تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 114 اولاول ... 95999105106107108109110111112113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

داره خودمونی میشه porchoone26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من ایکس باکس 4گیگ خریدم بعد میخوام وصلش کنم به مونیتورم . این تیکه اضافی ای که داره دقیقا جلوی hdmi رو گرفته . موضوع اینه که بریدنش کاری نداره ، ولی خب حتما یه دلیلی داره که مایکروسافت اینو گذاشته که همزمان از جفتش نشه استفاده کرد دیگه !! کسی میدونه راه چارش چیه ؟ یعنی اگه ببرم و همزمان هم این کابل رو واسه صدا و کابل hdmi رو واسه تصویر بزنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ نسوزه یوخخخخخخ

.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من ایکس باکس 4گیگ خریدم بعد میخوام وصلش کنم به مونیتورم . این تیکه اضافی ای که داره دقیقا جلوی hdmi رو گرفته . موضوع اینه که بریدنش کاری نداره ، ولی خب حتما یه دلیلی داره که مایکروسافت اینو گذاشته که همزمان از جفتش نشه استفاده کرد دیگه !! کسی میدونه راه چارش چیه ؟ یعنی اگه ببرم و همزمان هم این کابل رو واسه صدا و کابل hdmi رو واسه تصویر بزنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ نسوزه یوخخخخخخ

.

مانیتور یا TV ای که داری مگه HDMI نمیخوره؟
    پس دلیلت واسه استفاده از فیش سه تایی چیه؟
    کابل HDMI صدا رو هم منتقل میکنه...

3. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مانیتور یا TV ای که داری مگه HDMI نمیخوره؟
    پس دلیلت واسه استفاده از فیش سه تایی چیه؟
    کابل HDMI صدا رو هم منتقل میکنه...

نه عزیزم مانیتورم پورت hdmi نداره . با تبدیل میزنم به dvi که تصویر بگیرم ازش . فیش 3 تایی رو میخوام واسه صدا که بزنم به اسپیکر .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نه عزیزم مانیتورم پورت hdmi نداره . با تبدیل میزنم به dvi که تصویر بگیرم ازش . فیش 3 تایی رو میخوام واسه صدا که بزنم به اسپیکر .
    خب با یه چیزی ببرش...
    ولی این یه عیبی داره اینه که مثلا وقتی تو با مانیتورت تصویر PC رو به کنسول سویچ میکنی یا بالعکس ، Xbox ریست میشه...
    دلیلش رو هم نمیدونم...
    ...
    واسه صدا هم اگه اسپیکر هات فیش سه تایی میخوره که هیچی ولی اگه نمیخوره باید یکی ازینا بخری:
    Last edited by CRIS Joon CR7; 04-09-2012 at 15:53.

6. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خب با یه چیزی ببرش...

ولی این یه عیبی داره اینه که مثلا وقتی تو با مانیتورت تصویر PC رو به کنسول سویچ میکنی یا بالعکس ، Xbox ریست میشه...
    دلیلش رو هم نمیدونم...

...

خب عزیزم منم میدونم با یه چیزی میتونم ببرمش !
    مشکله من اینه که میگم خود مایکروسافت مخش تاب نداشته اینو همینجوری بزاره جلوی پورت Hdmi که حالا ما بخوایم ببریمش !
    من سوال کردم ببینم کسی تا حالا این کارو کرده یا نه ؟ اتفاقی نیوفتاده واسه دستگاش ؟ اصن کسی جایی نخونده ببینه این تیکه اضافه رو مایکروسافت واسه چی گذاشته ؟

در مورد pc هم کلا وقتی با ایکس باکس بازی میکنم کامپیوتر خاموشه . مونیتور مستقیم وصل میشه به ایکس باکس و مشکل قفل کردن ندارم .

مرسی از راهنماییت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خب عزیزم منم میدونم با یه چیزی میتونم ببرمش !
    مشکله من اینه که میگم خود مایکروسافت مخش تاب نداشته اینو همینجوری بزاره جلوی پورت Hdmi که حالا ما بخوایم ببریمش !
    من سوال کردم ببینم کسی تا حالا این کارو کرده یا نه ؟ اتفاقی نیوفتاده واسه دستگاش ؟ اصن کسی جایی نخونده ببینه این تیکه اضافه رو مایکروسافت واسه چی گذاشته ؟

در مورد pc هم کلا وقتی با ایکس باکس بازی میکنم کامپیوتر خاموشه . مونیتور مستقیم وصل میشه به ایکس باکس و مشکل قفل کردن ندارم .

مرسی از راهنماییت
    من سه روز با این روش وصل کرده بودم به مانیتورم چون HDMI ش مشکل داشت...
    نه مشکل خاصی ندیدم
    ولی مطمئنا در درازمدت صدمه میزنه به کنسول چون اون تیکه ی اضافه بیخوده به فیش چسبیده نشده...
    اینم عکس فیش خودم: میبینی که از همونجا بریدمش

9. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من سه روز با این روش وصل کرده بودم به مانیتورم چون HDMI ش مشکل داشت...
    نه مشکل خاصی ندیدم
    ولی مطمئنا در درازمدت صدمه میزنه به کنسول چون اون تیکه ی اضافه بیخوده به فیش چسبیده نشده...
    اینم عکس فیش خودم: میبینی که از همونجا بریدمش
    هممممممممم آره ولی اگه احتمال خراب شدنش در دراز مدت باشه اینجوری من بدبخت میشم که
    چون بیشتر وقتا میخوام رو مونیتور ازش استفاده کنم .
    اگه اینطوری باشه پس مجبورم برم یه دونه از اینا بخرم واسه صداش

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    دوستان چه طور میشه یک xbox رو به لپتاپ وصل کرد و از مانیتور لپتاپ به عنوان نمایشگر استفاده کرد؟
    اصلا چنین کاری ممکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز فکر نمی کنم همچین کاری عملی باشه آخه من لپ تاپی ندیدم که ورودی واسه تصویر داشته باشه حالا چه HDMI یا هر چیزه دیگه . فقط خروجی تصویر دارن ( HDMI و VGA ) .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوستان عزیز چند سوال داشتم اگه زحمتی نیست جوابمو بدید.

بنده می خوام ایکس باکسمو به مانیتورم وصل کنم(قبلا در تلویزون ال سی دی فول اچ دی بازی می کردم)..... مانیتورم سامسونگ LCD 21 اینج(مدل P2050) است , و تنها یک خروجی VGA دارد می خوام بدونم با خرید کابل مخصوص VGA ایکس باکس و نصب آن و گرفتن تصویر چقدر از کیفیت تصویر کاهش پیدا می کنه؟آیا قابل تحمل است؟اصلا می ارزه نسبت به کیفیتی که در تلویزون فول اچ دی بازی می کردم؟اخه تو یکی از فیلم های یوتوب دیدم با این کار خیلی کیفیت افت کرده بود!!!

سوال دوم:اگه به جای استفاده از کابل مخصوص VGA ایکس باکس از تبدیل اچ دی به VGA(کابل ها یا دستگاه های موجود در بازار) استفاده کنم تقاوت در کیفیت نسبت به کابل مخصوص وجود دارد؟

سوال سوم:بنده اسپیکر دالبی 5 تیکه دارم و فقط برای کامپیوتر و کارت صدا طراحی شده ایا روشی هست که بتونم با کابل مخصوص و فیش دو رنگش صدا بگیرم ازش؟؟

سوال چهارم: ایا با فیش دو رنگ کابل مخصوص VGA و استفاده از تبدیل های دو سر ماده RCM به استریو و دو سرمادگی استریو می تونم به جای اسپیکر از هدفون استفده کنم؟؟

سوال آخر: در بعضی جاها خوندم که با کابل مخصوص VGA نمیشه صدا گرفت در صورتی که این سایت و برخی جاها تایید می کند که میشه گرفت کدام صحت دارد؟؟

ممنون و با تشکر از زحمات شما.
    Last edited by aidin_alexis; 16-01-2013 at 04:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •