تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 122 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1215

نام تاپيک: »» كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزارهای بازيابي اطلاعات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    خواهش میکنم به من کمک کنید
    من هارد اکسترنالم ( سیگیت 500 گیگ ) ؛ تمام اطلاعات مهم خودمو توی هاردم ذخیره میکردم . چند روز پیش وصلش کردم به لب تاپم و دیدم که نمیشناسش و میگه باید فرمت بشه . منم که قبلا بطور اتفاقی پارتیشن فرمت کرده بودم و راحت ریکاوری کرده بودم و اطلاعاتم برگشته بود ؛ هاردم رو فرمت کردم . بعد از فرمت خواستم ریکاوری کنم و اطلاعاتم رو برگردونم . حالا ریکاوری میکنم ؛ مثلا با نرم افزار MultiStage Recovery ریکاوری کردم ؛ فایلهایی که با ریکاوری برگشتند مثلا فایل های تصویری و یا عکسا ؛ با هیچ نرم افزاری باز نمیشن و اشکال میگیره . 7 ؛ 8 تا برنامه رو امتحان کردم ؛ ولی فایلهایی که برمیگردند اجرا نمیشن . اطلاعاتم خیلی مهم هستند و به دلایل مهمی نمیتونم بدم که بیرون اطلاعاتم رو برگردونند . به نظر شما چکار کنم ؟ ایا نرم افزاری هست که اورجینالش رو بخرم یا چکار کنم .؟ خواهشا کمک کنید
    ممنون

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    خواهش میکنم به من کمک کنید
    من هارد اکسترنالم ( سیگیت 500 گیگ ) ؛ تمام اطلاعات مهم خودمو توی هاردم ذخیره میکردم . چند روز پیش وصلش کردم به لب تاپم و دیدم که نمیشناسش و میگه باید فرمت بشه . منم که قبلا بطور اتفاقی پارتیشن فرمت کرده بودم و راحت ریکاوری کرده بودم و اطلاعاتم برگشته بود ؛ هاردم رو فرمت کردم . بعد از فرمت خواستم ریکاوری کنم و اطلاعاتم رو برگردونم . حالا ریکاوری میکنم ؛ مثلا با نرم افزار MultiStage Recovery ریکاوری کردم ؛ فایلهایی که با ریکاوری برگشتند مثلا فایل های تصویری و یا عکسا ؛ با هیچ نرم افزاری باز نمیشن و اشکال میگیره . 7 ؛ 8 تا برنامه رو امتحان کردم ؛ ولی فایلهایی که برمیگردند اجرا نمیشن . اطلاعاتم خیلی مهم هستند و به دلایل مهمی نمیتونم بدم که بیرون اطلاعاتم رو برگردونند . به نظر شما چکار کنم ؟ ایا نرم افزاری هست که اورجینالش رو بخرم یا چکار کنم .؟ خواهشا کمک کنید
    ممنون
    سلام
    شما با استفاده از اغلب نرم افزار ها میتونید اطلاعات رو بازیابی کنید ! ولی نه به صورت کامل و تضمینی !
    نرم افزارهایی مثل :
    Ontrack EasyRecovery Professional
    Recover My Files
    R-Studio
    GetDataBack

نرم افزار خاصی هم نیست که شما خریداری کنید !

3. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل عجیبی واسم پیش اومده:
    امروز که لپ تاپ رو روشن کردم دیدم یه پوشه که فایل های شخصیم توش بودن حذف شده(یعنی نمیدونم چه بلایی سرش اومده) ولی جالب اینجاست که حجم اون درایو هنوز هستش(یعنی مشخصه اون پوشه هنوز هستش تو اون درایو ولی من نمیبینمش)
    گزینه فایل های مخفی رو هم فعال کردم ولی باز نتونستم اون پوشه رو پیدا کنم
    لطفا کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی نیست کمک کنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل عجیبی واسم پیش اومده:
    امروز که لپ تاپ رو روشن کردم دیدم یه پوشه که فایل های شخصیم توش بودن حذف شده(یعنی نمیدونم چه بلایی سرش اومده) ولی جالب اینجاست که حجم اون درایو هنوز هستش(یعنی مشخصه اون پوشه هنوز هستش تو اون درایو ولی من نمیبینمش)
    گزینه فایل های مخفی رو هم فعال کردم ولی باز نتونستم اون پوشه رو پیدا کنم
    لطفا کمکم کنید
    شما طبق عکس زیر تنظیم کنید :

در قسمت Folder Options تب View :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    مای داکیومنت من باز نمیشه وقتی می خوام بازش کنم،پیغام access is denied نمی دونید باید چیکار کنم.از هرکی میپرسم میگه ویروس گرفته من آنتی ویروسم آپدیت شده ولی بازم نمیشه اگه راهی هست لطفا راهنماییم کنید.
    ممنون میشم زود جواب بدید

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    مای داکیومنت من باز نمیشه وقتی می خوام بازش کنم،پیغام access is denied نمی دونید باید چیکار کنم.از هرکی میپرسم میگه ویروس گرفته من آنتی ویروسم آپدیت شده ولی بازم نمیشه اگه راهی هست لطفا راهنماییم کنید.
    ممنون میشم زود جواب بدید
    سلام. اینجا رو ببینید به کارتون میاد :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    جزیره زیبا

پيش فرض

سلام دوستان خوبم
    این سوال رو جای جای این انجمن پرسیدم اما هیچکس نتونست کمکم کنه در حالی که خیلی به کمکشون نیاز داشتم.
    یه مسنجر دانلود کردم اومدم تو درایو سی تو پوشه یاهو رو یه برنامه اینستالسنک کلیک کردم و حذفش کردم فک کردم فقط مسنجره پاک میشه دیدم کل پوشه پاک شد نمیدونم محتویات پوشه چی بود اما لازمش دارم کسی میتونه اون پوشه رو بهم برگردونه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوستان خوبم
    این سوال رو جای جای این انجمن پرسیدم اما هیچکس نتونست کمکم کنه در حالی که خیلی به کمکشون نیاز داشتم.
    یه مسنجر دانلود کردم اومدم تو درایو سی تو پوشه یاهو رو یه برنامه اینستالسنک کلیک کردم و حذفش کردم فک کردم فقط مسنجره پاک میشه دیدم کل پوشه پاک شد نمیدونم محتویات پوشه چی بود اما لازمش دارم کسی میتونه اون پوشه رو بهم برگردونه؟
    سلام. اگر شما منظورتون این باشه که نرم افزار رو Uninstall کرده باشید . با نرم افزارهای بازیابی هم اگر برگردونید نمیشه دوباره اجراش کرد! ( چون Uninstall کردید ! )

حالا شما برای بازیابی فایل ها میتونید از نرم افزارهای زیر استفاده کنید :
    GetDataBack
    Recover My Files

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    جزیره زیبا

پيش فرض

سلام. اگر شما منظورتون این باشه که نرم افزار رو Uninstall کرده باشید . با نرم افزارهای بازیابی هم اگر برگردونید نمیشه دوباره اجراش کرد! ( چون Uninstall کردید ! )

حالا شما برای بازیابی فایل ها میتونید از نرم افزارهای زیر استفاده کنید :
    GetDataBack
    Recover My Files
    سلام اول تشکر میکنم از راهنماییتون
    بله دقیقا منظورم همینه .میشه لینک دانلود این برنامه رو بزاریدو نحوه اجراش.چون من خیلی مبتدی هستم.مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •