واییی الان نقاط حساس مانگا هستش ناروتو خیلی خیلی خیلی قوی شده قوربونش برم خیلی توی مانگا 430 حال کاردم با ناروتو اصلا کلا عوض شده خدایا کی انمیه این قسمت ها می یاد یعنی زنده می مونم ببینم بعید می دونم همین الان دارم می رم بچه ها حتما مانگا بخونید حتما حتما !! نمی دونم گریه کنم یا خوشحالی بتمن جان 431 رو گیر اوردی تندی برای ما هم بفرست خیلی خیلی حساس
بچه ها فکر کنم مانگا تا 500 قسمت نرسیده تموم میشه دیگه اخراست دیگه توی 10 قسمت پین رو نفله می کنه و بعد ساسوکه رو داقون می کنه و بر می گردونه بعد بزرگی ها شو نشون میده که هوکاگه شده و داره برگه امضا می کنه و چندتا ماموریت کوچیک و بقیه رو نشون میده که بزرگ شدند و بعد پایان ناروتو توی مانگا ولی فعلا یه 3 سالی در خدمت انمیه هستیم!
مانگا گيم و انيمه !هر چيزي كه به نارتو يروماكي مربوطه !نينجاي جواني كه كه از اكادمي نينجاها فارق تحصيل شده محبوترين كاركتر افسانه اي در رتبه هفتم قرا داره !
منبع !The manga. The game. The anime. Whatever form Naruto Uzumaki takes, the awkward but accomplished young graduate of the Ninja Academy remains the Web's most popular fictional character in seventh place. His peers and enemies also command their own followings, but the complex tale of Naruto (whose name translates to "maelstrom"), the orphaned misfit who craves recognition, resonates with its generation of fans.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام انیمه :Naruto:
نام انیمه:Naruto: Shippūden
درجه :A
تعداد قسمت ها :220
تعداد قسمت ها :91
سلاح :شمشير نينجوتسو ,
کارگردان : : Hayato Date
سال توليد :2007
سال توليد :ON GOING
![]()
فکر کنم اینجا باید میگفتی :
همه چیز در رابطه با ناروتو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مانگا 431 :
تازه داره دیدنی میشه این مانگا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاطر این تاخیر کلی سکته ای داشتیم.![]()
سلام
آقا یکی از مانگا خونهای عزیز لطفا یکم توضیحات به من بده که تو مانگا چی شده من انیمه رو تا قسمت 88 دیدم و تا مدتها نه وقت میکنم انیمه رو بگیرم نه وقت میکنم بیام اینترنت به خاطر همین یکی از دوستان لطف کنه یه توضیحاتی بده که تا الان تو مانگا چی شده و چند نفر از کونوها مردن ؟اگر فکر میکنید اسپویل میشه تو پیام خصوصی بگید.
با تشکر
با درود...
این هم پیج رنگی این چپتر :
![]()
Last edited by Genjo; 16-01-2009 at 18:31.
سلام
بچه ها این نوروتو زیر نویس فارسی شده ؟ ....
================================================== ==
عزیز 220 قسمت اولی نه ولی شیپودن اره البته تا اونجایی که من میدونم .![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)