MapHack ، نمیدونی مگه ؟ یکی از دلایلی که من فعلا مسابقات رو بیخیال شدم همینه ، البته شاید GW بذارم بعدا .
این جمله ای رو که نوشتی خودت میتونی بخونی ؟ فکر کنم کل جمله رو در عرض 1 ثانیه تایپ کردی ، نه ؟!
برای بازی Online ، نمیتونی صد در صد تعیین کنی که طرف MH استفاده میکنه یا نه . اگر Online بازی کرده باشی ، اونجا تمام Pro ها از MH استفاده میکنن ، چون اصلا مسخره هست که یکی این امکان رو داشته باشه ولی تو که میخوای باهاشون بازی کنی تو Battlefield کور باشی !
فکر میکنین برای چی اکثرشون همون اول کار با وجود اینکه USA یا China هستن ، Command Center رو میفروشن ؟ چون باز هم Radar دارن !
Scorpion ، 1min_GM ، Marvin ، Face ، Hairy ، B ، WWV ، Death ، Daisy ، Krusty ، Warranty و ... همه از دم MH استفاده میکنن .
هر کی هم که از طریق Server خود EA بازی میکنه ، اگر بهتون گفت از MH استفاده نمیکنه یا نمیدونه MH چی هست ، سه حالت داره :
1 - واقعا نمیدونه MH چیه که در اون صورت کلاهش پس معرکه هست ، بنده خدا هر چی تلاش میکنه میبینه که به طرز غیر منطقی باخت های عجیب و غریبی داره !
2 - داره کتمان میکنه !
3 - میدونه MH چیه ولی میخواد یه Super Hero باشه ! که نمیشه .
اگر یکی میخواد یه بازی منصفانه و عادلانه داشته باشه ، باید بره سراغ بازیهایی که براشون Cheat های Online وجود نداشته باشه . متاسفانه EA به کلی Generals ZH رو از لحاظ Support فراموش کرده . برای C&C 3 هنوز امید هست ، اگرچه ...
-------------------
به هر حال ، تو بازی Online ، یک سری قوانین رو خود Pro ها بین خودشون دارن ، که معمولا کسی از اون حدود خارج نمیشه ، مثلا Control ---- ، یا Scud Bug ممنوعه ، MM ممنوعه ، البته باز هم کم اتفاق نمیفته ! مسائلی از این قبیل .