من مثلا اگه بخوام منو 850 رو رو گوشیم بریزم چی کار باید بگنم تا منوش عملی بشه؟؟؟؟
-------------
جواب بقه سوالات هم لطفا بدید ممنون
من مثلا اگه بخوام منو 850 رو رو گوشیم بریزم چی کار باید بگنم تا منوش عملی بشه؟؟؟؟
-------------
جواب بقه سوالات هم لطفا بدید ممنون
مگه w910 خودش تم فلش نداره ؟
تم فلش داره
-----------
می گم میشه مال ی گوشی دیگه ای هم ریخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نمیشه من ندیدم تم فلش یک گوشی به گوشیه دیگه ای بخوره. دوستان اگه دیدن بگن.
لطف کنید جواب بقیه سوالات هم بدیدآقا من تم این گوشی که منو رو عوض می کنه (شکلشو) می ریزم تو w910 کار نمی کنه قسمت منوش؟؟؟؟؟ یعنی مال K به W نمی خوره؟؟؟؟؟؟(و برعکس)
-------------
اینم تم های فابریک W910
کد:
-------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ی سوال دارم این دو گوشی از خیلی جهت شبیه هم اند به جز دوربین و واکمن
آیا بازی خاصی میشناسید که مخصوص این دو گوشی باشه که بشه گوشی رو بچرخونی بازی کنی؟؟؟؟؟
(یا ی چیز جالب)
--------------
و شرمنده که این سوال رو اینجا می پرسم چون تو قسمت کلوپ W910 زیاد بازدید نمی شه چون گوشی خیلی کم هست (منم 2 روزه خریدم) آیا آپدیتی هست بر ای w910 توی سایت سونی اریکسون نگاه می کنم اصلا اثر از این گوشی نیست (برترین گوشی سال 2007!!!!! ولی ازاش هیچ خبری نیست)؟؟؟؟؟ می شه لطف کنید جواب کامل بدید ممنون می شم
ممنون فایل ضبط شده رو حتما میریزه تو موزیک دیگه؟
آره دوست عزیز
دوستان من اصلا از کیفیت عکس k850 راضی نیستم . قبل از این k800 داشتم نمیخوام بگم از 850 بهتر عکس میگرفت ولی یه طوری بود که ادمو راضی میکرد.شاید توقعم زیاده.فریم ور گوشیم R1EA031 هست.
فکرنمیکنم اپدیت اونقدرا تاثیر بزاره. یکی از ایرادات اینه که تو شب وقتی از صورت عکس میگیری صورتو خیلی سفید میکنه(با فلاش)
آره با نظرت کاملاً موافقم، عکسش اصلاً آدمو راضی نمی کنه. یعنی عکساش با بدترین دوربین های دیجیتال هم قابل مقایسه نیست.
آپدیت هم اصلاً تأثیر نداره. منم گوشیمو آپدیت کردم اصلاً عکسش فرقی نکرد، حتی تمام ایرادات و باگ های نرم افزاری گوشی هم به قوت خودش سر جاشه
ولی برای من این چیزی که گفتید صدق نمیکنه
نمونه عکس در شب از صفحه مانیتور رو هم گذاشتم تو این تاپیک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)