سربازی اذیت نکنه چه کار باید بکنه؟مرخصی بگیره!!! ترم آخر نره امتحان بده که تاریخ فارغ التحصیلی بیفته این ور تر یا .......................؟
    یه پیشنهاد که خودم دارم اینه که اگه جای خوبی قبول نشد بره آزاد و بعدش مرخصی بگیره و دوباره کنکور ارشد بده و اگه قبول شد از آزاد انصراف بده و بره دانشگاه جدید

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

جزييات توزيع کارت و برگزاري آزمون کارشناسي ارشد 92

مشاورعالي سازمان سنجش آموزش کشور جزييات مربوط به چگونگي و تاريخ توزيع کارت و برگزاري آزمون کارشناسي ارشد سال 1392 را تشريح کرد.حسين توکلي روز سه شنبه به خبرنگار فرهنگي ايرنا گفت: آزمون دوره‌هاي کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1392 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي براي پذيرش دانشجو در 139 کدرشته امتحاني شامل 51 کدرشته امتحاني علوم انساني، 15 کدرشته علوم پايه، 29 کدرشته علوم فني و مهندسي، 25 کدرشته کشاورزي، 12 کدرشته امتحاني هنر و 7 کدرشته دامپزشکي برگزار مي‌شود.وي خاطرنشان کرد: ثبت‌نام از داوطلبان 133 کدرشته امتحاني کارشناسي ارشد به صورت متمرکز و از طريق پايگاه اينترنتي سازمان سنجش انجام گرفته و ثبت‌نام از داوطلبان شش کدرشته امتحاني ديگر، با هماهنگي و نظارت سازمان سنجش و توسط دستگاههاي اجرايي مربوط انجام شده است.

- آمار داوطلبان کارشناسي ارشد براي اولين بار روند نزولي پيدا کرده است

توکلي آمار داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد سال 92 را 896 هزار و 46 نفر اعلام کرد و گفت که اين آمار نسبت به ثبت‌نام هاي سال قبل، 34 هزار و 169 نفر کمتر شده است و براي اولين بار شاهد کاهش تعداد داوطلبان مقطع کارشناسي ارشد هستيم.وي ادامه داد: براساس ضوابط ، تعداد 89 هزار و 933 نفر از داوطلبان نيز علاوه بر شرکت در رشته امتحاني اول خود، علاقه مندي خود را براي شرکت در آزمون کدرشته امتحاني دوم از ميان 64 کدرشته امتحاني شناور در دفترچه راهنماي شماره 1 اعلام کرده اند.مشاورعالي سازمان سنجش به صدور 985 هزار و 979 کارت ورود به جلسه براي داوطلبان يک رشته اي يا دو رشته اي آزمون کارشناسي ارشد 92اشاره کرد.

- کارت ورود به جلسه داوطلبان کارشناسي ارشد از 15 بهمن 91 توزيع مي‌شود

وي زمان صدور کارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون کارشناسي ارشد را از روزهاي يکشنبه، 15 بهمن تا سه شنبه، 17 بهمن ماه 91 ذکر کرد و گفت: داوطلبان مي توانند در اين فاصله زماني با مراجعه به پايگاه اينترنتي سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمن مشاهده کارت ورود به جلسه خود از آن پرينت بگيرند.

- آزمون کارشناسي ارشد از 18 تا 20 بهمن برگزار خواهد شد

توکلي يادآور شد: براساس برنامه زماني پيش بيني شده، آزمون کارشناسي ارشد در نوبت صبح و بعدازظهر روزهاي پنج شنبه، جمعه و شنبه، 18، 19 و 20 بهمن ماه 1391 در حوزه هاي امتحاني سراسر کشور برگزار مي‌شود.به گفته وي نتيجه اوليه داوطلبان اين آزمون به صورت کارنامه تنظيم شده و تا 15 ارديبهشت ماه 92 بر روي سايت سازمان سنجش قرار مي گيرد تا داوطلبان مجاز به انتخاب رشته بتوانند از 15 تا 19 ارديبهشت ماه براي تکميل فرم انتخاب رشته اقدام کنند.

توکلي پيش بيني کرد فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي آزمون کارشناسي ارشد سال 92 در هفته اول شهريورماه آينده از طريق پايگاه اينترنتي سنجش منتشر شود.

منبع : آفرینش

12. 6 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

کسی که بخواد یه سال پشت کنکور ارشد بمونه و سربازی اذیت نکنه چه کار باید بکنه؟مرخصی بگیره!!! ترم آخر نره امتحان بده که تاریخ فارغ التحصیلی بیفته این ور تر یا .......................؟
    یه پیشنهاد که خودم دارم اینه که اگه جای خوبی قبول نشد بره آزاد و بعدش مرخصی بگیره و دوباره کنکور ارشد بده و اگه قبول شد از آزاد انصراف بده و بره دانشگاه جدید

اول اينكه شما بعد از فارق التحصيلي 1 سال وقت داري كه دفترچه پر كني يعني شما ميتوني روز آخر اين يه سال بري دفترچه پر كني كه اعزامت هم حداقل 2 ماه ( دوستاي من همه 6 ماه بعد اعزام خوردن) ميوفته عقب تر پس نتيجه اينكه در بدترين حالت شما 14 ماه بعد از فاق التحصيلي وقت داري كه شايد حتي به 18 ماه هم برسه اين از اين.....

اگه ميخوايين بيشتر از اي وقت داشته باشين ميتونيد يك درس ور از كارشناسي نگه داريد تا فارق التحصيلي تون هم بيوفته عقب تر ولي اگه دانشگاه آزاد هستين زور داره واسه يه درس نصف شهريه ثابت يه ترم رو بدي......

در ضمن اينو هم به ياد داشته باش به هيچ وجه نري دانشگاه آزاد در مقطع كارشناسي ارشد ثبت نام كني كه اون ها هم برات معافيت تحصيلي صادر مي كنن و بعدش شما بياي بري ارشد شريف قبول بشي و بايد بري سربازي و ارشد دانشگاه شريف پر.....

دليلش هم اينه كه نظام وظيفه براي هر مقطع تحصيلي فقط يه بار اجازه معافيت تحصيلي ميده .....

14. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان من دنبال نمونه سوالات آزمون های چند سال گذشته سراسری و آزاد هستم
    که ترجیحا با پاسخ باشن. کسی کتاب, سایت یا منبعی برای خریدش سراغ نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان برای آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد از جزوه های کدوم موسسه استفاده بشه بهتره، اصلاً توصیه میشه با توجه به زمان باقی مونده؟

با تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •