عزیز چیزی که همیشه می گم: لطفا با یه برنامه که مسیر اجرای پروسز هاتو می گه از پروسز های اجرا شدت عکس بگیر و بذار.
آخه آگه ویروسه تو حافظه باشه باید اول اونو از حافظه خارج کنی.
عزیز چیزی که همیشه می گم: لطفا با یه برنامه که مسیر اجرای پروسز هاتو می گه از پروسز های اجرا شدت عکس بگیر و بذار.
آخه آگه ویروسه تو حافظه باشه باید اول اونو از حافظه خارج کنی.
متوجه منظورت نشدم یعنی از task manager-processes عکس بگیرم
آره .اما اگه با Trojan Remover مسیر اجرای پروسز ها هم بزاری دیگه بهتر.
winpad23.exe
اين چه نوع ويروسيه
لطفا كمك كنين
یک فولدر رو با نام autorun ایجاد کرده که نمیشه پاکش کرد rename میشه کرد اما پاک نمیشه !
و اینکه واردش میتونی بشی و در داخلش یه فایل متنی هست که میگه آنتی ویروس ها باید به وسیله خودشون پاک بشن ! ویک فولدر دیگه که باهاش هیچ کار نمیشه کرد البته بگم این ویروس برای خودش یه یوزر مخفی هم درست کرده و این پوشه autoran هم به شکل system volume information بود که برای باز کردنش باید مثل اون وارد( security )
میشدی دقیقاً هم شکل ولی با نام های متفاوت! و user هم که ساخته بود یه اسم عجیب غریب داشت (s789sh-sklksl.....) جداً کمک !!!![]()
سلام.
مرسی بابت آموزش.
من نمیتونم فایل های مخفی رو ببینم!
آنتی ویروس هم که آخرین ورژن کاسپر هستش . ولی نمیتونه ویروس رو پاک کنه!
چجوری مشکل حل میشه؟!
اینم لیست ویروس هایی که کاسپر پیدا کرده.
مرسی.
Last edited by sepehr_x50; 05-01-2009 at 10:09.
سلام من امروز كه آنتي ويروس kav و kis 8 رو نصب كردم . نصبشم كاملا به پايان رسيد ولي بعد از نصب هركاري ميكنم اجرا نميشه !اگه شما ميدونين مشك چيه راهنمايي كنين !
سلام.آقا سپهر شما ویروس lsass گرفتی به قسمت زیر برو
اگر هم تونستی یه نموش رو برام بسند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیمه مخفی جان منم میخواشتم این پوشه رو پاک کنم.
شما هم یه batchfile بساز که توش بنویس: DEL AUTORUN.INF /F/S/Q/A
بعد از اجرای batchfilet محتویات داخل پوشت پاک می شه بعد خود پوشه رو دستی پاک کن.
Elvis جان اسمش رو هم من نشنیدم.اگه خاستی یه نمونه اش رو برام بسند.
سلام.
اون پوشه ی ریسایکل و فایل اوتوران مخفی هستند و منم در حال حاضر فایل های مخفیب رو نمیتونم ببینم!
In Ravesh Ke Gofti Ro Ta Inja Raftam :راههاي دستي براي از بين بردن ویروسی که Show Hidden Files را غیر فعال می کند .
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced
ama Advanced Nist !!!
migi Che Konam ???
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)