تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 109 از 151 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

فرض کنید ما 20 تا ستون تو table داریم و یه فرم درست کردیم که شامل همه این 20 ستون بشه
    حالا کسی که فرم ها رو پر می کنه لزومی نداره همه 20تا رو پر کنه می تونه بعضی هاش خالی بمونه
    می خوام یه چیزی بنویسم که اگه طرف ستونی رو خالی گذاشت اون ستون بطور اتوماتیک یه چیزی بنویسه مثلاً "-----" یا هر چیزه دیگه
    راهی داره؟ کسی میتونه کمک کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

فرض کنید ما 20 تا ستون تو table داریم و یه فرم درست کردیم که شامل همه این 20 ستون بشه
    حالا کسی که فرم ها رو پر می کنه لزومی نداره همه 20تا رو پر کنه می تونه بعضی هاش خالی بمونه
    می خوام یه چیزی بنویسم که اگه طرف ستونی رو خالی گذاشت اون ستون بطور اتوماتیک یه چیزی بنویسه مثلاً "-----" یا هر چیزه دیگه
    راهی داره؟ کسی میتونه کمک کنه؟
    راحت ترين راه براي اين كار مقدار default value همه فيلدها رو برابر با مقداري كه مي خواهي قرار بده
    مثلا براي متن " ----- " يا براي اعداد مقدار 20 رو قرار بده

داره خودمونی میشه Golestan64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام من الان در حال یاد گیری اکسس هستم البته از روی کتاب ولی مشکلی که دارم ساختن جدوله

نه اینکه بلد نباشم جدول بسازم منظورم اینه که برای ساختن جدول طرحی به نظرم نمیرسه و به همین خاطر تو یادگیری با مشکل مواجه میشم

میخواستم از دوستان بخوام اگه منبعی هست برای ساختن جدول و نمونه کار که من بتونم از روی اونا تمرین بکنم و یا طرحی که مثل کارای شرکتی باشه اون رو به من معرفی بکنن

به طور کلی میخوام به من طرح داده بشه و من اون رو روی برنامه اکسس پیاده و طراحی کنم البته در مورد برنامه اکسل هم همین مورد صدق میکنه ( من که نفهمیدم چی گفتم خدا کنه شما فهمیده باشین )

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

کسی نیست به ما کمک کنه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

تو نظرسنجی گزینه بد رو انتخاب کردم چونکه یه سوال پرسیدم هنوزم کسی جواب منو نداده واقعاً شرم آوره

پس کجا رفتن مخای آفیس

فقط بلدن جواب سوالای ورد رو بدن اونو که هرکی باهاش یه ذره سر و کله بزنه استاد میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من الان در حال یاد گیری اکسس هستم البته از روی کتاب ولی مشکلی که دارم ساختن جدوله

نه اینکه بلد نباشم جدول بسازم منظورم اینه که برای ساختن جدول طرحی به نظرم نمیرسه و به همین خاطر تو یادگیری با مشکل مواجه میشم

میخواستم از دوستان بخوام اگه منبعی هست برای ساختن جدول و نمونه کار که من بتونم از روی اونا تمرین بکنم و یا طرحی که مثل کارای شرکتی باشه اون رو به من معرفی بکنن

به طور کلی میخوام به من طرح داده بشه و من اون رو روی برنامه اکسس پیاده و طراحی کنم البته در مورد برنامه اکسل هم همین مورد صدق میکنه ( من که نفهمیدم چی گفتم خدا کنه شما فهمیده باشین )
    خودتون رو خیلی ناراحت نکنید

چرا از نمونه های از پیش آماده خود اکسس استفاده نمی کنید؟ مرور روی اونا میتونه آموزنده باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran - Rasht

12 مشكل با يه ارور در access 2007

سلام
    من تا به حال از access استفاده نكردم يعني نيازي به آن نداشتم اما حالا تا شروع به كار با آن مي كنم ارور زير رو مي ده
    There isn't enough memory to perform this operation. Close unneeded programs and try the operation again.
    من يه بار access رو دوباره نصب كردم اما فايده اي نداره . لطفا هركي مي تونه كمكم كنه. ممنون

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه فرم از روی یه جدول در اکسس 2007 درست کردم ولی وقتی اطلاعات رو توی اون تایپ می کنم تو جدول سیو نمی شه مشکل کجاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه فرم از روی یه جدول در اکسس 2007 درست کردم ولی وقتی اطلاعات رو توی اون تایپ می کنم تو جدول سیو نمی شه مشکل کجاست ؟
    میشه نمونش رو بذاری.

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام خوبید
    لطفا یکی قضیه 1=1
    1=n
    n=m
    رو برام با مثال توضیح بده ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •