تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 1045 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها يكي به داد من برسه!!!

يه فايل ورد بزرگ دارم كه بيش از 110 صفحه هست و حاصل چند روز زحمت من هست. تا 2 روز پيش خيلي خوب كار مي كرد. اما ديروز موقعي كه با فايرفاكس، حدوداً 50 تا صفحه اينرتنتي رو باز كرده بودم، سعي كردم اون فايل رو هم باز كنم كه با ارور زير مواجه شدم.

از اون موقع تا حالا هر كاري مي كنم دائم همين ارور رو ميده و برنامه ورد (2002) بسته ميشه. با ورد 2007 هم امتحان كردم (توي ويندوز ديگه) اما اون هم قفل مي كرد. جالب اينجاست كه ورد با هيچ فايلي مشكل نداره به جز همين يه دونه. حتي با بكاپ هايي كه از همين فايل (چند روز پيش) گرفته بودم هم مشكل نداره. اما اين فايل آخري رو از دو روز پيش تا حالا باز نمي كنه. اگه بخوام كارهاي چند روز گذشته رو هم دوباره انجام بدم خيلي سخته.

لطفاً كمك كنيد.
    با تشكر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام...ببخشید من چند تا طرح جالب میخوام که تو ورد کشیده شده باشه..با همون ابزارهای ورد..ولیدر عین سادگی طرح های جالبی باشند..کسی میتوهه لینکشو بده به من؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام...ببخشید من چند تا طرح جالب میخوام که تو ورد کشیده شده باشه..با همون ابزارهای ورد..ولیدر عین سادگی طرح های جالبی باشند..کسی میتوهه لینکشو بده به من؟
    منظور از طرح چيه؟ من متوجه نميشم.
    آيا منظور از طرح، نمونه هايي براي سر صفحه، كادر، تصوير پشت صحنه يا ... هست؟

يه تعداد عكس و طرح زيبا در قسمت ClipArt خود آفيس وجود داره. با اونها كار شما راه مي افته يا نه؟

داره خودمونی میشه Bizhan26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    گمباگبار

پيش فرض

[QUOTE=javad2625;1847695]بچه ها يكي به داد من برسه!!!

يه فايل ورد بزرگ دارم كه بيش از 110 صفحه هست لطفاً كمك كنيد.
    با تشكر
    [

آقا جواد عزيز فايل شما دچار مشكل شده و متاسفانه فرمتش رو از دست ميدي ولي ميتوني مطالبش رو برگردوني راهش اينه كه فايلتو با وردپد (WordPad) باز كني مطالبش رو دوباره توي يك صفحه جديد ورد كپي كني و با فرمت ورد سيو كني
    Last edited by Bizhan26; 26-11-2007 at 18:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض تایپ پاورقی در چند ستون

سلام دوستان عزیز

پرسش من این است که آیا ممکن هست که در ورد نیز مثل زرنگار پاورقیها را در چند ستون تایپ کرد؟ در موارد زیادی پاورقی فقط یک کلمه یا یک عبارت بیشتر نیست (مثلا معادل لاتین یک کلمه در متن). وقتی که ورد به چنین پاورقی یک سطر کامل اختصاص بده تعداد صفحات زیاد میشه و برای ناشران صرفه جو خوب نیست. در ثانی اونقدرا هم قشنگ نیست....

لطفا اگه ممکنه به من کمک کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض از کار انداختن شماره گذاری اتوماتیک لیستها

سلام به دوستان با تجربه تر

یکی از مشکلات مهمی که من در هنگام فرمت کردن و آماده سازی فایلهای ورد دارم این شماره های اتوماتیک هست. بیشتر من با فایلهای حقوقی سر و کار دارم که پر هستند از ماده قانونی. این مواد قانونی هم تا دلت بخواد بند و تبصره دارند. طوری که هر ماده را به صورت یک لیست تعریف می کنیم مثلا این طوری:
    1.
    2.
    3.
    و بعد تبصره های هر بند رو هم به صورت الف، ب،....

تا اینجا مشکلی نیست. اما فکرشو بکنید که توی یک متن 200 ماده قانونی باشه. بعدش برای تایپ هر ماده فرمت list numbering رو انتخاب کنی. اون وقت به جای عدد 1 تمام لیستها اتوماتیک شمرده بشه و یهو مثلا عدد 349 بیاد. من در این موقع هر بار کلیک راست میکنم و میگم از اول بشمره. این یه کم وقت گیره ولی ای کاش ایراد همین بود فقط.

بارها شده در آخرین مراحل خود به خود تمام لیستها اتوماتیک شماره گذاری مجدد شده و مثلا آخرین بند یک ماده 4 بندی در آخرین صفحه سند عددش شده 579
    من از اول دوباره باید تک تک برم و برای هر لیست بگم از اول بشمار. باز هم تضمینی وجود نداره که دوباره به هم نریزه. چه طور میشه از شر این اتوماتیک بودن شماره گذاری خلاص شد؟؟؟؟"؟؟؟

ممنون میشم از کمکتون

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

قا جواد عزيز فايل شما دچار مشكل شده و متاسفانه فرمتش رو از دست ميدي ولي ميتوني مطالبش رو برگردوني راهش اينه كه فايلتو با وردپد (WordPad) باز كني مطالبش رو دوباره توي يك صفحه جديد ورد كپي كني و با فرمت ورد سيو كني
    آقا بيژن عزيز
    خيلي ممنون. راهنمايي خوبي بود. اگه مجبور بشم به عنوان آخرين راه حل اين كارو مي كنم (الآن امتحان كردم با وردپد باز ميشه). اما آخه صفحه آرايي 110 صفحه كه پر از عكس و جدول هست كار راحتي نيست! من هم 1 روز بيشتر وقت ندارم كه كار رو تموم كنم.

ضمناً مشكل رو تقريباً فهميدم از كجاست اما نمي دونم چطوري حلش كنم. يه بار ورد پيغام داد كه:
    A table in this file is currupt

فهميدم يكي از جدول هاي اين فايل خراب هست. اما كدومش؟؟؟؟!!!!

آيا راهي نيست كه بشه اين فايل رو Split كرد تا قسمت هاي سالم از قسمت هاي ناسالم جدا بشه؟

با تشكر

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

پرسش من این است که آیا ممکن هست که در ورد نیز مثل زرنگار پاورقیها را در چند ستون تایپ کرد؟ در موارد زیادی پاورقی فقط یک کلمه یا یک عبارت بیشتر نیست (مثلا معادل لاتین یک کلمه در متن). وقتی که ورد به چنین پاورقی یک سطر کامل اختصاص بده تعداد صفحات زیاد میشه و برای ناشران صرفه جو خوب نیست. در ثانی اونقدرا هم قشنگ نیست....

لطفا اگه ممکنه به من کمک کنید.
    نه. نميشه.
    شرمندگيش براي بيل گيتس!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به دوستان با تجربه تر

یکی از مشکلات مهمی که من در هنگام فرمت کردن و آماده سازی فایلهای ورد دارم این شماره های اتوماتیک هست. بیشتر من با فایلهای حقوقی سر و کار دارم که پر هستند از ماده قانونی. این مواد قانونی هم تا دلت بخواد بند و تبصره دارند. طوری که هر ماده را به صورت یک لیست تعریف می کنیم مثلا این طوری:
    1.
    2.
    3.
    و بعد تبصره های هر بند رو هم به صورت الف، ب،....

تا اینجا مشکلی نیست. اما فکرشو بکنید که توی یک متن 200 ماده قانونی باشه. بعدش برای تایپ هر ماده فرمت list numbering رو انتخاب کنی. اون وقت به جای عدد 1 تمام لیستها اتوماتیک شمرده بشه و یهو مثلا عدد 349 بیاد. من در این موقع هر بار کلیک راست میکنم و میگم از اول بشمره. این یه کم وقت گیره ولی ای کاش ایراد همین بود فقط.

بارها شده در آخرین مراحل خود به خود تمام لیستها اتوماتیک شماره گذاری مجدد شده و مثلا آخرین بند یک ماده 4 بندی در آخرین صفحه سند عددش شده 579
    من از اول دوباره باید تک تک برم و برای هر لیست بگم از اول بشمار. باز هم تضمینی وجود نداره که دوباره به هم نریزه. چه طور میشه از شر این اتوماتیک بودن شماره گذاری خلاص شد؟؟؟؟"؟؟؟

ممنون میشم از کمکتون
    اگه فقط بعضي مواقع ميخواي شماره گذاري خودكار رو منحل كني، موقعي كه شماره گذاري خودكار انجام داد، Ctrl+Z بزن تا شماره گذاري خودكار قطع بشه. اما اگه ميخواي كلاً از كار بيفته:
    Tools> AutoCorrect> AutoFormat> Automatic Numbered Lists

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

مرسی جواب میدی
    توی print preview درست نشون میده ولی توی چاپ ایراد داره
    سلام

به نظر من ممكنه مشكل از پرينتر باشه

البته تو نوع پرينتر رو مشخص نكردي ها ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •