تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 905 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كسي جوابي براي من نداره؟
    چه نوع شمعي گذاشتين؟ چه ماركي و از چه مدلي؟
    شمعهاي ويژه خودروهاي دوگانه سوز به بازار آمده( البته بيشتر تبليغي هست تا واقعيت)
    اگر از شمع دوپلاتينه استفاده كنين بهتره..البته مشكل ماشين شما ظاهرا به تنظيم مقدار سوخت(گاز) با هوا برميگيرده بخصوص اينكه بصورت دستي و خارج از كارخانه گازسوز شده.

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    چسب 123 برای چسباندن دو قطعه به کار برده میشه .
    برای گرفتن نشتی باید از چسبهای خمیری استفاده کنین مثل دوقلو epoxy

جای نشتی رو خوب با کلنکس تمیز کنین که چرب و خاکی و خیس نباشه کمی خراش بندازین روش با سمباده که چسبندگیِ چسب به اون بیشتر بشه .
    دوباره خوب تمیزش کنین که پودر سمباده ها برداشته بشه .
    بعد چسب رو به مقدار کافی و ضخیم طوری بزنین که از همه طرف جای نشتی رو خوب بپوشونه بعد چند ساعت بذارید خوب خشک بشه .تضمین صد در صد که دیگه از اونجا نشت نمیده .

چرا برای یک نشتی کوچک 120 هزار تومن میریزین به جیب دزدانِ با چراغ از خدا بی خبر ؟؟!!!
    دوستان اشاره كردند كه بهترين راه حل تعويض غالب پمپه، البته ميشه در بعضي موارد با تعويض بست و شيلنگ برگشت هم كار رو راه انداخت اما چسب:
    سعي كنيد از چسب استفاده نكينيد چون اين اتصالات طوري تعبيه شدند كه باز و بسته بشن و وقتي از چسب استفاده كنيد در حقيقت يك اتصال رو بستيد.
    بهترين راه تعويض غالب با يه پمپ سوختست كه دوستمون اشاره كردند و اگه بست شل شده باشه تعويض بست شيلنگ برگشت.

3. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد نشتي درجه باك بنزين اكثر موارد به علت خرابي اورينگ اون هست كه در دور اون قرار ميگيره. اون رو باز كنين و طبق نمونه تهيه كرده و دوباره نصب كنين..رابط بنزين هم ممكنه شكسته شده باشه. اگر كل بدنه پلاستيكي اون خراب باشه( محل نصب رابط) يا نزديك اون، بايد تعويض كامل بشه. احتمالا با چسب هم بشه درست كرد اما از فروشندگان چسب بايد سوال كنين و چسبي استفاده كنين كه در مواد نفتي حل شدني نباشه.ظاهرا چنين چسبهايي به بازار آمده.

5. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

salam man ye peraid daram roghan misozone mishe manoo rahnamaii konid bayad hatman motoresh biad tamir????

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

salam man ye peraid daram roghan misozone mishe manoo rahnamaii konid bayad hatman motoresh biad tamir????
    روغن سوزي به دو علت رخ ميده. يكي سائيدگي و فرسودگي سيلندر و رينگ پيستونها و بايد با تعمير كامل موتور رفع بشه. و گاهي هم ممكنه يكي از رينگها شكسته شده باشه كه در اين حال موتور 3 كار ميكنه و نياز به تراشكاري هم داره و در اين صورت سايز سيلندر و پيستون تغيير ميكنه( از 0 به 25 و بعد به 50)
    دليل ديگه ميتونه خرابي لاستيك گايد سوپاپ باشه كه در اين صورت روغن سوزي شديدتري خواهد داشت ولي با هزينه كمتري قابل تعمير هست.
    در هر صورت ماشين را پيش مكانيك وارد ببريد تا تشخيص بده كدام نوع روغن سوزي رو داره و تعميرات لازم انجام بشه.
    اگر قصد داريد همينجوري سوار بشيد اون خرابي ميتونه بيشتر و بيشتر بشه و در نهايت هزينه تعميرات شما هم به نسبت بيشتر خواهد شد چون صدمه بيشتري به موتور وارد ميشه.

8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

امروز ماشین رو بدم تعمیرگاه دیاگ زدنمیدونم به چی چیش گیر داد همه چیو چک کردطرف میگفت موتور تک کار میکنه احتمالا از سوزنا باشه یا تنظیم باید بشه یا عوض!!!!!!!!!!!!!میدونید خرج اینا چقدر میشه؟؟؟

206 تیپ2

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سوزن انژكتور به اين راحتي خراب نميشه و در واقع قطعه اي با عمر طولانيه مگر اينكه ضربه يا صدمه شديدي بخوره. احتمال زياد نياز به سرويس و شتشو داره كه بخاطر بنزينهاي كثيف رسوب ميگيره و يا از كار ميافته و يا اينكه مقدار و فرم پاشش سوخت اون بهم ميخوره. اگر نياز به تعويض بود بهترين نوع اون همان مدلهاي شركت ايساكو هست كه البته وارداتي بوده و در بسته بندي ايساكو عرضه ميشه. حدود قيمت هر سوزن 25.000 تومان هست.

11. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سوزن انژكتور به اين راحتي خراب نميشه و در واقع قطعه اي با عمر طولانيه مگر اينكه ضربه يا صدمه شديدي بخوره. احتمال زياد نياز به سرويس و شتشو داره كه بخاطر بنزينهاي كثيف رسوب ميگيره و يا از كار ميافته و يا اينكه مقدار و فرم پاشش سوخت اون بهم ميخوره. اگر نياز به تعويض بود بهترين نوع اون همان مدلهاي شركت ايساكو هست كه البته وارداتي بوده و در بسته بندي ايساكو عرضه ميشه. حدود قيمت هر سوزن 25.000 تومان هست.
    واقعا 25000؟؟؟؟

آخه طرف گفت 200 هزار تومن پول هر سوزن اش هست!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام؛
    206 تیپ 5 دارم مدل 84. از اول دست خودم بوده و مصرف اون توی جاده حتا در سرعت 140 و جاده های کوهستانی هم زیر 7 بوده. حدود یک ماهی هست که مصرفش به 8 رسیده. علت چیه؟!!
    دیسک و صفحه هم مشکلی نداره چون شتابش حرف نداره.
    شمع رو هم به توصیه مکانیک عوض کردم فایده ای نداشت!
    میگن سوزن انژکتورتو بشور!! ربط داره واقعا؟!! علتش چی میتونه باشه؟!
    به نظر شما نشتی نداره؟!
    سلام به همه دوستان؛
    فشار باد لاستیک 25 بود (چون فصل گرما تموم شده فشار افت کرده بود) ، تنظیم کردم الان مصرف حدود 7.1 شده که البته بازم نسبت به گذشته حدود 0.3 بالاتره ولی من راضیم. فکر میکنم مشکل حل شده باشه.

خوب صندلی رو برداشتم و کاملا درسته نشتی داره
    خوب چکش کردم محلی رو که علامت زدم نشتی داره
    باید عوض شه ؟ یا با چسب 1 2 3 میشه کاری کرد ؟
    اسم این قطعه سفید رنگ چیه ؟
    پمپ بنزین کجا قرار داره ؟؟
    دوستان اگه توضیحی درباره بخش باک دارن بگن ممنون میشم
    همین مشکل برای من پیش اومد با انواع چسب امتحان کردم ولی بیشتر از چند ساعت دووم نمی اورد! بردم یه مکانیک با چسب قطره ای رازی میزد بعدش یه پودر که اسمشو نگفت روی چسب میپاشید و این کار رو 15 دقیقه تکرار کرد کاملاً درست شد والبته کاردستی ایشون هم بعد از چند ماه نشتی داد.
    بهتره 95 تومن یه ایساکو بخریو خودتو راحت کنی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امروز ماشین رو بدم تعمیرگاه دیاگ زدنمیدونم به چی چیش گیر داد همه چیو چک کردطرف میگفت موتور تک کار میکنه احتمالا از سوزنا باشه یا تنظیم باید بشه یا عوض!!!!!!!!!!!!!میدونید خرج اینا چقدر میشه؟؟؟

206 تیپ2
    همونطور که دوستمون گفتن سوزن به این سادگیا خراب نمیشه، تعمیرکارا میخوان پول بگیرن . اگه ماشینتون مشکلی نداره کاریش نداشته باشین! من 206 تیپ 5 دارم (4ساله) و تا حالا حداکثر 3 بار دیاگ انداختم اونم توی شرایط خاص (مثلاً باتری که تموم میشه معمولاً سیستم برق قاز میزنه و باید خطاهاشو پاک کنین)

15. 2 کاربر از si_mirzaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •