اون عدم تمدید که بله اما در نا امیدی بسی امید است.
اون عدم تمدید که بله اما در نا امیدی بسی امید است.
دوستان ما زنگ زدیم نمایندگی صبانت مشهد ( سابیین) گفتم من میخوام باقی مانده قرار داد رو لغو کنم.
یارو گفت: برای چی؟ آنچنان با تعجب پرسید که انگار هیچ اتفاقی نیافتاده. گفتم اخه این هم شده سرعت و در ادامه گفت سرعت 128 از اول هفته درست میشه و به این دلیل سرعت 128 افت کرده دارن پهنای بان رو زیاد میکنن و همچنین گفت صبا خودش 64 رو محدود کرده چون قرار 64 را رو از سرویسهاش خارج کنه یعنی محو بشه.
حالا گفت شما وسط هفته آینده زنگ بزن وضیعت سزعتها رو بگم.
هر دم از اين باغ بري مي رسد ( يه يچز تو مايه هاي همين :دي )
هر نمايندگي هر چي عشقش ميكشه ميگه :))
دوستان عزیز با جستجو ها و تماس هایی که من با صبا نت داشتم ظاهرا تمامی اکانت ها به سرعت اسمی محدود شده اند ، این موضوع چند بار تا حالا اتفاق افتاده ولی این بار دیگه خبری از برگشت نیست چون داریم به هفته چهارم وارد می شیم . همه مسوولانش هم در این باره سکوت کردند . هر کسی مایله فقط به پشتیبانی تهران زنگ بزنه چون نماینده ها هیچ کاره هستند و خودشون هم سره کارند . تلفن پشتیبانی تهران :
تلفن هاي روابط عمومي دفتر مركزي نداگستر صبا تهران جهت شكايت و پيگيري : 88553824-021 و 88553732-021
من سه ساله از فن آوا داشتم و هرچی نماینده فن آوا گفت این ها همش ظاهر سازی برای جلب مشتریه من گوش نکردم ، حالا خوبه من یک ماهه گرفتم ، بیچاره اونهایی که یک ساله گرفتند
شما يك كار ديگر هم مي توانيد بكنيد تا از واقعيت باخبر شويد:
تلفن بزنيد به آن نمايندگي هايي كه مشتركشان نيستيد. (مثلا داده پردازي پارس : تلفن2224636- 2211599)
بعد به عنوان يك مشترك جديد، از وضعيت سرعتها جويا شويد.
احتمالا اون موقع بهتان خواهند گفت كه قرار نيست سرعتها به روال سابق برگردند.
سلام بچه ها من الان زنگ زدم به نمایندیگشون خیلی راحت به من گفت فقط 64 خونگی سرعت محدود شده و نه حجمو کاهش میدیم و نه قیمت اگه می خواید سرعت 128 بگیرید وگفته میل خودتونه ....یعنی سیاست شرکت این شده که 64 با این سرعت باشه ..هر کسی هر جواب دیگه داده باور نکنید
اینجا را نگاه کنیداینو نوشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
» چرا سرویس های Sabanet.ir محدودیت حجمی دارند ؟
همانطور که از کاربران فعلی ما شنیده اید ، یکی از محاسن خوب Sabanet.ir ، سرعت بسیار بالای سرویس هاست . و یکی از بهترین سیاسـت ها جـهت حفظ کـــیفــیت اعمال محدودیت های حجمی است شاید بپرسید چرا بعضی از دیگر شرکتها محدودیت حجمی ندارند ، در جواب باید گفت چون از برنامه های مدیریت کیفیت و حجم ترافیک به دلایل شرایط سخت افزاری و نرم افزاری نامناسب نمی توانند استفاده کنند
Last edited by golden111; 13-05-2008 at 18:40.
یعنی با 128 سرعت دانلود 60 میشه؟
من از 128 استفاده نکردم اما مسئله که هست صبا با اینکار حقوق مشتریانش اعتنایی نکرده زیرابعضی به گمان سرعت بالا قراداد بلند مدت بستند و بعد اینکه 128گرانتره
درضمن تو چند تا پست گذشته بعضیها گفتند 128هم سرعت جالبی نداره
ببخشید میشه ادامه ی قرارداد رو لغو کرد ؟
مثلا من الآن یه ماه دیگه گرفتم ، 4 روز ازش میگذره .
میشه لغوش کنم و بقیه پولمو پس بگیرم ؟
متاسفاه بیشتر شرکتها در ایران وقتی که تعداد مصرف کننده هاشون زیاد میشه برخلاف سابق عمل می کنند و سعی در سود بیشتر بدون توجه به حقوق مصرف کننده گان هستند
این لینک زیر که توسط یکی از بچه ها ایجاد شده برای اعتراض به کاهش سرعت صبا هست اگر تعداد آمار بالا بره به شرکت اطلاع داده میشه که کاربرانشو اینجوری از دست میده به هر حال حداقلش اینه که اعتراضمون اعلام کردیم
لطفا لینک زیر رو به سایر کاربران هم ارسال کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمی توانید با شرکت یا نماینده ای که از انجا گرفتید ولی من فکر نمی کنم به این راحتی سروسیو که فروختند پس بگیرند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)