تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 228 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2272

نام تاپيک: سری بازی های Command & Conquer : راهنمایی, تشکیل تیم و برگزاری بازی های Online و مسابقات

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

MapHack ، نمیدونی مگه ؟ یکی از دلایلی که من فعلا مسابقات رو بیخیال شدم همینه ، البته شاید GW بذارم بعدا .

اقا مارو یکم تو طالاعات chet و اینطور چزا یاد بدید
    ؟
    این جمله ای رو که نوشتی خودت میتونی بخونی ؟ فکر کنم کل جمله رو در عرض 1 ثانیه تایپ کردی ، نه ؟!

چیت های بازی جنرالز خیلی تابلو هستش من که اونجا observer ام کشک نیستم که
    برای بازی Online ، نمیتونی صد در صد تعیین کنی که طرف MH استفاده میکنه یا نه . اگر Online بازی کرده باشی ، اونجا تمام Pro ها از MH استفاده میکنن ، چون اصلا مسخره هست که یکی این امکان رو داشته باشه ولی تو که میخوای باهاشون بازی کنی تو Battlefield کور باشی !

فکر میکنین برای چی اکثرشون همون اول کار با وجود اینکه USA یا China هستن ، Command Center رو میفروشن ؟ چون باز هم Radar دارن !

Scorpion ، 1min_GM ، Marvin ، Face ، Hairy ، B ، WWV ، Death ، Daisy ، Krusty ، Warranty و ... همه از دم MH استفاده میکنن .

هر کی هم که از طریق Server خود EA بازی میکنه ، اگر بهتون گفت از MH استفاده نمیکنه یا نمیدونه MH چی هست ، سه حالت داره :

1 - واقعا نمیدونه MH چیه که در اون صورت کلاهش پس معرکه هست ، بنده خدا هر چی تلاش میکنه میبینه که به طرز غیر منطقی باخت های عجیب و غریبی داره !

2 - داره کتمان میکنه !

3 - میدونه MH چیه ولی میخواد یه Super Hero باشه ! که نمیشه .
    اگر یکی میخواد یه بازی منصفانه و عادلانه داشته باشه ، باید بره سراغ بازیهایی که براشون Cheat های Online وجود نداشته باشه . متاسفانه EA به کلی Generals ZH رو از لحاظ Support فراموش کرده . برای C&C 3 هنوز امید هست ، اگرچه ...

-------------------

به هر حال ، تو بازی Online ، یک سری قوانین رو خود Pro ها بین خودشون دارن ، که معمولا کسی از اون حدود خارج نمیشه ، مثلا Control ---- ، یا Scud Bug ممنوعه ، MM ممنوعه ، البته باز هم کم اتفاق نمیفته ! مسائلی از این قبیل .

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

به مهرداد میگم احتمال زیاد که میاد
    تو اسمشو بنویس فوقش به حریفش اتراحت میخوره !
    راستی چجوری داری قرعه کشی میکنی ناقلا !!!
    باید یه تالاری چیزی اجاره کنی همه بیان ببینن جرزنی نکنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

MapHack ، نمیدونی مگه ؟ یکی از دلایلی که من فعلا مسابقات رو بیخیال شدم همینه ، البته شاید GW بذارم بعدا .

این جمله ای رو که نوشتی خودت میتونی بخونی ؟ فکر کنم کل جمله رو در عرض 1 ثانیه تایپ کردی ، نه ؟!

برای بازی Online ، نمیتونی صد در صد تعیین کنی که طرف MH استفاده میکنه یا نه . اگر Online بازی کرده باشی ، اونجا تمام Pro ها از MH استفاده میکنن ، چون اصلا مسخره هست که یکی این امکان رو داشته باشه ولی تو که میخوای باهاشون بازی کنی تو Battlefield کور باشی !

فکر میکنین برای چی اکثرشون همون اول کار با وجود اینکه USA یا China هستن ، Command Center رو میفروشن ؟ چون باز هم Radar دارن !

Scorpion ، 1min_GM ، Marvin ، Face ، Hairy ، B ، WWV ، Death ، Daisy ، Krusty ، Warranty و ... همه از دم MH استفاده میکنن .

هر کی هم که از طریق Server خود EA بازی میکنه ، اگر بهتون گفت از MH استفاده نمیکنه یا نمیدونه MH چی هست ، سه حالت داره :

1 - واقعا نمیدونه MH چیه که در اون صورت کلاهش پس معرکه هست ، بنده خدا هر چی تلاش میکنه میبینه که به طرز غیر منطقی باخت های عجیب و غریبی داره !

2 - داره کتمان میکنه !

3 - میدونه MH چیه ولی میخواد یه Super Hero باشه ! که نمیشه .
    اگر یکی میخواد یه بازی منصفانه و عادلانه داشته باشه ، باید بره سراغ بازیهایی که براشون Cheat های Online وجود نداشته باشه . متاسفانه EA به کلی Generals ZH رو از لحاظ Support فراموش کرده . برای C&C 3 هنوز امید هست ، اگرچه ...

-------------------

به هر حال ، تو بازی Online ، یک سری قوانین رو خود Pro ها بین خودشون دارن ، که معمولا کسی از اون حدود خارج نمیشه ، مثلا Control ---- ، یا Scud Bug ممنوعه ، MM ممنوعه ، البته باز هم کم اتفاق نمیفته ! مسائلی از این قبیل .
    خوب بچه ها از Map ---- استفاد نکنید حالا مگه جایزش چیه که چیت بزنه ادم؟
    البته اینم بدون که دلیل فروختن command center به خاطر 1000 تا ÷ولیه که میده مگرنه در صورتی که نجاد دیگه ای به غیر از usa airforce باشی احمقانست commandcentereto نفروشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

DK2 تو هم میای دیگه اسمتو تو قرعه کشی گزاشتم اگه نیومدی namakdoon جات بازی میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

قرعه کشی هم کر دم ردیفش کنم براتون میزارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

چه خبره اینجا

اگه مسابقه ای چیزی هست منم هستم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببخشید برنامه photoshop رو کامپیوترم نصب نبود با paint درستش کردم

دوتا داداشا بهم خوردن
    DK همون MR.k خودمونه با DK بیشتر حال کردم DK گزاشتم اسمشو
    Last edited by PUNKS]n.17; 01-08-2008 at 14:32.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چه خبره اینجا

اگه مسابقه ای چیزی هست منم هستم!
    اخه چرا اینقدر دیر اگه Mr.K نیومد یا مهرداد تو رو جاشون میزارم فقط پی گیر تاپیک باش
    Last edited by PUNKS]n.17; 01-08-2008 at 14:31.

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

واسه چی من به مهرداد خوردم ؟؟؟؟؟؟
    دوباره قرعه کشی کن

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اقا مارو یکم تو طالاعات chet و اینطور چزا یاد بدید
    ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •